Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by casandra

Si eu tot la Andreea ma gtandesc intr-una, de cand am aflat.
Mi-e atat de greu sa inteleg de ce moare o mama la nastere...

Fetelor, foarte trista veste ! Oare de ce s-a intamplat asa ceva?...numai Dumnezeu stie .

Vianne va transmite salutari si pupici tuturor !!

Ce frumoasa Evanghelia cu fiul risipitor! Am fost si eu la biserica si am ascultat o predica foarte frumoasa. Am retinut ceva frumos: daca te rogi dimineata si ai frangere de inima, atunci toata ziua ai aripi. Daca nu te rogi dimineata, atunci toata ziua esti abatut.

O saptamana superba tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:

Si eu tot la Andreea ma gtandesc intr-una, de cand am aflat.
Mi-e atat de greu sa inteleg de ce moare o mama la nastere...

Fetelor, foarte trista veste ! Oare de ce s-a intamplat asa ceva?...numai Dumnezeu stie .

Vianne va transmite salutari si pupici tuturor !!

Ce frumoasa Evanghelia cu fiul risipitor! Am fost si eu la biserica si am ascultat o predica foarte frumoasa. Am retinut ceva frumos: daca te rogi dimineata si ai frangere de inima, atunci toata ziua ai aripi. Daca nu te rogi dimineata, atunci toata ziua esti abatut.

O saptamana superba tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Am ascultat si eu interviul indicat de Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

Am ascultat si eu interviul indicat de Irina.

Casandra,si cum ti s-a parut?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Am ascultat si Despre casatorie si am patit ce patesc de obicei...as vrea sa-l cunosc pe Parintele Tanase...nu-mi vine sa cred ca a fost de curand la Craiova si am pierdut prilejul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Fetelor, asa de rau imi pare de Andreea...as fi vrut sa-i spun lui Tudor sa nu-si piarda credinta si taria ca ascunse sunt caile Domnului, probabil ea s-a mantuit...da' n-am putut, m-am temut sa nu fac mai mult rau fiindca stiu: la o astfel de durere iti vine sa strigi DE CE si sa te revolti chiar si impotriva lui Dumnezeu...nu ti-e usor sa accepti ca cineva foarte drag tie a plecat de tot, ca un pui mic nu simte mangaierea celei inlauntrul careia i-a batut inimioara si nu-i aude nicaieri glasul...Ma gandesc ca tot ce putem face mai bun pentru ei e sa ne rugam, nu putem vindeca, dar ii putem alina...nu numai acum ci si pentru viitor...
Gandacel, multumesc pentru raspuns. Cum sa ma supar? Ma asteptam la asa ceva...urmeaza sa te mai bombardez cu intrebari si nedumeriri, dar mai tarziu ca acum stiu ca nu e cazul...cu tot ce s-a intamplat zilele astea...
Irina.c, minunat linkul! Nu ma mai satur sa ascult! L-am gasit si pe pr. Tanase care mi-e deosebit de drag cu tot ce face el pentru copii. E deosebit! Merita sustinut in tot ceea ce face si cu ocazia asta dau un raspuns si pentru Inaioana: mai mult de atat ce pot face eu de aici? Daca propui ceva concret, ma implic cu tot ce pot.
Adriana,asa simt si eu botezul...emotionant...ca o mare taina ce este!

Doamne ajuta!
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Buna, fetelor, nu mai ziceti nimic ?
Imi spune si mie cineva daca pentru sambata mortilor se face pomelnic normal vii/ morti, sau se trec doar mortii?...
Am cumparat Draga mea si e o poza mare cu Andreea, fericita, la 7 luni...

Surioara mea, Irina, trebuie sa nasca in aprilie -mai, sa o treceti si pe ea pe listutele voastre, la rugaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fdoina
Am cumparat Draga mea si e o poza mare cu Andreea, fericita, la 7 luni...

da, stiu, ironia sortii... avea sa moara dupa 2 zile dupa ce am dus revista la tipar... cand am vazut-o in acel articol, am zis: uite ce frumoasa e andreea!

acum o saptamana s-a intamplat... fetele care mergeti pe la manastiri, neaparat treceti-o si pea ea pe pomelnice, ANDREEA-SIMONA

va multumesc!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragelor,eu sunt un pic ocupata pana saptamana viitoare si nu am timp sa scriu,dar ma gandesc la voisi va pomenesctuturorIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

am luat si eu revista... Andreea e in poza frumoasa, fericita, zambitoare...

a aparut si anuntul despre George, baietelul cu autism al preotului...

va pup
a

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput