Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 13
gandacelu spune:
si am mai primit ceva prin mail:
Au ars chiliile parintilor de la Schitul Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Parintii nu au mai ramas cu nimic.
Poate printre membrii acestei liste se gasesc crestini cu suflet mare care sa contribuie la refacerea acestui minunat loc.
Schitul se afla la o altitudine de 1300 m si se ajunge f. greu acolo. La inceput s-au cararat materiale cu caruta.
Multi dintre noi ne gandim cum sa ne amenajam mai frumos casele. Poate din putinul nostru putem sa-i ajutam pe parintii care se roaga pt. noi.
daca vrea cineva un fwd sa imi scrie, pentru donatii
mami de ileana si ioachim
katty spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
si am mai primit ceva prin mail:
Au ars chiliile parintilor de la Schitul Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Parintii nu au mai ramas cu nimic.
Poate printre membrii acestei liste se gasesc crestini cu suflet mare care sa contribuie la refacerea acestui minunat loc.
Schitul se afla la o altitudine de 1300 m si se ajunge f. greu acolo. La inceput s-au cararat materiale cu caruta.
Multi dintre noi ne gandim cum sa ne amenajam mai frumos casele. Poate din putinul nostru putem sa-i ajutam pe parintii care se roaga pt. noi.
daca vrea cineva un fwd sa imi scrie, pentru donatii
Gandacelu, trimite-mi si mie fwd mesajul primit poate il arat sefului meu caci a mai sponsorizat biserici si sigur o sa ajute!
Adresa mea de email: bcatalina03@yahoo.com
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
gandacelu spune:
multumesc, catalina, ti-am trimis mailul!
_
in legatura cu revista, ca am vazut ca sunteti mai multe care o cititi, tocmai am observat ca a fost bagata la categoria concursuri rubrica "Biserica de langa tine" (eu am scris despre Stavro in nr asta) - si ma gandeam ca puteti participa si voi, sa povestiti despre bisericile la care mergeti. sunt sigura ca aveti lucruri interesante de spus, ma gandesc la fetele care merg la Radu-Voda, de ex, puteti scrie o scurta istorie (cred ca se gasesc si pe net;) si sa povestiti ceva despre cum va simtiti acolo la slujbe, sau ceva despre parintii de acolo, sau despre moaste, despre Sfantul Nectarie, ceva care sa ii faca sa intre si pe altii acolo (am zis Radu-Voda, ca ma gandesc la irina si la adriana, dar cred ca si celelate fete au multe de povestit)
ar fi nu neaparat pentru bani, cat pentru a face cunoscuta acea biserica... eu daca as scrie despre Radu-Voda, de ex, as face-o din afara, pentru ca am mai fost doar o data acolo, pe cand voi stiti toate fineturile... ce ziceti? mai sunt concursuri pe teme religioase: "cum imi educ crestineste copilul" sau "vacanta la manastiri" si va spun sincer ca de multe ori discutiile de aici de pe forum sunt peste nivelul revistei, deci nu ati avea de ce sa va fie rusine sa scrieti (si nici lene!), mai ales ca in revista ati avea un public insetat sa va asculte si sa si faca ce il invatati - femeile de la tara nu stiu multe lucruri, va dati seama - m-as bucura enorm sa ma ajutati, mai ales ca nu o faceti pentru mine! sper ca o sa va implicati! ce ziceti?
gandacelu spune:
tot hoinarind, am dat peste un fragment din www.crestinism-ortodox.ro/html/index.html" target="_blank">Ascetica si mistica Pr. Staniloae
irina.c. spune:
quote:Gandacel,multumesc ca mi-ai spus,chiar o sa incerc sa scriu si eu ceva.Articolele se pot trimite pe mail,impreuna cu poze?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by gandacelu
multumesc, catalina, ti-am trimis mailul!_in legatura cu revista, ca am vazut ca sunteti mai multe care o cititi, tocmai am observat ca a fost bagata la categoria concursuri rubrica "Biserica de langa tine" (eu am scris despre Stavro in nr asta) - si ma gandeam ca puteti participa si voi, sa povestiti despre bisericile la care mergeti. sunt sigura ca aveti lucruri interesante de spus, ma gandesc la fetele care merg la Radu-Voda, de ex, puteti scrie o scurta istorie (cred ca se gasesc si pe net;) si sa povestiti ceva despre cum va simtiti acolo la slujbe, sau ceva despre parintii de acolo, sau despre moaste, despre Sfantul Nectarie, ceva care sa ii faca sa intre si pe altii acolo (am zis Radu-Voda, ca ma gandesc la irina si la adriana, dar cred ca si celelate fete au multe de povestit)ar fi nu neaparat pentru bani, cat pentru a face cunoscuta acea biserica... eu daca as scrie despre Radu-Voda, de ex, as face-o din afara, pentru ca am mai fost doar o data acolo, pe cand voi stiti toate fineturile... ce ziceti? mai sunt concursuri pe teme religioase: "cum imi educ crestineste copilul" sau "vacanta la manastiri" si va spun sincer ca de multe ori discutiile de aici de pe forum sunt peste nivelul revistei, deci nu ati avea de ce sa va fie rusine sa scrieti (si nici lene!), mai ales ca in revista ati avea un public insetat sa va asculte si sa si faca ce il invatati - femeile de la tara nu stiu multe lucruri, va dati seama - m-as bucura enorm sa ma ajutati, mai ales ca nu o faceti pentru mine! sper ca o sa va implicati! ce ziceti?
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
gandacelu spune:
da irina, chiar te rog! cu poze, pe mail, chiar zilele astea daca o poti scrie, ca sa intre in nr viitor!
te pup
anca
fdoina spune:
Gandacel, eu citeam intr-o vreme F As, stii , au cativa reporteri cu stofa de romancieri acolo, erau pagini care chiar imi placeau, dar m-am enervat si n-am mai luat-o, ca mi se parea ca pe de o parte vor sa se arate crestini, si pe de alta pun langa poza unuii mare PARINTE, sau chiar a unui SFANT poza uneia fara nimic pe ea...pe o pagina pun interviu cu un duhovnic si pe verso- cum am aflat de vrajitoarea Rozica, sau fenomene paranormale...Plus ca au cateodata un ton mult mai ecumenist decat pot eu sa inghit, asa ca...
Draga mea n-o mai luasem, da ma miram la revista pt copii de unde sunt povestirile alea de la sfarsit, si rugaciunea de pe coperta din spate...Si acum ca am cumparat-o, din curiozitate, mare mi-a fost surprinderea sa descopar ca asta e o revista ortodoxa, domnule. Si o revista pentru mame.
Mi-a placut si articolul ala cu gradinita, stiu si eu o gradinita la fel de grozava in Craiova, unde l-am avut pe fi-miu.
O sa ma straduiesc si eu cand s-o putea, sa scriu ceva...Da crezi ca am putea sa trimitem ceva gen Flori duhovnicesti de la Parinti adunate? Pentru mamici, fireste
irina.c. spune:
Seminar OnlinePutem invata sa cerem, sa oferim si sa primim iertare
http://www.sfintii-arhangheli.ro/seminar.php
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
fdoina spune:
Ntz,ntz, cum reusesc sa clicai asa aiurea emoticoanele alea? E a nu's cata oara cand mi se intampla...
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by fdoina
Ntz,ntz, cum reusesc sa clicai asa aiurea emoticoanele alea? E a nu's cata oara cand mi se intampla...
Doina,da de butonul edit si poti modifica mesajul.E in bara,deasupra mesajului postat de tine,arata ca o foaie cu un creionas pe ea.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today