Prietenii omului (19)
Raspunsuri - Pagina 2
viorela hoff spune:
buna fetelor,
Sanca, Tina are o prietena beagalita, se joaca amandoua ca nebunele. cand mai vin si alti catei, Tina este geloasa si nu-i lasa sa se joace cu prietena ei!
Ramonika, ma bucur ca ai aparut, pisicutele au trecut cu bine iarna asta? presupun ca s-au mai ingrasat un pic.
Danna, felicitari pt. Azzara! te inteleg ca te "umfli in pene" de pe acum!
eu cand am avut puiuti la prima catelusa, eram asa de mandra si maica-mea zicea ca parca eu i-as fi facut, nu catelusa
Oare ce face Kengi, Conchita s-a intors din vacanta?
Danna, am vazut un reportaj aici despre ciobanii din Oas, traditii, obiceiuri, etc. Unul dintre ei avea o mioritica "Miorita" si chiar a fost o scena cand a aparut ursul la oi si Miorita impreuna cu ceilalti l-au gonit. Ciobanul a spus despre rasa ca este pur romaneasca, sper ca strainii au remarcat asta. Filmul a fost f. frumos, peisajele o nedbunie, atata verde crud, asa oameni frumosi, costume frumoase, case cu porti cioplite in lemn, copii aratau ca niste papusi in costume n ationale! a fost o incantare pt. mine pt. ca aici nu prea auzi si vezi lucruri frumoase despre Ro in general.
Noi asteptam sa intre Tina in calduri, apoi ne mai gandim ce sa facem cu ea.
Vio
Tina catelus de catifea
Himmelsduft spune:
Am intrat sa va salut pe toate!
Leo e ok, obraznic ca de obicei, a primit sambata papuci noi (potcoave) si merge tare tantos si increzut acum.
Danna, bafta Azarei si puiuti dulci, cuminti si sanatosi.
SunSmile, tare dulce Alex al tau cu poftele lui.
Ramonika, super ca e seful plecat, ca imi lipseau postarile tale. Ce nazbatii mai fac pisicutele?
Himmelsduft
calut
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
Laura Nicole - nu te supara, dar nu mi se pare drept sa dai una dintre pisicile mai vechi sa iei una noua. eu nu mi-as putea trada asa copiii.
Ramonika , nu le-as da ca tare imi sunt dragi dar chestia e ca suntem cam multi in casa , 2 adulti , doi copii , 3 pisici si un caine si stam cu chirie .Daca ii tuna propietarei sa vanda app am incurcat-o asa ca , mai bine sa gasesc pe cineva care sa ia una din matze acum si sa o ingrijeasca decat sa nu stiu ce sa fac cu toate in momentul mutarii .Cand le-am luat de la maica-mea (erau mici , cam in jur de 2 luni ), le-am scapat sa nu fie duse de taica-miu si aruncate mai stiu eu unde (avea de gand sa le duca in niste curti in drumul lui spre serviciu ).Le-am luat cu gand ca oi gasi eu pe cineva sa-i dau una dar nu prea m-am indurat pana acum .Nu e chestia ca vreau s-o dau din cauza celui mic dar p-asta il accepta al meu mai usor ca e motanel.Daca ar fi dupa mine as avea tot felul de animale .Un amic din UK glumeste mereu ca ar trebui sa-mi schimb numele in Noe .
Anul trecut am gasit 2 pui de hamsteri la ghena , intr-o cutiuta , i-am luat .Au murit pe rand in sezonul ploilor deoarece la mine e ff multa umezeala .
Pe Lady o am de la adapost de animale si avea deja peste un an , acum are cam 3 (cred) .
La maica-mea mai am 2 caini si 3 pisici .
Deci nu e chestia ca imi tradez "copiii" .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
andreea_trend spune:
Maine e ziua lui Tara si a primit de azi foarte multe jucarii, nici nu stie cu care sa se mai joace... e derutata...
Are un porcusor super haios, il tine intre labutze si cand chitzaie ea plange si pe urma se plesneste peste botic cu el... ciudata reactie... nu inteleg
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
Da noi de ce nu suntem pe listuza ....
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Sanca spune:
Andreea, hai nu mai plange din atata lucru, te-am pus pe lista.
Vio, si Oreo are "prietenii" lui la parcul de caini, si de cate ori se baga cineva in joaca lui cu celalalt caine, il maraie, sau il latra. Dar sa auzi ce latraturi, ca daca as stii caineasca, as jura ca sant injuraturi.
Danna, asa zi, puiutii lui Azara o sa fie americani. In ce stat vor fii? Ai toate drepturile sa fii mandra. Bravo. Ai grija cu mancarea si vitaminele si tot ce-i trebuie lui Azara in perioada de gestatie.
Ramonika, ti-am dus lipsa aici.
Sasha, azi noapte "opera" mancarea lui Oreo. A trebuit sa ma scol in miezul noptii sa ascund punga cu mancare a lui Oreo, care are deja gauri de aerisire de la coltii lui Sasha.
Darria spune:
Buna dimineata.
Dana: sa ai nepotei sanatosi ca frumosi vor fi cu siguranta, sa fie mamica sanatoasa si nastere usoara
Nu stiu cum o sa lupti cu inima ta cand o sa-i dai, ca sunt tare scumpei asa mici mogaldete.
Andreea: multi ani sanatosi langa voi urecheatei Tara. Un mic tortulet pt. sarbatorita?
Pt. toti piticutii vostri: multa sanatate si zbenguire placuta
Danna spune:
Himmelsduft, Darria multumesc frumos pentru urari.
Vio, nu e prima oara cand voi avea puiuti in casa, am mai avut in urma cu ceva ani un cuib de braci germani, dar sincer ma cam umflu in pene cand ma uit la fetita mea frumoasa si ma gandesc cu drag la mogaldetele frumusele si blanoase ne ce vor sosi in curand.
In ultima vreme am tot fost contactata de persoane din toate colturile lumii, care au auzit despre aceasta rasa. Toti sunt impresionati de frumusetea rasei si de regula intrebarea lor numarul unu este unde si de ce am tinut ascunsa aceasta rasa atat de spectaculoasa. Sunt convinsa ca reportajul ti-a facut atata placere, mai ales ca de Romania in general afara nu prea ai ocazii sa vezi lucuri minunate.
Danna spune:
Sanca, sa stii ca sunt mandra ca voi avea "nepotei" cetateni americani. Un baietel va ajunge in California–Stuckton, o fetita in Chicago si o alta fetita in Vermont.
Baietelul va ajunge in California la o buna prietena a mea, care anul trecut si-a luat din Romania o femela de mioritic.
Ce am fost eu pana acum exagerata cu ingrijirea Azarei, dar ce sunt acum in aceasta perioada. I-am luat mancare si vitamine pentru femele gestate, mananca multe legume crude care oricum sunt placerea ei-ardei gras, morcov, telina, branza care este nelipsita din alimentatia ei zilnica.
SunSmile spune:
Danna si cand ar trebui sa se intample minunea??? Oricum ii tin pumnii stransi-stransi Azarei! E un catel superb...o dulcica!
Abia astept sa ne spui ca au venit puiutii pe lume! Si poate ne arati poze!
Pupici si succes!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE