Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

SunSmile, puiutii ar trebui sa vina pe lume in primele zile ale lunii mai. Azara este intr-adevar o scumpa si din acest motiv este alintata de toti din casa.
Va anunt cand se va intampla evenimentul si voi posta si fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Andreea va doresc multi ani sanatosi langa voi Tarei.
Salut pe toate si ptr animalutele voastre sanatate si la cit mai multe nazbatii!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Super! Or sa fie "taurasi"! Abia astept sa-i vad!
In alta ordine de idei...La multi ani, Tarutza! Mare esti...sa fii sanatoasa si nebunik, s-o oftici pe mami! Andreiu sa va bucurati de ea multi ani!
Pupici tuturor!

quote:
Originally posted by Danna

SunSmile, puiutii ar trebui sa vina pe lume in primele zile ale lunii mai. Azara este intr-adevar o scumpa si din acest motiv este alintata de toti din casa.
Va anunt cand se va intampla evenimentul si voi posta si fotografii.

Azara

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Sanca... multumim
Multumim pt urari... cu sigurantza a fost o zii speciala pt Tara... toata lumea o pupa... a fost cea mai rasfatzata... a fost intr-o agitatie continua toata ziua... seara a picat de somn si vreau sa zic ca a dormit pana a doua zii la 13... de nu stiam ce e cu ea...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Hihihihi. Lasa ca merita sa fie alintata si rasfatata! Si Alex pica la fel, dupa o zi de agitatie. Da' tot ii iubim, nu? MUUUULLLTT!!!
Pupici tuturor!

quote:
Originally posted by andreea_trend

Sanca... multumim
Multumim pt urari... cu sigurantza a fost o zii speciala pt Tara... toata lumea o pupa... a fost cea mai rasfatzata... a fost intr-o agitatie continua toata ziua... seara a picat de somn si vreau sa zic ca a dormit pana a doua zii la 13... de nu stiam ce e cu ea...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Sigur ca-i iubim... cateodata ma mir si de mine cat pot sa o iubesc... mai ales ca eu nu am avut animalutze pana m-am mutat la Bogdan...
Pup la Alex....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Taurasi ca si mama lor, ca si ea este nascuta tot in mai.

Mergi la inceput

Si "matusa" lor(adica io) tot in mai...da io am fentat taurasii si m-am aciuat la gemeni. Da' incapatanarea a ramas! Ufff...abia ii astept! Pupici Azarei!

quote:
Originally posted by Danna

quote:
Originally posted by SunSmile

Taurasi ca si mama lor, ca si ea este nascuta tot in mai.

Azara

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

SunSmile cum apar puiutii pe lume dam de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

acuma am vazut filmuletele din pagina ale Azzarei. e asa de scumpa, mai ales acolo cocotata in pat!.
numai ca eu nu am sonor deocamdata.
am vazut numele, sa sti ca am avut o colega de liceu exact cu numele tau.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput