pilula de ras...-zilnica

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Care este punctul cel mai fierbinte al femeii?-Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste !!!E adevarat ca, mai nou, tratamentul impotentei se face pe baza de cura de iaurt?- Da, dar trebuie sa-l amestecati cu ghips !- Care este dezavantajul unei lupe ?- Mareste, dar nu intareste !- De ce nu creste populatia Romaniei ?- Pentru ca mancam neregulat si regulam nemancati.- Care este deosebirea intre un tigan si o fata mare ?- Tiganul tot tigan ramane.- Care a fost primul barbat care a zis:"E nevoie de o femeie in casa!" ?- Mesterul Manole.- Care este diferenta dintre vina si pacat ?- E vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia!Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat. Acolo > medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana(cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. La care Ion ii spune:> -Prima data a venit o baba ca o durea capul asa ca> i-am dat un calmant.> A doua oara a venit un copil julit la genunchi asa ca> am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat.> Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa, s-a > dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi:> - Ioaneeeeee, nu am vazut p--a de trei luni!!!> Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion:> -Si si ce-ai facut?> -I-am pus picaturi in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ultima scrisoare ( de divort )

Draga sotule,

Iti scriu aceasta scrisoare deoarece vreau sa te parasesc pentru totdeauna. Am fost o sotie buna pentru tine (cred eu), timp de 7 ani si nu am nimic sa imi reprosez.
Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant. Seful tau m-a sunat sa imi spuna ca ti-ai dat azi demisia, iar asta a fost picatura care a umplut paharul. Saptamana trecuta, ai venit acasa si nu ai observat ca mi-am aranjat parul si unghiile, ti-am gatit mancarea ta preferata si am purtat chiar si o rochie de satin noua. Tu ai venit acasa si ai mancat in 2 minute, apoi ai mers direct la somn, dupa ce te-ai uitat la meci.
Nu imi mai spui ca ma iubesti, nu ma mai atingi... Ori ma inseli, ori nu ma mai iubesti, indiferent care din aceste doua lucruri s-au intamplat, PLEC.

P.S. Daca incerci sa ma gasesti, mai bine renunta. FRATELE tau si cu mine ne mutam impreuna in West Wirginia ! Sa ai o viata minunata !

Fosta ta sotie

Draga fosta sotie,

Interesanta scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti timp de 7 ani, insa faptul ca "ai fost o sotie buna" e mult prea departe de adevar.
Vizionez meciuri atat de mult fiindca m-am cam saturat sa ma tot cicalesti. Imi pare rau ca nu a mers. Ba da, am observat ca te-ai tuns aproape zero saptamana trecuta, insa primul lucru care mi-a venit in minte a fost: "Arati ca un barbat!"
Mama mi-a spus ca mai bine nu spun nimic decat sa spun ceva urat.
Cand mi-ai gatit "mancarea favorita", probabil ca m-ai confundat cu fratele meu, fiindca eu nu mai mananc porc de 7 ani.
Am plecat direct la culcare dupa meci fiindca am vazut eticheta cu pretul care atarna inca pe rochia ta de satin noua. M-am intrebat daca a fost o coincidenta faptul ca fratele meu a imprumutat de la mine 50 $ dimineata, iar pretul rochiei tale de satin era 49.99$.
Dupa toate astea, inca te mai iubeam si simteam ca pot face ceva ca sa mearga intre noi. Asa ca, atunci cand am descoperit ca am castigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia si am cumparat pentru noi doi 2 bilete in Jamaica. Dar cand am ajuns acasa, plecasesi.
Cred ca totul se intampla cu un motiv pe lumea asta. Sper ca ai viata pe care ti-ai dorit-o mereu. Avocatul meu a spus ca, avand in vedere scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei vedea un cent de la mine. Asa ca ai grija !

P.S. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, insa Carl, fratele meu, a fost inainte Carla. Sper ca asta nu e o problema pentru tine.

Cu bine,

Ex-sotul tau

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Un avion IAR 32 s-a prabusit ieri peste cimitirul Ghencea. Politistii de la Sectia 22 au recuperat 3000 de victime...

Curiozitate in WORD !!!

Deschideti un nou document in Word si scrieti asa
" =rand(200,90) " (fara ghilimele), press enter.
Microsoft e gata sa plateasca milioane pentru cel care poate oferi explicatia

Intrebari retorice

1. De ce nu reusesc femeile sa-si dea cu rimel si sa tine gura inchisa in acelasi timp?
2. De ce, pentru a inchide Windows trebuie sa facem click pe Start?
3. Cum se face ca limonada din comert e facuta cu arome artificiale, dar in detergentii de vase gasim "extract de lamaie"?
4. Atunci cand pe piata apare o noua hrana pentru caini "mai gustoasa", in realitate cine a gustat-o?
5. De ce Noe nu i-a lasat pe cei doi tantari sa se inece?
6. De ce se sterilizeaza acul inainte de injectia letala?
7. De ce nu construiesc avioanele din acelasi material din care construiesc cutia neagra?

