Prietenii omului (19)
Raspunsuri - Pagina 3
Danna spune:
SunSmile, puiutii ar trebui sa vina pe lume in primele zile ale lunii mai. Azara este intr-adevar o scumpa si din acest motiv este alintata de toti din casa.
Va anunt cand se va intampla evenimentul si voi posta si fotografii.
Himmelsduft spune:
Andreea va doresc multi ani sanatosi langa voi Tarei.
Salut pe toate si ptr animalutele voastre sanatate si la cit mai multe nazbatii!
Himmelsduft
calut
SunSmile spune:
Super! Or sa fie "taurasi"! Abia astept sa-i vad!
In alta ordine de idei...La multi ani, Tarutza! Mare esti...sa fii sanatoasa si nebunik, s-o oftici pe mami! Andreiu sa va bucurati de ea multi ani!
Pupici tuturor!
quote:
Originally posted by Danna
SunSmile, puiutii ar trebui sa vina pe lume in primele zile ale lunii mai. Azara este intr-adevar o scumpa si din acest motiv este alintata de toti din casa.
Va anunt cand se va intampla evenimentul si voi posta si fotografii.
Azara
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
Sanca... multumim
Multumim pt urari... cu sigurantza a fost o zii speciala pt Tara... toata lumea o pupa... a fost cea mai rasfatzata... a fost intr-o agitatie continua toata ziua... seara a picat de somn si vreau sa zic ca a dormit pana a doua zii la 13... de nu stiam ce e cu ea...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Hihihihi. Lasa ca merita sa fie alintata si rasfatata! Si Alex pica la fel, dupa o zi de agitatie. Da' tot ii iubim, nu? MUUUULLLTT!!!
Pupici tuturor!
quote:
Originally posted by andreea_trend
Sanca... multumim
Multumim pt urari... cu sigurantza a fost o zii speciala pt Tara... toata lumea o pupa... a fost cea mai rasfatzata... a fost intr-o agitatie continua toata ziua... seara a picat de somn si vreau sa zic ca a dormit pana a doua zii la 13... de nu stiam ce e cu ea...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
andreea_trend spune:
Sigur ca-i iubim... cateodata ma mir si de mine cat pot sa o iubesc... mai ales ca eu nu am avut animalutze pana m-am mutat la Bogdan...
Pup la Alex....
Nunta noastra
Poze
Danna spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Taurasi ca si mama lor, ca si ea este nascuta tot in mai.
SunSmile spune:
Si "matusa" lor(adica io) tot in mai...da io am fentat taurasii si m-am aciuat la gemeni. Da' incapatanarea a ramas! Ufff...abia ii astept! Pupici Azarei!
quote:
Originally posted by Dannaquote:
Originally posted by SunSmile
Taurasi ca si mama lor, ca si ea este nascuta tot in mai.
Azara
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
viorela hoff spune:
acuma am vazut filmuletele din pagina ale Azzarei. e asa de scumpa, mai ales acolo cocotata in pat!.
numai ca eu nu am sonor deocamdata.
am vazut numele, sa sti ca am avut o colega de liceu exact cu numele tau.
Vio
Tina catelus de catifea