V-ati spovedit ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Sigur nu e real....ba mai mult as zice ca e facut de Xeno dupa o noapte de cosmaruri in care s-a crezut atotpreacredincios !

Hai, recunoaste aici Xeno, in fata marii adunari nationale !

Mon pays c'est l'hiver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

cred ca site-ul e pe bune.... DIN PACATE ...daca nu e asa, sa ne zica cineva sa nu isi faca altii o impresie
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Ce intelegi prin "e pe bune"?Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dar tu ce intelegi prin a te impreuna ca animalu' ? Asta e exprimare de fata bisericeasca sau de maidan ? Cum sa fie real site-ul ?

Mon pays c'est l'hiver

Mergi la inceput

E real,fiindca exista ,dar nu e un site ortodox.Crestinul ortodox (practicant) stie ce inseamna Taina Sfintei Spovedanii si in ce conditii se realizeza ea.Si nu va apela la pseudo-spovedanii on-line,fiindca stie ca ele nu au valoare sacramentala.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu am zis ca e real, referindu-ma la faptul ca acele recomandari de spovedanie chiar exista, in acel limbaj de lemn... si... no comment la multe dintre ele.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ira

Dar tu ce intelegi prin a te impreuna ca animalu' ? Asta e exprimare de fata bisericeasca sau de maidan ? Cum sa fie real site-ul ?Mon pays c'est l'hiver

Cum vroiai sa scrie,zoofilie?Poate nu toata lumea intelege acest termen.Exprimarea e de asa natura incat sa priceapa si un om fara scoala.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

Eu am zis ca e real, referindu-ma la faptul ca acele recomandari de spovedanie chiar exista, in acel limbaj de lemn... si... no comment la multe dintre ele.

Vrei sa spui ca e ok ca si crestin sa fii superstitios,pervers,indecent,mincinos,ucigas(prin avort)?Intreb si eu...Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Site-ul e real, ca exista, dar nu ortodox.
Nu neg bunele intentii ale autorului/proprietarului, doar lipsa de discernamant. Spovedanie on-line !!! Aceeasi ispita, de a cauta o scurtatura spre a fi ca Dumnezeu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca tot am ajuns pana aici....din fericire Spovedania e cu totul altceva decat pare din indreptar etc.

Parintele care ne-a cununat pe noi(un om extraordinar,n-as putea spune ca e patapievici,dar nu asta ma intereseaza cand ma duc la Liturghie) are 2 fete, una e studenta la flaut.

Si am vorbit cu ea dspre Indreptar etc...raspunsul ei: dar cine te-a pus sa citesti asa ceva? astea-s anacronice, cu exagerari, etc etc.

Deci nu va speriati, ca nu de mai multe impreunari pe zi se impiedica Dumnezeu....

cat despre Spovedanie online...e o gluma proasta:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

nu, spun ca pe langa lucrurile bune, exista si o multime de lucruri fara sens, bagate "din burta" cum se spune.

De ce trebuie sa spovedeasca cineva daca a facut sex mai mult de 1 data in 24 de ore?

As mai intreba si altele, ca nu vad absolut nici o logica...

Mergi la inceput