Ce stiti despre scoala nr. 49 Vatra Luminoasa?
Buna !
Va rog sa ne ajutati si pe noi cu informatii despre Scoala nr. 49, cea de la Vatra Luminoasa.
Eu intentionez sa il inscriu pe Victor aici cu ajutorul unei mamici de la el de la gradi.
Multumesc mult,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Raspunsuri
White Pisana spune:
Buna! Mama este cadru didactic acolo, eu si fratele meu am invatat acolo din cl I pana in cl a VII-a asa ca dc vrei detalii ti le pot oferi. Insa va trebui sa fii putin mai explicita, ce anume te intereseaza exact...Noua ni s-a parut o scoala buna, cu atmosfera calma, sigura...
Important mi se pare sa iti spun ca mai sunt numai 12 locuri disponibile pentru cl I...asa ca dc vrei sa iti inscrii puiutul anul acesta ar trebui sa te grabesti. Mama ne povestea azi ca au fost cozi imense si foarte multe cereri.
Bafta!
cge spune:
Merci mult de informatii.
De exemplu, am vrea sa stim daca maine se fac inscrieri.
Apoi, in clasa intai care este limba straina care se invata.
Ce invatatoare mi-ar recomanda mama ta avand in vedere ca Victor este stimulat de o vorba buna, un repros spus fara tact il marcheaza si chiar il inhiba ?
Am inteles ca exista o gradinita Happy lg. scoala care asigura program after-school. Poti sa imi dai si ceva informatii si despre asta ?
Multumesc,
Cristina,
Sefii Casei
White Pisana spune:
Asaaaa...pe puncte:
1. Din cate stie mama inscrierile se fac marti si joi intre 10 si 12. Dar si mai bine si mai sigur ar fi sa mergi maine sa te uiti la programul afista pe usa. Nu de alta dar mama nu e fff sigura.
2.In cl I si a II-a nu se face nici o lb straina. Este numai un optional de engleza.
3. Inv recomandata: Catalina Vasiliu: foarte tanara, vesela si apropiata de copii (stie cum sa 'ii ia' fara sa ii sperie)
4. Despre gradinita nu stim sa iti spunem nimic.
Sper ca iti va fi de folos
Adnana1979 spune:
Din cate stiu eu scoala 49 este dintre cele mai bune din sectorul 2 si mereu a fost bataie pe locuri la clasa I, numai cu interventii. Oricum iti doresc succes
Adnana1979 spune:
Din cate stiu eu scoala 49 este dintre cele mai bune din sectorul 2 si mereu a fost bataie pe locuri la clasa I, numai cu interventii. Oricum iti doresc succes
cge spune:
Multumesc ptr informatii.
Si tot te stresez, dar despre d-na invatatoare Gherghe pot sa imi dai cateva detalii ?
Cristina,
Sefii Casei
georgiana.david spune:
Cristina nu vreau sa te dezamagesc dar dosarul de inscriere il primeste doar d-na directoare cu un plic consistent in el, altfel nu intri in scoala respectiva. Eu nu contest ca n-o fi buna dar trebuie sa "cotizezi" permanent pentru ca altfel.... copilul e lasat de-o parte. Iti spun din proprie experienta.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
White Pisana spune:
D-na directoare a fost schimbata vara asta...asa ca nu mai este cazul "sa cotizezi". Poti sta linistita din punctul asta de vedere.
Referitor la cealalta intrebare ma voi informa si voi reveni imediat ce am noutati. Promit.
White Pisana spune:
Imi pare rau sa iti dau o veste nu tocmai buna: se pare ca nu mai sunt locuri, s-au completat toate de ieri.
Nu stiu ce sa iti spun acum...Daca imi permiti un sfat: in cazul in care vrei neaparat ca baietelul tau sa invete acolo mai asteapta un an. Din semnatura ta vad ca abia anul acesta va implini 6 ani asa ca nu ar fi o problema sa mearga anul viitor la scoala.
Numai bine!
cge spune:
Multumesc mult ptr detalii, fetelor.
Am reusit azi perfomanta de a-l inscrie pe Victor la aceasta scoala la d-na invatatoare Gherghe si decat cu un buchet de flori
Este copilul inscris cu nr. 104.
Nu ma laudati degeaba, ca nu reuseam nimic fara ajutorul unei mamici si al unui tatic care au baietelul coleg de gradinita cu Victor. Si care au tinut neaparat ca baiatul lor sa aiba o fata cunoscuta in clasa 1.
Acum mai am de rezolvat cu after school.
Multumesc inca o data,
Cristina,
Sefii Casei