Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 10
irina.c. spune:
Ancuta draga,ce durere pe aceasta familie!Dumnezeu s-o odihneasca si s-o mantuiasca!Ce stim cand ne vine ceasul intalnirii cu Dreptul Judecator?Sa ne rugam sa fim luate in cele bune.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
adriana spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
eu stiam ca mama care moare la nastere este mucenita
Si eu stiam la fel.
Foarte trist caz, mie mi se parea ca nu se mai intampla cazuri din astea in aceste vremuri.. cum a fost, mai avea copii?
Oare cine va avea grija de copilas acum?
Dumnezeu s-o ierte si s-o numere cu dreptii.
fdoina spune:
Dumnezeu s-o odihneasca ! Asa e invatatura Bisericii ...femeia care moare la nastere e mucenita. Gandacel, mi s-au taiat mie picioarele, citind mesajul tau...
Voiam sa-ti trimit si eu un pm Anca...dar am vazut ca mai ai si alte necazuri, asa ca mai aman...ma interesa ce ai facut cu Ioachim.
gandacelu spune:
pe ioachim l-am intarcat cu succes, si eu am trecut cu bine, dar acum au amandoi cupii un fel de enterocolita: sunt deranjati la stomac, ile mai si vomoita, iar ioachim nu mananca
dar suntem bine, acum sunt amandoi pe picioare, am trecut de momentul critic, merci de intrebare
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
DARAEL spune:
Intru Amin !
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
lena spune:
fetelor intru si eu sfios sa va spun ca am citit si faptul ca ea s-a spovedit cu cateva zile inainte...mi se face pielea de gaina cand mi-aduc aminte ce am citit...cred cu certitudine ca a ajuns direct in rai, scria asa de frumos, de linistit si fetitza ei are numele cel mai bun si frumos cu putintza Maria...Maica Domnului o sa o ocroteasca toata viata!!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!
irina.c. spune:
Gandacel,sanatate la puiuti!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today