Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (18)
Raspunsuri - Pagina 13
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Conchita-iubita,bine ai (re)aparut...Cand vii la Romanica,sa mergem sa bem un ceai cu toatele?
Numai “toatele” ?
Ce discriminare !
Ma simt exclus..... asa ca o sa plec sa caut pe cineva dornic de o bere ......
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Elena spune:
Joanna, da, recunosc, am devenit suspicioasa, deoarece, cu cateva exceptii (printre care si tu ), mi s-au dat aici o multime de motive sa devin asa.
Si, cu tot respectul , insa atita timp cat lucrul cel mai sfant si mai de pret din viata ta, adica credinta din inima ta nu a fost numita credinta demonica si atita timp cat tu si fratii tai in credinta nu ati fost numiti fiii diavolului si biserica in care tu mergi nu a fost numita casa diavolului, nu ai cum sa ma intelegi.
Pace si Bucurie in Domnul va doresc !
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
joanna spune:
Elena,Bunul Dumnezeu ne da libertatea de fiece zi.Cum am putea noi sa nu o dam celor din jurul nostru?
Ana ce bine..ce-mi place cum ai revenit...ce citesti?
Joanna
"Fasting means controlling the power of fire and closing the mouths of lions."
St. Basil the Great.
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
conchita spune:
Irina, creca la anu', cu putina vointa din partea noastra, ajungem si in Romania. abia astept sa va cunosc de-adevaratelea, nici nu stii cat imi doresc.
Joanna, buna intrebare asta cu ce citesc, ca mi-e usor sa raspund :-)) - When we were orphans, de K.Ishiguro (un scriitor minunat de la voi de-acolo din UK). ce bine ca nu m-ai intrebat daca stiu cumva ce ar trebui sa citesc, ca as fi dat din colt in colt, vinovata. cand va vad pe voi ce lecturi cu adevarat folositoare aveti...sa speram ca ajung acasa la anul si pot sa imi iau si eu cartile la care aveti voi acces.
Darael, frumos e sa astepti sa fii invitat, nu sa dai buzna, criticand bucatele (invitatia e la ceai, nu la bere) si portul gazdelor, cum se intampla in ultima vreme pe topicul asta. ca sa-ti fie si mai clar, eu cu tine la bere nu viu nici macar virtual. esti intr-o cautare cocoseasca perpetua si disperata de noi si proaspete idolatrizatoare si atitudinea asta m-a dezgustat intotdeauna la barbatii ca nn, yk si, acum, la tine. nu fii bulversat de confesiunea mea, ca si tu ai avut curajul sa-i zici public lui gdan62 ca nu e el de nasul tau in materie de fratii.
yank spune:
quote:
Originally posted by conchita
Darael, frumos e sa astepti sa fii invitat, nu sa dai buzna, criticand bucatele (invitatia e la ceai, nu la bere) si portul gazdelor, cum se intampla in ultima vreme pe topicul asta. ca sa-ti fie si mai clar, eu cu tine la bere nu viu nici macar virtual. esti intr-o cautare cocoseasca perpetua si disperata de noi si proaspete idolatrizatoare si atitudinea asta m-a dezgustat intotdeauna la barbatii ca nn, yk si, acum, la tine. nu fii bulversat de confesiunea mea, ca si tu ai avut curajul sa-i zici public lui gdan62 ca nu e el de nasul tau in materie de fratii.
Daca ti-ar da Dzeu valul ala de pe ochi si ai avea puterea sa faci o introspectie,cred ca ai inghiti ceaiul la care te-a invitat irina ala cu noduri.Eu zic sa te abtii sa faci remarci rautacioase si voit eronate in ceea ce ii priveste pe altii.Si oricum,cui i-ar face placere sa bea un ceai cu una-n tenisi.Tu ai o rautate care sper sa fie nativa nu dobandita,ca altfel mi-ar fi si frica sa stiu ce a generato.Lucru slab....Wake-up and come back in real life or go back in the place you come from.
Sabina spune:
dragelor, dragelor...
cred ca ma iubeste Dumnezeu prea mult ca nu ma lasa sa simt ranchiuna prea des....si ca ma smereste cu atatea alte pacate....
Azi ne-am intalnit cu gandaciuca si Irina, si am primit cadou cartea despre parintele serafim:), cadou ca am terminat compozitia:)
asa ca eu ma simt fericita astazi, si vreau sa va dau si voua putin din starea mea
Ana, te umbesc tare tare, da nu mai fii nici tu rea:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
yank spune:
quote:
Originally posted by conchita
p.s. "yk" vine de la "yuck", ca sa nu fie nici o confuzie.
Ceva mai ridicol ca PS-urile tale si incercarile de a repara cite o prostie nu am mai vazut,macar fi consecventa.Mai da un post scriptum si ptr nn
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ana, te umbesc tare tare, da nu mai fii nici tu rea:)
Sabina, felicitari pentru ca ai terminat lucrarea.
nu-s rea, is dreapta: ofer fiecaruia ce si cat i se cuvine, iar cu badaranii si prefacutii nu fac concesii. pai sa ma umbesti mai, nu vezi ce darz apar ceaiul lu' irina si topicul asta in calea navalitorilor barbari? sau tu nu esti fan Sf. Gheorghe? vai, ce model bun de urmat e. :-)) an gard, pusichet!
Sabina spune:
cum era cu razbelu virtual???
io nu-s pisica, eu is vulpoiu, asa a zis sofia, ea e motanu bre:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.