Prietenii omului (19)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_trend spune:
Ce fac fetele si copii...
Noi am fost la munte in weekend, si pe Tara am lasat-o acasa cu doica ei... hhhmmm a zapacit-o pe saraca fata... a plans toata noaptea dupa noi... insa cand a vazut ea ca e printzesa in pat singura s-a linistit ... hhhhmmmm
Am mai pus cateva poza cu tigancusha mea sa vedeti si voi ce bine se simte ea in patutz
AICI
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
adrienne12 spune:
Help! A disparut Sammy. Am lasat-o afara vineri seara si azi e duminia seara si n-a aparut. Ma gindesc cu groaza la ce i s-ar fi putut intimpla...
teodora35 spune:
neata fetele ieri am fost in parc cu toata familia inclusiv catelul vreau sa spun ca dupa plimbarea facuta nu i-a mai tyrebuit nimic a fost foarte obosita in schimb nu prea stiu ce sa ma fac cu ea ca nu ii place cu masina mica plinge schiauna,ce credeti ca as putea sa fac ca sa nu mai reactioneze asa?
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
SunSmile spune:
Neata,
Andreea e dulce foc Taruta, iar poza ai cu <asa dorm eu> e dementiala!
Adrienne...nu stiu ce sa-ti spun. Poate totusi apare. Cautati=o si voi prin imprejurimi...
Teodora si catelul nostru face nebunii in masina, dar nu latra sau alte cele. Doar ca nu vrea sa stea in spate...ci numai calare pe mine sau sotu. Incercati sa-l luati cu voi in fatza...nu stiu.
\Va pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
dolcebaby spune:
Fetelor vreau si eu un pisoi mic pui nu conteaza sa fie de rasa dar conteaza sa fie baietel.
Nu il vreau pt mine, il vreau pt parintii mei care stau la curte si mai au un motanel care se plictiseste singur...
Va asigur ca va avea parte de o viata frumoasa si plina de iubire
dolcebaby
adrienne12 spune:
Fetelor am intrat sa va spun ca s-a intors pisica. Avea blana uscata in conditiile in care afara a nins si a plouat de 3 zile dar era murdara de noroi pe labutze. Nu stiu unde a putut sta 3 zile!
Danna spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
acuma am vazut filmuletele din pagina ale Azzarei. e asa de scumpa, mai ales acolo cocotata in pat!.
numai ca eu nu am sonor deocamdata.
am vazut numele, sa sti ca am avut o colega de liceu exact cu numele tau.
Vio
Tina catelus de catifea
Vio, multumesc pentru aprecieri. Azara este scumpa foc. In plus de asta este si foarte delicata in ciuda aparentei ei masivitati. Mai am ceva filmulete cu ea si in limita timpului pe care il voi avea la dispozitie le voi pune pe site.
Mi-ar fi facut o mare placere sa fi fost eu colega ta din liceu, insa eu mi-am dobandit numele prin casatorie.
andreea_trend spune:
Sun sa stii ca ea chiar asa doarme... intre noi si cu labutzele in sus... ne mai trezim cateodata si cu o labutza pe fata... dar asta e ... poate acum ca a venit caldura nu o sa mai doarma chiar asa...
Dana... am vazut si eu pozele cu Azara... ce sa zic e frumoasa foc...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
viorela hoff spune:
Andreea, ti-am vazut "tigancusa".e dragalasa foc cu "laboacele" mari si pernite umflate. are ochi si priviri de puiuta inca! nu sforaie noaptea? ca a noastra cat e de mica, cateodata sforaie de numa!
noi la a noastra ii mai spunem cateodata "Smolita", asa de neagra e!
la toata lumea,
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea
teodora35 spune:
sunsmile o tin in fata la mine in brate in spate nici nu se pune problema ca nu sta la nimeni decit la mine.
viorela si catelusa mea sforaie citeodata chiar mai rau decit mineiar de dormit nici nu apuc eu sa ma asez in pat ca deja este pe perna mea in capul meu si eu sper sa vina caldura ca sa nu mai stea acolo
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei