V-ati spovedit ?
Fetelor care v-ati spovedit sau intentionati stiti cumva daca se mai poate saptamana asta ? Si daca da cam la ce ore ? Eu nu prea reusesc sa plec de la serviciu sa intreb la o biserica . Poate stiti care este programul de spovedanie al bisericilor din zona Romana-Victoriei , sau mai stiu biserica de pe Titulescu aproape de langa podul de la Basarab . Nu prea stiu multe biserici in Bucuresti pentru ca locuiesc de putin timp aici .
Multumesc
Bianca
Raspunsuri
xenocid spune:
www.presaromana.com/weblog/marturisesc.php" target="_blank">Succes!
*segmentation fault*
irina.c. spune:
In zona Romana poti sa mergi la schitul Darvari,dar pana in ora 18.Stiu ca luni,miercuri si vineri spovedeste parintele Eftimie.La Antim spovedea parintele Vicentiu marti si joi de la ora 18.
Dar in mod sigur te poti spovedi in orice biserica,dupa slujba de seara,mai ales ca e ultima saptamana din post.
Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
gandacelu spune:
in zona Victoriei este Biserica de la Spitalul Gr. Alexandrescu unde spovedeste Pr. Tudor Peiu - acolo merg si eu
incearca miercuri seara, sau joi - toata ziua
poate ne intalnim pe acolo, ca si eu trebuie sa ajung!:)
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
Ira spune:
Off topic : site-ul cu www.spovedanie.com e pe bune sau e satira ? Multe din consignurile respective mi se par bancuri.
În mod intentionat, am amputat vreun membru al meu sau al altuia
Am purtat ată rosie să nu mă deochi, am uns toate cu usturoi la Sf. Andrei, am purtat pelin la Rusalii, am purtat diferite obiecte de la vrăjitoare date „ca să nu se mai prindă farmecele de mine”, am făcut focuri si am sărit peste ele si alte obiceiuri drăcesti.
Am luat pastile anticonceptionale, am folosit spermicide, ca să nu fac copii (unele din acestea provoacă avort).
125. Am făcut păcatul onaniei ca să nu fac copii, adică: am folosit prezervativ sau am vărsat sământa afară ca bărbat, iar ca femeie am folosit diafragmă.
M-am împreunat cu sotul (sotia) în diferite pozitii, ca animalele.
Am mintit (cine nu minte niciodata, btw ?)
M-am machiat, rujat, vopsit la păr, am dat unghiile cu ojă etc. Am purtat cercei, mărgele, inele, coliere, brătări, pantofi cu toc. Mi-am făcut părul.
178. Ca femeie, am purtat pantaloni sau fustă scurtă, n-am purtat capul acoperit, am mers sau am vorbit, ca să atrag bărbatii. Ca bărbat am îmbrăcat haine femeiesti, iar ca femeie haine bărbătesti.
Toate sunt cu ghilimele, nu am compus eu asa ceva.
Mon pays c'est l'hiver
Ira spune:
Nu continutul m-ar surprinde atat de mult ...cat formularea, mi se pare o exprimare de clasa 3-a in pauza de lunch. Eu cred ca e gluma, nu se poate ca un asemenea site sa nu foloseasca un minim standard de exprimare in limba romana, lingvistica = 0 barat.
Am profitat de pe urma bisericii, căutând să-mi iasă câte ceva de la biserică
Banuiesc ca asta e ignorata pe alocuri, ca pana acum n-am vazut preot sa stea prin vreo cocioaba.
Dar Dumnezeu e mare si vede .
Mon pays c'est l'hiver
KUKI spune:
Eu cred ca sunt in stare de soc. Site-ul ala e la misto sau pe bune ????? Adica citind lista aia, deja mi se pare ca sunt cea mai pacatoasa de pe lume. Ca orice-as face biserica tot nu e de acord. In schimb, s-a inventat spovedania "on-line".
As mege mai departe de curiozitate, dar cred ca abia atunci as pacatui cu adevarat.
Iulia
xenocid spune:
Asta nu e nimic!
In curand se va lansa spovedania prin SMS. Cum? Simplu! Trimiteti un SMS cu pacatele de azi la numarul ISUS (4787) 3.5USD+TVA/mesaj, si veti fi contactat de un preot care va va transmite natura penitentelor necesare pentru spalarea pacatelor mai sus mentionate.
In plus veti participa automat la tragerea la sorti unde puteti castiga 3 excursii la Sodoma si Gomora, 2 vizite la Muntele Athos si un poster A0 cu Muntele lui Venus
E-Mantuire Ltd - Oriunde, Oricand, Oricine (tm)
*segmentation fault*
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by xenocid
www.presaromana.com/weblog/marturisesc.php" target="_blank">Succes!
*segmentation fault*
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Jocelyn spune:
cred ca site-ul e pe bune.... DIN PACATE ...daca nu e asa, sa ne zica cineva sa nu isi faca altii o impresie
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are