Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna ziua
cum au ajuns agocalminul la tara? oricum bine ca nu a fost ceva serios. din fericire pt mine, sony nu mananca sau nu a prins sa manance ceva ce i-ar putea dauna.
referitor la problema lui, am tras eu concluzia ca mancarea gatita nu e ff indicata dar totusi sa nu o elimin. sa nu ii dau f bogat in proteine dar nici sa lipseasca. sa incer sa-i dau un ou crud cu branza de vaci si sa schimb dr. ok.
vroiam sa va mai intreb de dintisorii cateilor. i-am luat zilele trecute oase de la pet shop speciale pt catel. s-a uitat la ele, le-a mirosit, s-a invartit si intr-un fnal a pus gura pe ele. dupa 20 de secunde i-a dat drumul si am observat ca avea sange pe el. m-am uitat la dintii lui si sangera o gingie dar in rest starea dintilor lui e proasta. acum nu stiu cand o sa mai trec pe la dr ca sunt f incarcata la munca iar mama nici sa auda de dr. cand ne-a adus tata catelul prima oara, il spalam pe dinti. dar nu statea si am incetat sa-l mai spal. ce sa fac?
sunsmile, alex e un catel? sau e o persoana?
va pup si pe voi si pe catei si pisicute

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Bine Andreea, ca ii merge bine la Tara. Culmea ca le-a mancat, ca Leo stramba din nas cind isi primeste pasta contra viermisorilor.
Un Weekend placut si sanatate la animalute,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anne Alex e catel....si persoana noastra cea mai draga. Deocamdata e singurul copil al familiei! E un westie terrier, are 4 luni, 3 saptamani si 2 zile! E alb-alb, blanos, cu ochi superbi, cu energie gen duracell, cu fitze, figuri, dragosteli, pupaturi. E o dulceata care ne lumineaza fetzele si ne ajuta sa uitam de orice lucru negativ! Deci....e catelo-persoana noastra!
Sanatate lui Sony! Ale nu are problema cu dintii...ba chiar i-au crescut astia noi in 6 zile! Ce-as vrea si eu!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

anne`mary pt. dintisori, daca are depuneri folosesc timp de o saptamana zeama de lamaie, de 2 ori/zi(aplic cu betisorului igienic) si apoi la medic(curata depunerile). Pt. ce face urecheata mea nu e nevoie de alte interventii.
Mai poti folosi un spray pt. clontisori(fie perii dintii, fie dupa ce dai cu spray faci "masaj" pe dinti). Parca era de la Pasteur, nu mai tin minte ca nu mai folosesc de ceva timp - asta e pt. igiena zilnica. Spre rusinea mea nu mai fac asta, isi curata clontii cu diverse.

Daca are alte probleme -> medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mey, Sun Smile, ai incurcat brandurile de baterii. Duracell - este The Copper Top, iar Energizer - este cu Energizer Bunny. Deci eu cred ca te referi la Energizer - keeps going and going . . .and going http://www.energizer.com/
Anne Mary, cati ani are catelul? Intre 5-7 luni e normal sa le sangereze gingia cand isi schimba dintii de lapte. Daca e varstnic (senior) du-l la doctor ca nu e normal sa-I sangereze asa gingia.
Lui Oreo ii dau oase crude de vaca sau miel sa le roada ca sa-si curete dintii. Nu m-am bagat la spalat pe dinti, ca numai de asta nu am timp.

Mergi la inceput

Mai Anca probabil asa o fi! DAR cred ca nu s-a inventat inca firma care sa-l concureze la "viteza si rezistentza"! E incredibil. Alearga si in casa de nebun din pat in pat, din perete-n perete!

quote:
Originally posted by Sanca

Mey, Sun Smile, ai incurcat brandurile de baterii. Duracell - este The Copper Top, iar Energizer - este cu Energizer Bunny. Deci eu cred ca te referi la Energizer - keeps going and going . . .and going http://www.energizer.com/
Anne Mary, cati ani are catelul? Intre 5-7 luni e normal sa le sangereze gingia cand isi schimba dintii de lapte. Daca e varstnic (senior) du-l la doctor ca nu e normal sa-I sangereze asa gingia.
Lui Oreo ii dau oase crude de vaca sau miel sa le roada ca sa-si curete dintii. Nu m-am bagat la spalat pe dinti, ca numai de asta nu am timp.

copii ca ai mei nu are nimeni

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

sunsmile, super haioasa cand descrii energia cainelui.

un weekend bun la toti, si la patrupezi,

numa bine

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna ziua
deci alex e catel. bine!!! si eu am un maidanez in fata blocului pe care l-am numit alex pt ca nu stiam daca e catel sau catea. s-a dovedit a fi catea, dar i-am pastrat numele. de asemenea un coleg de al meu are un motan pe nume vasile. deci se poarta
alex este si pui si energic .... imi amintesc vremurile alea :). acum sony are 2 ani jumate si parca e mos. nu se joaca, nu prea alearga, sta tot timpul cu nasul in pamant si miroase tot (eu spun ca ia urma infractorilor). ieri am fost cu el pe plaja pt ca stiam eu ca-i place nisipul, dar nu a facut nimic...doar sa o ia pe cocoasa de la un maidanez.
daria mersi pt sfat: am sa incerc cu lamaie...parca il si vad ce fata o sa faca. insa acum nu-i mai sangereaza gingiile. cred ca atunci se lovise in osul ala si so fi zgariat. dar cu ocazia aia am vazut ca are dantura urata.
sanca, oreo ce rasa e? oare sa-i dau si eu oase de miel? dar el e pickinetz si, ca sa-ti raspund la cealalta intrebare, are doar 2 anisori jumate.
va pup si aveti grija de dragii vostrii

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Anne e energic in general. Rasa lor este una "bagata la 380" mereu. Am o prietena care are westie fetitza, mai mare destul decat Alex si e tot asa. Si toti breederii spun...o sa va cam alerge sufletele, minunea asta alba! Da' noi il iubim asha. Acum are un nou obicei...se baga sub pilota si incepe sa roada fiecare deget in parte, cu o placere sadica. Daca ai facut greseala sa razi, nu mai scapi. Si e tareeee greu sa nu razi, pt ca te gadila infiorator!
Sanatate lui Sony!
Sanatate tuturor blanitzelor si penitzelor!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutari de la mine si matza mea (Viky).
Nu am intrat cam demultisor...din lipsa de timp, dar oricum va mai citesc din cand in cand.
Mai nou matza, sta in fata mea pe masa de la calculator si-mi roade cate un creion, un pix, sau se joaca cu radiera. Face asta in zilele in care nu ma ocup de ea ca sa-mi atraga atentia.

P.S.
O seara buna tuturor si....mai trec eu pe aici, macar sa va salut.

Mergi la inceput