Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fdoina

Gandacel, eu citeam intr-o vreme F As, stii , au cativa reporteri cu stofa de romancieri acolo, erau pagini care chiar imi placeau, dar m-am enervat si n-am mai luat-o, ca mi se parea ca pe de o parte vor sa se arate crestini, si pe de alta pun langa poza unuii mare PARINTE, sau chiar a unui SFANT poza uneia fara nimic pe ea...pe o pagina pun interviu cu un duhovnic si pe verso- cum am aflat de vrajitoarea Rozica, sau fenomene paranormale...Plus ca au cateodata un ton mult mai ecumenist decat pot eu sa inghit, asa ca...
Draga mea n-o mai luasem, da ma miram la revista pt copii de unde sunt povestirile alea de la sfarsit, si rugaciunea de pe coperta din spate...Si acum ca am cumparat-o, din curiozitate, mare mi-a fost surprinderea sa descopar ca asta e o revista ortodoxa, domnule. Si o revista pentru mame.

vai, multumesc frumos! de rubrica religioasa ma ocup eu, chiar te rog sa imi spui daca e ceva ce nu va place... si de mamici ma mai ocup... chiar va invit sa scrieti la orice rubrica, mai ales ca premiile sunt destul de folositoare:)

quote:
O sa ma straduiesc si eu cand s-o putea, sa scriu ceva...Da crezi ca am putea sa trimitem ceva gen Flori duhovnicesti de la Parinti adunate? Pentru mamici, fireste

of, asta nu cred ca intra... am vrut si eu sa scriem asa ceva, dar mi s-a spus ca nu suntem revista de religie! deci avem niste limite:) dar poti scrie despre cum iti educi crestineste copiii, pe mail, eventual pui vreo doua poze - credeti-ma ca nu e greu! e cam cum "vorbim" noi aici... chiar mai lejer:)

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Irina, multam mult
Gandacel, asta pot s-o inteleg, si chiar mi se pare normal, ca fiind o revista cu o anumita tematica, nu pot sa exagereze cu religia, decat atat cat se intersecteaza cu respectiva tematica...Dar imi place mult ca nu fac tocanita, stii, pe o pagina parintele Gheorghe, pe cealalta pastorul X , pe alta fenomene ozn, la sfarsit horoscop si pe coperta madona fara sutien

Mergi la inceput

quote:
Dar imi place mult ca nu fac tocanita, stii, pe o pagina parintele Gheorghe, pe cealalta pastorul X , pe alta fenomene ozn, la sfarsit horoscop si pe coperta madona fara sutien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Gandacel..... imi place mult ca nu fac tocanita, stii, pe o pagina parintele Gheorghe, pe cealalta pastorul X , pe alta fenomene ozn, la sfarsit horoscop si pe coperta madona fara sutien

Ah copil frumos, de ce te gandesti asa ?
Ia imagineza-ti o revista cu o fata topples pe coperta...... iar in interior o rugaciune sau un cuvant ziditor pentru suflet.......

Chiar crezi ca ar strica asa ceva pentru cineva care da bani pe o revista doar pentru ca vede o fata dezbracata acolo ??? Eu cred ca nu, iar daca stau si cuget un pic, ma gandesc ca exact pentru ei este nevoie de un cuvant bun......

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Hi hi hi.....
Doar dupa ce am recitit postarea anterioara mi-am dat seama ce chestie – trestie....

Daca Hustle sau Playboy ar apare cu o rugaciune si viata unui Sfant Parinte pe pagnile de la mijoc in locul silicoanelor cu care ne-au obisnuit, iadul s-ar cutremura din temelii.......

Mda..... pacat ca aceste ganduri fac parte din visele mele......

Sa fiti iubite !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragelor,puteti citi www.nistea.com/clement_efrem.htm" target="_blank">aici talcuirea rugaciunii Sf. Efrem Sirul,care se citeste in special in timpul Postului Mare.Rugaciunea Sfantului Efrem
Doamne si Stpanul vietii mele,
Duhul trandaviei, al grijii de multe
al iubirii de stapanie si al grairii in desert
nu mi-l da mie!
Iar duhul curatiei, al gandului smerit,
al rabdarii si al dragostei,
daruieste-mi mie, slugii Tale!
Asa, Doamne, Imparate,
daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele
si sa nu osandesc pe fratele meu,
ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin.
Gandacel,cel tarziu luni dimineata iti trimit articolul.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL
Daca Hustle sau Playboy ar apare cu o rugaciune si viata unui Sfant Parinte pe pagnile de la mijoc in locul silicoanelor cu care ne-au obisnuit, iadul s-ar cutremura din temelii.......

imi amintesc de cate prostituate au fost converite prin astfel de gesturi "nebunesti" - ma gandesc de ex la Sfanta Pelaghia, care a trecut pe langa un sobor de episcopi impodobita toata si frumoasa cum nu era alta, si toti episcopii au intors capetele in alta parte, toti in afara de unul, care a plans si a spus: ma uit la aceasta femeie desfranata si ma gandesc cata vreme a petrecut ea pentru a se impodobi pentru barbatii ei, iar noi nu ne petrecem atata vreme pentru a ne impodobi cu fapte bune pentru Hristos!

nu a condamnat-o, doar vazand-o si-a amintit cu smerenie lipsurile sale...

iar desfranata a auzit si a fost miscata, a doua zi s-a botezat, s-a calugarit si a trait ca o sfanta restul zilelor ei

Darael, ma bucur ca ai revenit! cunosti viata Sfintei MAria Egipteanca? o poti citit www.nistea.com/maria_egipteanca.htm" target="_blank">aici, pe mine m-a impresionat foarte tare!

Mergi la inceput

irina, nici nu stii cat ma bucur! sa iti scrii si adresa postala acolo! ma gandesc si la adriana, dar vad ca ea nu da nici un semn - mi-a povestit cateva intamplari minunate despre educatria crestina a copiilor, daca ar binevoi sa le mai scrie o data, le publicam sigur! din pacate, forumul unde le-a scris nu mai exista... (intamplarea cu cu codrin cu febra si cea cu olguta care a dormit dupa ce au tamaiat camera;)
va pup pe toate! eu sunt mai bine acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by gandaceluva pup pe toate! eu sunt mai bine acum

Gandacel,bine ca ti-ai mai revenit!Si eu am fost foarte trista din cauza intamplarii cu AndreaC,mai ales cand i-am vazut si poza in revista.
Oricum,am avut o stare foarte proasta de la inceputul anului,nici sa ma rog nu puteam.Dar dupa ce m-am spovedit parca totul s-a schimbat in interiorul meu,sunt mult mai bine.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
va pup pe toate! eu sunt mai bine acum

Am asteptat sa spui asta...

Mergi la inceput