Aer conditionat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

grati.ela eu am un osaka in ultimul dormitor de 9000btu si imi raceste 2 camere nu mai mult in sufragerie mi-ar trebui unul mult mai puternic eu una ma gindeam chiar la unul de 18000btu pe care sa il pun.casa mea nu este in forma de U ca a lui clyo este stil vagon.si din proprie ex iti spun ca al meu nu raceste mai mult de doua camere.
Doris -Alina aerul meu consuma 1,2 kwati pe ora acum depinde numai de tine cat timp il ti deschis.Pot fi ac care pot consuma si mai mult si mai putin depinde

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

quote:
Originally posted by clyo

quote:
Originally posted by grati.ela

Help! Ma topesc...Vreau AC dar nu stiu ce marca si nu stiu cate la un apt de 3 camere. Ma gandisem sa pun in fiecare camera. Sufrageria are 18m2 si e suficient unul de 9000BTU dar camerele au 11-12m2 si ar merge si de 7000BTU. Ar mai fi o varianta: doua de 12000BTU, unul in sufragerie si altul pe hol, intre cele doua dormitoare. Ce ma sfatuiti? Cat despre marca ma tenteaza Daewoo, dar ma tot gandesc si la cele noname gen Uniair, Aux (sunt cam cu 2 milioane mai ieftine pe aceeasi clasa). Problema mare este ca vreau sa ma mut in maxim 2 ani la 4 camere sau casa...Orice sfat care sa ma si racoreasca este binevenit! Gratiela

hmm, mie mi se pare prea mult.
noi avem un AC de 9000 btu (nu-mi amintesc numele, nimic rasunator) montat in sufragerie si care reuseste sa raceasca tot apartamentul (3 camere, 78 mp, in forma de U).
cand nu stam in camera resp., il pun pe 16 grade iar dupa 10 min se simte in toata casa.
parerea mea...

Noi avem tot apartament in forma de U, vreo 83 mp, 4 camere si avem 1 aparat de aer conditionat de 18.000 BTU, Electrolux, montat in sufragerie si raceste foarte bine toata casa. Nu stiu ce ne-am fi facut fara el. Nu ii stiu consumul pe ora, stiu doar ca platim factura la energie electrica vreo 60-70 RON pe luna si factura de regularizare vreo 300-400 RON.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Adila dureaza destul de mult . Eu l-am cumparat pe 27.06 si abia pe 06.07 vin sa mi-l monteze (au zis ca ma anunta daca se poate mai repede). Faza nasola la brico e ca ei nu monteaza, ci au contract cu alte firme (la care suni tu sa te programezi) care la randul lor vand aparate (deci "normal" ca nu se grabesc sa vina sa monteze la cei care cumpara de la brico, desi au contract ). Niste prieteni si-au luat inainte sa vina caldurile si au venit in cateva zile (vreo 3-4).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Irina, eu l-am luat ieri, pe 28 si cei de la quick mi-au spus ca pe 15 vin sa monteze. La ce firma ai apelat tu? Noi am luat in final 3 AUX de 12000 (de 9000 nu am mai gasit dar diferenta la pret este mica: in jur de 80RON).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

grati.ela ai PM.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am un aparat de aer conditionat Whirlpool si dupa trei veri de folosire i s-a aprins un beculet "Filter" si nu mai raceste. Ce se face in cazul asta? Trebuie sa sun la cei de la service sau il putem schimba chiar noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

In aceasta perioada stiti unde sunt mai multe oferte pt aer conditionat? Peste tot e doar cate un aparat si nu ai de unde alege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Despre aerul conditionat FUJITSU-SIEMENS stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gerula spune:

aveti mare grija la aerul conditionat CU CINE il instalati,
e bine sa va informati in prealabil cum functioneaza aparatul pentru ca, din experienta, nu e cazul sa lasati totul pe mana instalatorului
am eu un prieten care patit-o nasol
i l-a instalat un alt tip decat cel de la firma de la care l-a luat si in doua zile s-a stricat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Cine se pricepe sa-mi spuna cu ce putere trebuie luat?
Sa-mi raceasca trei camere? Ca presupun ca astia de la magazine nu stiu sa-ti spuna exact......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput