Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (18)
Raspunsuri - Pagina 14
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
cum era cu razbelu virtual???
io nu-s pisica, eu is vulpoiu, asa a zis sofia, ea e motanu bre:))
era cum era, dar nu vezi cum e, ca nu poate omu' sa bea un ceai virtual inexistent ca apar nickurilii fantomatice (culmea, aceleasi mereu!) sa sparga geamurili la ceainaria care nici nu s-a construit inca. si cum vorbele voastre blande si intelepte nu au nici un efect, poate ca daca viu io ca medusa, s-or speria ca le tai nasu' si eventual s-or retrage la nechezolul lor inca ne-nechezolit sa invete sa bata la usa data viatoare. care data viatoare sper ca nici ea sa nu existe.
nu te invitasem la duel, cum ti-ai putut inchipui asa ceva?! ci la galerie, bre. :-))
asa, pacea fiind restabilita, sa revenim on topic.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by conchita
Darael, frumos e sa astepti sa fii invitat, nu sa dai buzna, criticand bucatele (invitatia e la ceai, nu la bere) si portul gazdelor, cum se intampla in ultima vreme pe topicul asta. ca sa-ti fie si mai clar, eu cu tine la bere nu viu nici macar virtual. esti intr-o cautare cocoseasca perpetua si disperata de noi si proaspete idolatrizatoare si atitudinea asta m-a dezgustat intotdeauna la barbatii ca nn, yk si, acum, la tine. nu fii bulversat de confesiunea mea, ca si tu ai avut curajul sa-i zici public lui gdan62 ca nu e el de nasul tau in materie de fratii.
Am voie sa te intreb ceva simplu:
Ceea ce postezi de zor pe aici si aiurea este ca urmare a recomandarii primite acum 2000 de ani: “Aceasta va poruncesc: sa va iubiti unul pe altul” ?
La mizeriile aruncate de tine, raspunsul meu va fi unul simplu.... voi lua noroiul si-l voi face pamant de flori pentru a-ti darui si tie o - chiar daca vei fi dezgustata !
PS> Inainte de a mai spune ceva lipsit de bun simt, buna cuviinta si buna crestere, spune o data, de doua ori sau de cate ori simti tu Rugaciunea Inimii..... te va ajuta mai mult decat sa-mi oferi mie pamant pentru rasadurile de flori ..... e un sfat, evident !
Cu stima,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
gandacelu spune:
aseara a fost o mini-intalnire de forum la ceainaria Vasiliada, care a continuat la Springtime:) a fost extraordinar, trebuia sa ma vad intai cu irina c si m-am vazut cu irina b, de care ne-am despartit ca ne astepta Sabina
e bine si frumos sa transformi virtualul in real... btw conchita, te-am pomenit si pe tine ca exemplu de intelepciune in postul de internet nah c-ai scrantit-o de data asta, ptiu sa nu-ti hie de diochi
quote:
pacea e, de fapt, victoria in razboi. si, revenind la castravete, razboiul in virtual nu se pune, ca nu exista. deci nici victoria, si nici pacea. polemica in virtual e perpetuarea haosului, dixit. :-)
sa nu uiti, Darie!
inca o schimbare in viata mea: nu mai lucrez la revista prietenii stiu de ce
cine nu stie nici sa nu-ntrebe!
mami de ileana si ioachim
joanna spune:
Sabina felicitari!Si intru multi ani sa ne traiesti sanatoasa alaturi de sot si cei 2 copii buni si frumosi ai tai!
Astazi il pomenim pe Sfantul Mucenic Sabin.
Post cu folos,
Joanna
"Fasting means controlling the power of fire and closing the mouths of lions."
St. Basil the Great.
