Aer conditionat
Vara trecuta am suferit din cauza caldurii si cand ne-am hotarat si noi sa cumparam aparat de aer conditionat peste tot ni se dadeau termene de monatare de peste 3 saptamani-o luna.
Asa ca acum ne-am decis sa il cumparam ACUM.
Aveti ceva recomandari?? Cam ce ar trebui sa urmarim la aparat?? Cred totusi ca avem nevoie de 2 splitere ( parca asta era termenul) pt ca avem apartament cu 3 camere iar dormitorul e la ceva distanta de sufragerie. Ce credeti?
multumesc
Raspunsuri
dante01 spune:
ce mai zic altii despre aer conditionat, sfaturi mai tehnice...
aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
adrianafedorca spune:
eu am 2 unul in sufragerie (myoto), care e super, face un frig de ingheti, e de 12mii de BTU, si unul in dormitor de 9 mii de BTU samsung de acre nu sunt prea multumita, ca sa nu mai zic ca s-a stricat si a trebuit sa schimbam compresorul , norok ca era in garantie
inca ceva , si noi tot asa am vrut unul cu 2 splitere, dar toata lumea ne-a sfatuit sa nu luam asa ca daca se strica compresorul la revedere aer ..asa macar mai ai unul ...
si spor la cumparat
ooana spune:
Stiu ca poate e off topic dar ai grija cu locul in care il instalezi...eu la servici stau exact fata in fata cu el si ma cam doare capul cateodata...am fost si racita, imi lacrimeaza ochii...dar e bun atfel, te scuteste de caldurile insuportabile!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
teodora35 spune:
eu am un singur aparat de aer de 9000 btu bineinteles mi-ar mai trebui unul mai mare in sufragerie dar de cel din dormitor sunt foarte multumita iar diferente intre ap.de aer eu zic ca nu sunt toate au cam aceleasi calitati al meu este osaka
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
Eseea spune:
multumesc mult de sfaturi! la unele chestii chiar nu ma gandisem..
am cautat pe net la marile lanturi de magazine de electrocasnice dar nu au prea multe oferte, probabil pt ca nu e sezonul...ma voi duce si personal oricum
mai astept sfaturi
ileana spune:
Cele mai bune: YORK si Daikin...
Cel mai bine este sa puneti sistem de ventilare ( vezi VITOVENT)...scapati si de nr de splituri si de "curent"rece...circulatie naturala a aerului...scapati de microbi si eventuala igrasie..
brendamitran spune:
Unul care sa raceasca trei camere cu holurile aferente exista?
Si cum e cu asta cu circulatie naturala?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
asi spune:
Cum se monteaza aparatele astea?E nevoie de multe gauri in pereti?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Courage spune:
1. Oferte cu tot cu instalare gasesti la Metro & Selgros.
2. Pentru dormitor 9000 BTU, pt sufragerie 12 000 BTU.
3. la montaj se face mizerie mare...
- 3-4 gauri pt fizarea splitului in camera
- 4 gauri pt fixarea exterioara a compresorului
- o gaura de ~ 10 cm diametru in zid pt tevi.
4. Din experienta stati deoparte de cele coreene, in secial Samsung !
Am AUX si Yokohama; merg ff. bine, iar in 6 luni s-au stricat 4 (toate) aparate Samsung !
5. In fct de ce bani disponibili aveti.. cel mai bun e Daikin, dar treci de 20 mil !
Bogdan Gheorghe
http://www.softpedia.com
Pegasis spune:
www.whitewestinghouse.ro/" target="_blank">White Westinghouse .
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)