V-ati spovedit ?
Raspunsuri - Pagina 3
adusca spune:
asta mi se pare cel mai crunt pacat:
237. N-am plătit contributia la Sfânta Biserică.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
adusca spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by Ira
Dar tu ce intelegi prin a te impreuna ca animalu' ? Asta e exprimare de fata bisericeasca sau de maidan ? Cum sa fie real site-ul ?
Mon pays c'est l'hiver
Cum vroiai sa scrie,zoofilie?Poate nu toata lumea intelege acest termen.Exprimarea e de asa natura incat sa priceapa si un om fara scoala.
Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
Irina, zoofilia este altceva, si e si ea cuprinsa....exprimarea e clara; "sex ca animalele" nu "sex cu animalele"
fetele de pe DC
Sabina spune:
cred ca Joce se referea la fazele gen sa nu te dai cu parfum si altele asemenea, care nu contituie pacate, decat daca devin patimi,adica daca scopul suprem e sa te impopotonezi sau sa atragi barbatii pe strada, ceea ce pt orice om, credincios sau necredincios ar insemna diverse pasarele la mansarda:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
casandra spune:
Adusca, inca de la Moise, evreii trebuia sa plateasca zeciuiala levitilor, din randul carora se ridicau preoti. Pentru ca aceasta a fost partea lor de mostenire.
Crestinul ortodox nu este obligat sa dea Bisericii a zecea parte din venitul sau. Dar, cred ca realizezi ca fara contributia enoriasilor, Biserica nu poate exista.
Sabina spune:
mi=a mai venit o idee.
hai sa luam exemplul unui Yoghin,care mananca numa praf de piatra etc pt o secunda de levitatie, sau ca sa patrunda in absolut.Si ei respecta un set de reguli stricte.
Fiecare religie, confesiune, are legile si regulile ei.
daca noi nu le intelegem...sau nu le putem aplica, sau nici macar nu ne intereseaza...de ce sa le criticam? Cu ce suntem noi mai destepti decat aia de-acu 200 de ani care au scris indreptarul?
in orice caz, pt conformitate:), pe mine nu m-a intrebat nicoodata popa daca am platit contribuitia:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irina.c. spune:
quote:Da,ai dreptate.Oricum,ideea ramane,si anume ca multe lucruri sunt exprimate acolo pe intelesul tuturor.Dar ,cum zicea si Sabina,exista si indreptare de spovedanie mai bine alcatuite.De exemplu cel scris de arhimandritul A.Anastasiu,care este mult mai clar si mai corect in exprimare.In orice caz,indreptarul de spovedanie e doar un ghid,iti da niste idei,niste directii,dar marturisirea e ceva mai complex de atat.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by aduscaquote:Irina, zoofilia este altceva, si e si ea cuprinsa....exprimarea e clara; "sex ca animalele" nu "sex cu animalele"fetele de pe DC Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by Ira
Dar tu ce intelegi prin a te impreuna ca animalu' ? Asta e exprimare de fata bisericeasca sau de maidan ? Cum sa fie real site-ul ?Mon pays c'est l'hiver
Cum vroiai sa scrie,zoofilie?Poate nu toata lumea intelege acest termen.Exprimarea e de asa natura incat sa priceapa si un om fara scoala.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
ILINCA
Ira spune:
Io continui sa cred ca site-ul e o satira de 3 lei facuta la misto.
Si ce au animalele asa de impur cand fac sex ? Si care pozitie de facut sex (in afara de cel virtual) difera de cel animalicesc, ca sa nu mor proasta ?
Ohhhhhh, doamneeee, fereste-ma de oameni defecti, ca de animale pot si singura .
Mon pays c'est l'hiver
Ira spune:
quote:
Originally posted by casandra
Adusca, inca de la Moise, evreii trebuia sa plateasca zeciuiala levitilor, din randul carora se ridicau preoti. Pentru ca aceasta a fost partea lor de mostenire.
Crestinul ortodox nu este obligat sa dea Bisericii a zecea parte din venitul sau. Dar, cred ca realizezi ca fara contributia enoriasilor, Biserica nu poate exista.
Cass, mi-era dor de tine ! Unde ai disparut atat ?
Cat despre biserica, io inteleg sa ceara, decent, finut, dar sa impute asta ca si un pacat.....sa-si intre in rolul dumnezeiesc si sa taie si sa spanzure.....e de tot rasul.
Mon pays c'est l'hiver
adusca spune:
quote:
Originally posted by casandra
Dar, cred ca realizezi ca fara contributia enoriasilor, Biserica nu poate exista.
casandra, poi daca e asa atunci pacat e sa platesc contributia
fetele de pe DC
yank spune:
De mare exceptie site-ul.Am un singur comentariu:
160. M-am lăcomit la muncă. Am muncit peste puteri, încât poate chiar m-am si îmbolnăvit.
Unbelievable
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...