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
gandacelu spune:
la multi ani, draga noastra Sabina!!!
am pregatit ceva pentru tine www.treklens.com/gallery/photo119809.htm" target="_blank">aici
pupuuuuuuuu maleeeeeeeeee:))
Sabina spune:
voi vreti sa m-apuce boceala?
va multumesc mult
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
conchita spune:
la multi ani, Sabina
Darael, taman ce-ti dadusi arama pe fata, ce "domn" esti si tu. ce nu ti-e clar din ce-am zis? invitatia nu era pentru tine, priceput? si daca nu era pentru tine, atunci ce tot vanturi berea pe-aici cand fetele astea sunt in Post, fara pic de respect? nefiind tu invitatul, nu pricep ce te ofuschezi cand ti se reaminteste ca nu esti bine venit - pentru mine! cand mai dai citate din Biblie despre iubire de aproape, repet, aminteste-ti cum l-ai tabacit tu pe gdan62, o prezenta forumistica mult preferabila tie. incearca la alta masa cu vandutul florilor la gradinar si urmeaza-ti singur sfaturile. NU vreau sa merg la ceai cu tine, e dreptul meu! clar? zi merci ca te-am anuntat din timp, economiseste lacrimile si poarta-te ca un barbat - cerandu-ti scuze pentru gafa.
Gandaca, io nu-s in post si nici n-am fost. fusei la schi, in vacanta. vezi ca ai o parere prea buna despre mine. :-) si plec in alta vacanta, cand se revine on topic, doar ma stii. mai e nitel, ai rabdare, ca e deja previzibil ce se intampla. :-))
gandacelu spune:
taci tu, sa fac io ca gandacu' cum face gandacu?
ggggggggggggg gggggggggggggggggggggggg
cataghe spune:
Gandacico, alta problema: ce te faci daca te tai la un deget dupa ce te-ai impartasit?
Acuma, sincera sa fiu, mie personal cea mai convingatoare mi se pare explicatia lui Darael. In plus fata de imunitatea mai scazuta, trebuie sa ne gandim si ca acum 2000 de ani nu se inventasera inca Always cu aripioare, deci asta putea fi o (mare) problema. Recomandarea ca femeia sa stea acasa 40 de zile dupa nastere in viziunea mea tot de ratiuni de protejare a proaspetei mamici si a copilasului nou-nascut tine. La fel recomandarea ca femeile sa aiba capul acoperit in biserica, cred ca tot de la igiena mai mult sau (mai ales) mai putin riguroasa din vremurile cu pricina ni se trage.
Deci eu revin cu intrebarea: cum impacam recomadarile astea, inclusiv aia cu menstruatia, cu "cuceririle" timpului nostru?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by conchita
Darael, taman ce-ti dadusi arama pe fata, ce "domn" esti si tu. ce nu ti-e clar din ce-am zis? invitatia nu era pentru tine, priceput? si daca nu era pentru tine, atunci ce tot vanturi berea pe-aici cand fetele astea sunt in Post, fara pic de respect? nefiind tu invitatul, nu pricep ce te ofuschezi cand ti se reaminteste ca nu esti bine venit - pentru mine! cand mai dai citate din Biblie despre iubire de aproape, repet, aminteste-ti cum l-ai tabacit tu pe gdan62, o prezenta forumistica mult preferabila tie. incearca la alta masa cu vandutul florilor la gradinar si urmeaza-ti singur sfaturile. NU vreau sa merg la ceai cu tine, e dreptul meu! clar? zi merci ca te-am anuntat din timp, economiseste lacrimile si poarta-te ca un barbat - cerandu-ti scuze pentru gafa.
Iti multumesc pentru mesajul tau plin de intelegere , compasiune si iubire , exact in spiritul invataturii crestine de care se vorbeste la acest subiect........
Cu tristete vad ca ma obligi, asa cum ti-am spus deja, sa transform noroiul aruncat de tine in pamant pe care sa cresc flori.....
De la DARAEL, special delivey for you:
Inainte de a mai posta cuvinte bineintentionate despre persoana mea nesemnificativa, te rog sa iti aduci aminte de Regulamentul acestui Forum, mai precis de punctele 4 si 5:
04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Daca vrei mai multe detalii, poti accesa pagina cu regulamentul aici: http://www.desprecopii.com/forum/rules.asp
Cu stima,
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT