Ce stiti despre scoala nr. 49 Vatra Luminoasa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Felicitari si sa auzim numai de bine, scoala 49 este o alegere foarte buna, zona este linistita si scoala este bine dotata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

Buna!
Baietelul meu este elevul dnei Gherghe din clasa a doua si in grija domnisoarei Vasiliu, la centrul after school pe care il conduce, tot de atunci. Pot sa spun ca in final s-a dovedit a fi o combinatie reusita pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Micaels, multumesc mult.
Asa intentionam si noi ptr Victor sa mearga la after School Happiness.
Mi-era teama sa nu fie vreo neconcordanta ca nu l-am inscris la d-na invatatoare Vasiliu, dar daca tu spui ca ptr puiul tau a functionat combinatia asta, poate va functiona si ptr. noi.

Si inca ceva : cat costa after school acum si este numai pana la orele 17.00?

Pupici multi,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

Imi pare rau daca dezamagesc pe cineva, mie scoala 49 mi s-a parut execrabila.
Fata mea a terminat acum un an si jumatate.
Incepand cu invatatoarea (Soficaru) si terminand cu directoarea de atunci totul era de neimaginat.
Se cereau in fiecare an bani foarte multi, copiii care nu aveau erau jigniti si fortati sa plece, pentru ca nu erau "de nivel". Se cereau in fiecare an bani pentru renovarea instalatiilor sanitare, perdele, etc. Fiecare clasa I trebuia sa schimbe mobilierul clasei.
Profesorii ii insultau pe elevi, iar elevii nu aveau rusine fata de profesori (un coleg de-al fetei, de nationalitate roma, l-a intrebat pe profesorul de muzica in fata clasei, daca se duce la fete si daca si el se masturba la varsta lor). Profesoara de biologie isi povestea viata personala si problemele de acasa si ii teroriza pe copii cu tipete. La fel una din profesoarele de engleza.

Invatatoarea insasi mi-a spus in fata ca adevaratul criteriu in ziua de azi nu este invatatura, ci banul, iar noi trebuie sa ne adaptam societatii. Prima nota pe care i-a dat-o fetei in clasa I a fost un 6 la lucru manual. Cine a mai pomenit asa ceva? Plus ca o facea vinovata de toate conflictele din clasa si o umilea cat putea (eu eram single parent pe vremea aia cu un amarat de salariu de cercetator si nu faceam fata "cerintelor"). In plus, facea multe aluzii deocheate (bancuri cu "balcoane" si "banane"), le permitea elevilor sa bea bere in excursii etc.

Fata mea a fost foarte afectata sufleteste de interactiunea cu aceasta scoala. In ciclul al doilea a fost ceva mai bine, dar tot am fost nevoita sa ii pun profesori la mai multe materii si asa a reusit sa intre la un liceu bun, cu toate ca notele din scoala au tras mult in jos.

In concluzie, nu recomand nimanui aceasta scoala, dar sper din toata inima ca sunt si profesori/invatatori buni acolo si ca dupa plecarea acelei directoare lucrurile merg mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

Draga Cristina,
Centrul Happy, after school-ul despre care-ti spuneam, are program pana la orele 18.00. Costul lunar 500 lei.
Referitor la ceea ce spune Mariuta, nu stiu ce sa cred. Noi suntem la aceasta scoala de trei ani si nu am intampinat nici un incident. In ceea ce priveste "cotizatia"/elev pot sa iti confirm faptul ca se cer (cel putin anul acesta asa a fost) 180 lei pentru fondul scolii si al clasei pentru intreg anul scolar si o suma de 15 lei (nu sunt foarte sigura) pe semestru pentru paza scolii. Alti bani nu s-au cerut in mod explicit. Ba mai mult, la sedintele cu parintii s-a spus ca aceste sume, cu exceptia banilor pt paza, nu sunt o obligatie.
Nu cunosc alte doamne invatatoare in afara dnei. Gherghe si drei. Vasiliu. Probabil ca Mariuta a intalnit oameni intr-adevar nepotriviti meseriei de dascal.
In fine, pe noi ne-a ajutat foarte mult aceasta "combinatie" despre care iti spuneam.
Numai bine!

Mergi la inceput

Multumesc ptr. raspunsuri.

Mariuta, sper din tot sufletul ca Victor sa nu treaca prin experienta prin care a trecut fetita ta. Mie dna Gherghe nu mi s-a parut a fi asa, sper sa nu ma fi inselat.

micaels, vom repeta experienta voastra.

Pupici,

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

quote:
Originally posted by cge

Multumesc ptr. raspunsuri.

Mariuta, sper din tot sufletul ca Victor sa nu treaca prin experienta prin care a trecut fetita ta. Mie dna Gherghe nu mi s-a parut a fi asa, sper sa nu ma fi inselat.

micaels, vom repeta experienta voastra.

Pupici,

Cristina,
Sefii Casei

Mult succes lui Victor!
Dupa cum am spus, intamplarile astea au fost mai demult, fata mea e deja intr-a zecea. Desigur nu sunt toate invatatoarele la fel, nici toti profesorii.
Va doresc tuturor numai bine si mult succes copilasilor la scoala.

mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Cristina, mult succes lui Victor!

Noi stam in zona cu sc 49 si am inteles de la vecini ca e buna! Si noi l-am inscris pe Cezar la scoala si tremuram amandoi de emotie...

Mergi la inceput

Multumim ptr urari.

Tink, felicitari si voua atunci

Multa bafta tuturor viitorilor scolari.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

stie cineva ce invatatoare vor prelua anul acesta clasa I la scoala 49?

multumesc mult

Mergi la inceput