Aer conditionat
Raspunsuri - Pagina 3
Doris-Alina spune:
Oameni buni....
Si noi ne-am hotarat sa cumparam un aparat de aer conditionat.
Am citit parerile voastre.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti cam cat platiti curentul pe luna( vara), cati kw consumati pe luna?
Sa ne putem face si noi un calcul...
Va multumesc!
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
andutzy spune:
Buna ziua
Ma alatur si eu discutiei despre AC in speranta obtinerii mai multor parari despre asta. Avem unul de 12000 BTU,Hyunday, cumparat anul trecut din Metro. Il luasem in septembrie, deci mult nu l-am folosit, l-am mai deschis uneori pt incalzire.
Anul asta insa sunt total nemultumita de el si nu stiu daca este capriciul meu doar,sau asa trebuie sa functioneze un AC. Avand copil de un an, ne ferim sa il dam prea tare, adica il tinem undeva pe 25 grade setate pe telecomanda. Problema e urmatoarea: daca il las pe rece cu 25 grade, baga frig ca nebunul de se fac 20-21grade in camera si aer rece rece si in celelalte camere (de te ustura gatul), daca il las pe auto cu 25 grade merge ce merge, la un moemnt dat pentru vreo 10 minute baga aer cald(?!?) si dupa aia se opreste...
cei de la service nu s-au obosit sa vina pe la noi pentru ca zic ei, aerul trebuie tinut doar pe 22 grade maxim, de aia face figuri, eu insa cred ca este vorba doar de comoditatea lor, nu de faptul ca nu stiu eu sa-l folosesc...
Andra si Dragoselu - 31.05.2005
NUNTA MAMI SI TATI
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
31 MAI 2006-am un an!
MOTZUL LUI DRAGOSELU
b_irina_c spune:
Courage m-am bazat pe recomandarea ta si am luat AUX. Inca nu l-am montat. Foarte mult recunosc ca a contat pretul, oferta la brico AUX de 12000 BTU la 8.799.000 ROL, compresor japonez cu garantie 3 ani. Sper sa fie totul OK. Multumesc tuturor pt sfaturi !
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
daniela_daneza spune:
Buna fetele!
Cred ca in cel mai scurt timp posibil iau si eu AC , ca nu mai rezist .Stau la etajul 7, ultimul.
Am tot citit si vada ca se gasesc si la preturi mai ok.Imi trebuie cam de 12.000 BTU, ca e doar un ap. de 2 camere si il voi monta in hol, care este patrat si va bate si in camere ...
IRINA , ti-l monteaza tot eu sau nu ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
b_irina_c spune:
Dany montajul e gratuit. De la brico iti da o lista cu firmele care monteaza, suni si te programezi. Chiar acum suna sotul (la toate) sa vedem care vine mai repede. Am inteles ca totusi se mai platesc vreo 300.000 ROL pt nu stiu ce suport si in oferta ai 3.6m de nu stiu ce cablu (ala de la aparat care iese din casa, nu ma pricep la termeni ), daca vrei sa fie mai departe de geam platesti cati m vrei in plus.
Poze
herra spune:
inteleg ca nu are nimeni AC Ferolli, dar nici nu ati auzit de ele?
cele care locuiti in Italia?
eu stiu doar ca are 12000 btu si consuma 1 kw pe ora...
grati.ela spune:
Help! Ma topesc...Vreau AC dar nu stiu ce marca si nu stiu cate la un apt de 3 camere. Ma gandisem sa pun in fiecare camera. Sufrageria are 18m2 si e suficient unul de 9000BTU dar camerele au 11-12m2 si ar merge si de 7000BTU. Ar mai fi o varianta: doua de 12000BTU, unul in sufragerie si altul pe hol, intre cele doua dormitoare. Ce ma sfatuiti? Cat despre marca ma tenteaza Daewoo, dar ma tot gandesc si la cele noname gen Uniair, Aux (sunt cam cu 2 milioane mai ieftine pe aceeasi clasa). Problema mare este ca vreau sa ma mut in maxim 2 ani la 4 camere sau casa...Orice sfat care sa ma si racoreasca este binevenit! Gratiela
b_irina_c spune:
grati.ela uite un citat de pe lik-ul dat pe prima pagina de Dante (e tot un forum) "Ce NU RECOMAND!!!!! DA DE LOC: Daewoo. Am avut de 12k si facea frig intr-o farmacie cam cat ventilatorul. S-a reglat/schimbta, dar nici o diferenta!". Poate sunt si alte pareri... habar nu am... atat am gasit...
Poze
clyo spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Help! Ma topesc...Vreau AC dar nu stiu ce marca si nu stiu cate la un apt de 3 camere. Ma gandisem sa pun in fiecare camera. Sufrageria are 18m2 si e suficient unul de 9000BTU dar camerele au 11-12m2 si ar merge si de 7000BTU. Ar mai fi o varianta: doua de 12000BTU, unul in sufragerie si altul pe hol, intre cele doua dormitoare. Ce ma sfatuiti? Cat despre marca ma tenteaza Daewoo, dar ma tot gandesc si la cele noname gen Uniair, Aux (sunt cam cu 2 milioane mai ieftine pe aceeasi clasa). Problema mare este ca vreau sa ma mut in maxim 2 ani la 4 camere sau casa...Orice sfat care sa ma si racoreasca este binevenit! Gratiela
hmm, mie mi se pare prea mult.
noi avem un AC de 9000 btu (nu-mi amintesc numele, nimic rasunator) montat in sufragerie si care reuseste sa raceasca tot apartamentul (3 camere, 78 mp, in forma de U).
cand nu stam in camera resp., il pun pe 16 grade iar dupa 10 min se simte in toata casa.
parerea mea...
Adila spune:
Vreau sa-mi cumpar AC. Din cate ati scris voi m-ar interesa AUX de la Brico. Problema este ca nu stiu cat dureaza pana vin sa ti-l monteze. Poate sa-mi spuna cineva care si-a cumparat de curand in cat timp i s-a pus ca vor veni sa i-l monteze? Va multumesc.