Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Cat costa Frontline in RO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Frontline se gaseste si sub forma de spray sau numai fiole?
Acum de dimineata erau mai mici capusele, dar nu stiu daca sunt moarte sau doar au dormit si ele.
Oricum azi mergem la veterinar.
Doamne ajuta !
Si sa aveti o zi excelenta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Am intrat doar sa-i fac galerie Azarei! Abia astept sa vad puiutii!
Noi plecam si Alex va sta pt prima data fara parinti! Dar cred eu ca se va descurca admirabil, mai ales ca-i iubeste si este iubit de cumnatii nostri!
Ne auzim marti!
Va pup
p.s. Succes Geba la vet!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Frontline este si sub forma de pipeta si sub forma de spray. Mie mi-i mai usor sa folosesc pipeta, dar veterinarul a spus ca e mai eficient spray-ul.
Cand vreti sa scoateti capusa, mai puteti pune peste ea un tampon cu iod, tineti apasat cateva secunde, dupa aia apucati-o atent sa nu se rupa si rotiti invers acelor de ceasornic (asa face sotul meu la recomandarea veterinarului)
Capusele se prind si de oameni, este vorba de aceleasi capuse. Unele din ele sunt purtatoare de boli chiar destul de grave. Insa nu toate capusele sunt purtatoare de boli. Oricum trebuie sa fim mai atenti, sa nu ne asezam direct pe iarba. Capusele sunt deosebit de active in mai-iunie, si dupa aia in septembrie-octombrie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana: nepotei sanatosi si mamica cu nastere fara probleme.
SunSmile: distractie placuta atat voua cat si urecheatului, chiar daca nu merge cu voi.

quote:
Originally posted by Sanca

Am luat acum 2 saptamani spray mic cu 415.000 iar cel mare e in jur de 600.000(asta e mai convenabil). Fiolele nu stiu cat costa.

Distractie placuta "prietenilor" vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Eu am folosit Frontline la pipeta pentru caini de peste 40 kg - pretul unei pipete este de 250.000 lei (25 lei noi). Mult mai bun si eficient este Stronghold.

Nici noi nu mai avem rabdare si vrem sa vedem puiutii, insa Azara se pare ca vrea sa ne tina pe jar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Geba te asteptam sa ne spui ce ai facut cu orataniile
Danna noi ii facem aici galeria lui Azara si ea ne tine asa in suspans
Hai Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

AM SCAPAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost cu Nicky la dr si i-a scos capusele una cate una; a avut vreo 7-8 nici nu le-am numarat... Tot cate una, tot cate una...
Eu si sotul meu l-am tinut, iar doctorita le-a dat cu betadine si apoi le-a scos cu o penseta lunga. Si am uitat sa va spun ca i-a pus si botnita ca altfel nu se putea... Foarte nervos catelul - s-a zbatut si a marait tot timpul, (doar nu mai avea nici un control, ca in casa cam el e stapanul)dar cu botul prins.
I-a pus apoi o fiola de frontline si sper ca am terminat cu aceasta problema.
Dupa ce am ajuns acasa i-am dat si o pastila de Pratel, a mancat si o conserva si acum sta langa mine si imi aduce mingea si canta in legea lui.
Va multumesc pt sfaturi si sustinere si sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva.
Chiar discutam cu sotul meu ca ni s-a rupt sufletul, n-am avut nici noi pofta de mancare si astazi ne-am gandit numai la el, catelul nostru, si ne gandeam prin ce trece un parinte atunci cand copilul lui are o problema (tocmai vazusem in parcare un copil de vreo 10 anisori paralizat, intr-un carucior)...
Doamne fereste-ne de necazuri si ajuta-i pe cei in nevoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Catelul nostru a racit se pare. De ieri parca nu mai avea chef de joaca, si l-am trimis pe sotul cu el la veterinar. Bine am facut, ca avea temperatura 40,2. Sper sa se faca bine, i-a facut un antibiotic, si maine mai mergem sa-i mai faca unul. Saracutul de el. Tot noi cred ca suntem de vina, ca am plecat cu sotul de-acasa, si am uitat pe geam fileu de peste inghetat, oricum pana la geam este destul de departe, ca trebuia sa se intinda peste masa, insa a reusit si asta, prea mare era ispita. Si probabil de-acolo i se trage.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Astazi Azara a adus pe lume 6 puisori frumosi, 3 masculi si 3 femele. Primele poze le puteti vedea pe site. Revenim cu vesti in curand.

Mergi la inceput