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Este foarte usor sa faci o femeie fericita!Trebuie sa-i fii : prieten, partener, iubit, frate, tata, profesor,educator, bucatar, mecanic, instalator, arhitec, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut si amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, intelegator, tolerant,modest, sincer, practic, curajos, recunoscator, vesel, pasional. Este foarte greu sa faci un barbat fericit.Are nevoie de mancare si sex....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Este foarte usor sa faci o femeie fericita!Trebuie sa-i fii : prieten, partener, iubit, frate, tata, profesor,educator, bucatar, mecanic, instalator, arhitec, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut si amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, intelegator, tolerant,modest, sincer, practic, curajos, recunoscator, vesel, pasional. Este foarte greu sa faci un barbat fericit.Are nevoie de mancare si sex....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Nu-i cam mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_yourself spune:

Sotul veveritei era ingrijorat ca aceasta lipsise de acasa o noapte,cand veverita intra pe usa.Arata jalnic,haine sfasiate,par ciufulit,machiajul intins.Veveritoiul o intreaba unde a fost.
-Pai sa vezi,nici nu stii ce-am patit.M-a prins ursul si m-a violat intr-una 2 zile si 2 nopti.
-Cum asa draga,ca tu lipsesti doar de ieri.
-A,acum am venit doar sa ma schimb,dar ma duc inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

dog found

http://img49.imageshack.us/img49/8499/hund45ld.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiolyto spune:

Ce este un prieten?
R : El este o persoana care iti sta mereu alaturi pana la ultimul cuvant...al tau !!! :roll:

Cand isi da seama un partener ce-i prostia si nesimtirea?
R : dupa ce ramane singur , dar e prea tarziu !!! ;)

De ce firul de telegraf se destrama de sus in jos ?
R : Din curiozitatea de a atinge maximum de prostie si nesimtire.

Doi domni intr-un balon priveau lumea de sus cand vine o furtuna puternica si-i trimite foarte departe. dupa ce cerul se lumineaza observa ca se aflau deasupra unei insule necunoscute. unul dintre ei vede un om pe pamant si striga:
- Bai, unde suntem?
Cel de jos sta un pic, se gandeste si-i raspunde:
- In aer!
Atunci ii spune cel care a strigat celuilalt:
- Mai, sa sti tu ca asta e matematician!
- Cum ti-ai dat seama?
- Pai, in primul rand s-a gandit inainte sa raspunda, in al doilea rand a spus adevarul si in al treilea rand... adevarul lui nu ne ajuta la nimic! ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Moare un om, ajunge el in iad, acolo il intampina Dracul si-l intreaba: -Tu ce fel de iad alegi, iad normal sau iad studentesc? La care omul se gandeste ca a fost un om normal si alege iadul normal. Ajunge el acolo,toata ziua distractie iar seara vine Dracul si le bate un cui in fund, asa se intampla si a doua zi..la fel distractie iar seara vine dracul si le bate cuiul..trece mai mult timp si se hotaraste omul sa treaca in iadul studentesc caci poate e mai bine acolo. Prima zi a trecut in distractie totala, a doua zi la fel....asa trece o luna-doua, peste trei luni vine Dracul cu o lada de cuie si zice: -Ei baieti, a venit sesiunea...

Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste: Berbec: OK, hai s-o facem din nou! Taur: Mi-e foame, paseaza pizza! Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!? Rac: Cind ziceai ca ne casatorim? Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!! Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile! Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie. Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ... Sagetator: Nu ma suna, te sun eu! Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!? Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi. Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?....sorry...de mass...

Sotul pleaca la mare in concendiu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P.S. Vai, daca ai sti ce cald e aici!! ..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Raspunsuri la examenul pt a deveni politist comunitar (Timisoara ):

Transparenta

„Transparenta ta este cateodata de a te destainui colegului tau dupa terminarea programului, de ce te simti mai usurat, dar de fapt nu trebuie sa fie doar un coleg, poate fi si colega ta de viata cu care esti si la bine si la rau“

„Este atunci cand hotararile luate de forurile superioare de conducere sunt monitorizate prin MONITORUL OFICIAL sau prin mijloace mass-media“

„Este atunci când ma duc acasa si povestesc ce mi s-a întâmplat mamei mele ca ma pot baza pe ea ca ma sfatuieste în continuare daca am facut bine sau nu“

„Este sa te întâlnesti cu un fost coleg de scoala si sa povestim ce am mai facut în anii care au trecut, daca am mai mers la alta scoala, daca lucrezi unde lucrezi daca îmi place la lucru ca ce lucrez si ce am mai facut în rest, sa depanam amintirile din scoala despre colegii cu care ne-am mai întâlnit si ce mai fac ei“

„Gândurile si visele pe care le avem, pot deveni câteodata realitate“

Orientare catre cetatean

„Cetateanul trebuie ajutat cum poate sa ajunga catre destinatia dorita de dânsul prin ce mijloace de transport sau pe ce strazi“

„Sa faci diferenta între oameni buni si oameni rai“

Obiectivitate

„A fi însufletit, punctual cinstit, curat, drept, cu alte cuvinte la subiect“

Sa fie direct la subiect si fara alte subiecte

„Sa ai unele obiective pe care vrei sa le ajungi si vorbesti si cu prieteni daca ei nu te pot ajuta în anumite obiective“

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput