Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

BRAVO AZARA! Sunt SUPERBI copilasii!!!1 Bravo Dana! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

quote:
Originally posted by Danna

Astazi Azara a adus pe lume 6 puisori frumosi, 3 masculi si 3 femele. Primele poze le puteti vedea pe site. Revenim cu vesti in curand.

Azara

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Felicitari pt micutzi... sunt niste scumpi.
O sa-i urmaresc saptamanal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetele iubitoare de animale, ajutati-ma si pe mine va rog sa gasesc un stapan pt. catelusa mea caniche. Am postat un anunt si la Mica Publicitate, unul la Discutii generale, dar inca nu am gasit pe nimeni si sunt presata de timp. Pe scurt, catelusa este caniche talie mica, culoare maro, varsta 2 ani, vaccinata, carnet de sanatate, foarte cuminte (e invatata sa faca afara), nu e mofturoasa (ba din contra,e o pofticioasa fara pereche), foarte afectuasa si jucausa. Eu nu o mai pot tine, am divortat, m-am mutat la mama, mama e f. in varsta si bolnava, practic e imposibil sa o mai tin. Mi-e mila de ea, a ramas la fostul sot, deocamdata, simte lipsa baietelului meu, care era partenerul ei de joaca. Nu vreau sa o chinui, vreau sa o dau cuiva care sa o poata iubi si ingriji. Daca stiti pe cineva, dati-mi ori PM, ori un mesaj pe vdobrescu2005@yahoo.com, sau pe mobil la nr. 0740.247.995.
Va multumesc din suflet.

Miresica de 23 iulie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Danna, felicitari Azarei. Micutii sint niste dulci, scumpeti ce mai.
pe botic la animalute si o seara placuta va doresc voua,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana: sa fie sanatosi puiutii si mamica la fel Tare sunt scumpei Te induri sa-i dai, te lasa inima? Ca eu nu stiu ce as face.
Vicky, sper sa gasesti un stapan pt. catelusa sau poate se rezolva intr-un fel sa nu mai fie nevoie sa o dati, sa se joace in continuare cu baietelul tau.
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Stiti cumva daca exista in Cluj un loc, gen pensiune pentru catei? Ca trebuie sa plece ai mei de acasa 3 zile si nu au cu cine lasa 2 pudeli.
Va multumesc

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput