Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)
Raspunsuri - Pagina 13
joanna spune:
Irina,multummesc frumos.Nu sunt acolo.I le trimisesem in lb.romana dar nu il ajuta prea tare.Oricum,cercetez in continuare.
Amuleta,ne curatam sufletul,si trupul ,ne rugam unii pentru altii,facem pace cu noi insine si cu ceilalti,incercam sa ne lasam in voia Domnului in oarecare masura,incercam sa ajutam neconditionat si sa iubim neconditionat si din asta vine nejudecata.Nu tot timpul iese asa cum vrem.Dar nu incetam sa incercam.
Doamne ajuta,
Joanna
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
''In our days it is impossible to be a half-hearted Christian: either you are fully there, or not at all''
hieromonk Seraphim Rose
Sabina spune:
La multi ani dragele mele!
Sa ne intarim in credinta in 2006!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
star33 spune:
La multi ani, fetelor !!!
As vrea sa pun undeva pe internet niste conferinte audio cu Pr. Paraianu, Mina Dozeu, Nicolae Tanase, Savatie Bastovoi, (Gandacica e interesata), IPS Laurentiu, ca sa le puteti lua si voi. Sunt proaspete, din 2005 si tinute la Brasov . Stiti un site unde as putea sa le pun?
gandacelu spune:
Doamne ajuta, fetelor, si un an nou plin de binecuvantari!
am mai intrat si citit, m-am bucurat de textele puse, acuma vad ca nicole vrea sa ma blagosloveasca cu conferintele Pr. Savatie:)) abia astept sa le ascult, ca si pe cea a Pr. Rafail, tinuta tot acum, de curand, in Alba-Iulia
am intrat sa va spun ca a aparaut o noua carte a Sf. Ioan Gura de Aur despre Puterea limitata a diavolului, cainta si tristete:)) este de mare exceptie, parca amuleta punea niste intrebari incomode despre diavol - ei bine, Sfantul vorbeste foarte exact si chiar cu mult curaj despre tot felul de chestiuni delicate, el insusi isi pune cele mai extreme intrebari (intrebari de ateu chiar:) si tot el raspunde... este ceva de exceptie:) un regal - recomand pentru cei care nu sunt inca lamuriti cum vin neshte treburi:)
va pupic si fug! sa-mi spuneti cum vi se par ultimile poze:)
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
Vianne spune:
Fetelor, LA MULTI ANI!
Sa va dea Dumnezeu tot ce crede EL ca aveti nevoie... Sa fiti lumina si caldura pentru cei din jurul vostru...
Va pup si imbratisez cu drag!
frunzaverde2 spune:
Caut o carte, dialoguri intre un calugar si un psihiatru francez, nu stiu cum se cheama, autorul ar fi ceva gen "Dominique Meglet" (dar nu garantez nimic !)
a auzit cineva de ea ? stie cineva unde si cum o pot gasi ? ori in librarii in Paris ori pe internet ?
multumesc anticipat
si pace buna !
------------------------
M-am intors cu fata spre Dzeu si EL ma astepta zimbind!
antoioana spune:
Fetelor, stiti mai multe despre Provita pt. copii nascuti si nenascuti? Mie mi se pare minunat ce face parintele acela acolo.
Numai bine!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
antoioana spune:
quote:
Originally posted by adriana
Anto, da, eu stiu despre cine e vorba si cunosc un caz (nu stiu daca e cel pe care l-ai citit tu, la adoptii) in care parintele, care traieste, si care e cel mai tare de aici, de pe la noi, a spus NU la adoptie unui cuplu care se chinuia de vreo 10 ani sa aiba un copil.
Nu stiu motivul pentru care a zis nu, dar cred ca a vazut el ceva. Acum, acei tineri au reusit sa ramana insarcinati si au o fetita, si.. lista e deschisa pentru alti copii.. Happy ending.
Ascultare chiar daca pare absurd, revoltator, neortodox...
(acum si cu ascultarea asta, trebuie cu discernamant,) dar nu discutam acuma...of of )
Adriana draga, nu ma fierbe! :)) Spune-mi si mie despre cine este vorba! Oricum, o fi stiut el de ce spune asta daca e vorba de un caz anume.
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
star33 spune:
quote:
Originally posted by antoioana
Fetelor, stiti mai multe despre Provita pt. copii nascuti si nenascuti? Mie mi se pare minunat ce face parintele acela acolo.
Draga Anto, eu l-am vazut pe parintele la o conferinta in luna decembrie. A vorbit despre "Purtarea crucii si a necazurilor" (f. interesant, am conferinta audio !!) dar a mentionat si ca se ocupa de peste 200 de copii abandonati, carora le ofera cazare, masa si educatie ! Asta pe langa cei 6 copii ai dansului. Mi-a placut foarte tare optimismul si buna-dispozitie pe care o are parintele, in ciuda greutatilor pe care sigur le intampina !
irina.c. spune:
quote:Da,s-a deschis filiala Bucuresti:www.provitaortodoxa.ro
Originally posted by antoioana
Fetelor, stiti mai multe despre Provita pt. copii nascuti si nenascuti? Mie mi se pare minunat ce face parintele acela acolo. Numai bine!
anto...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
Exista si un grup de discutii pe yahoo.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today