Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Am fost azi la parintele Gherontie, am vorbit......am facut poze, a fost superb, ningea marunt, frig, brazii incarcati de zapada, se vedea si muntele printre nori din cand in cand...
asa ca am fugit la compus, nu stiu cand vin in Bucuresti, nu ma dati disparuta va rog frumos:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irina.c. spune:
quote:Vrem si noi pozeee!!!
Originally posted by Sabina
Am fost azi la parintele Gherontie, am vorbit......am facut poze, a fost superb, ningea marunt, frig, brazii incarcati de zapada, se vedea si muntele printre nori din cand in cand... asa ca am fugit la compus, nu stiu cand vin in Bucuresti, nu ma dati disparuta va rog frumos:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Poate pana la primavara ajungi inapoi,totusi.
Sa ai inspiratie!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
fdoina spune:
Ce bine e aici... Nu am citit decat prima si ultima pagina , (am trei copii si asta al mare ma santajeaza cu calculatorul, el se joaca cu Ioana cat timp mami se distreaza pe DC), dar parca am ajuns acasa...
Buna , fetelor, La multi ani de Boboteaza, sa va dea Dumnezeu numai bine, voua si piticilor vostri!
irina.c. spune:
quote:Buna,Doina,si bine ai venit printre noi!Sa-ti traiasca copilasii!Ce varste au?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by fdoina
Ce bine e aici... Nu am citit decat prima si ultima pagina , (am trei copii si asta al mare ma santajeaza cu calculatorul, el se joaca cu Ioana cat timp mami se distreaza pe DC), dar parca am ajuns acasa...
Buna , fetelor, La multi ani de Boboteaza, sa va dea Dumnezeu numai bine, voua si piticilor vostri!
today
fdoina spune:
Ilie e juniorul(20 iulie 1996), are 9 ani (sa fiu eu asa batrana???, Maria e "fata cea mare"(9 mai 2002), si Ioana e mezina (30 aprilie 2005)- hai ca nu-s asa batrana
Voiam si eu sa intreb, si aici indraznesc, ca e lumea mai saritoare, cum se foloseste quote? Si cum pot intra in casuta cu profilul meu, sa introduc o semnatura, sau altceva?
irina.c. spune:
quote:
Voiam si eu sa intreb, si aici indraznesc, ca e lumea mai saritoare, cum se foloseste quote? Si cum pot intra in casuta cu profilul meu, sa introduc o semnatura, sau altceva?
Chiar deasupra mesajului(langa ora) ai niste iconite mici,una e quote,si cealalta edit(iti poti modifica mesajul).Apesi pe ele.
Ca sa intri la profilul tau personal,in stanga sus a ecranului vezi o caseta in care scrie"meniu".Acolo apesi pe "profil personal",o sa-ti apara o casuta in care sa scrii parola,o trimiti,si o sa se deschida profilul tau.
Daca vrei sa vezi profilul cuiva,apesi pe nick-ul respectivului.
Tot din meniu,de la "mesaje personale" iti activezi si pm-ul.
Informatii mai amanuntite gasesti in sectiunea de intrebari tehnice a forumului.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
antoioana spune:
Multumesc mult, fetelor! Sa stiti ca inghit cu aviditate tot ce-mi puteti da despre Provita! Cum gasesc forumul acela de pe Yahoo?
Bun venit fetelor proaspat sosite si multe imbratisari tuturor!
Cu drag,
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
irina.c. spune:
Anto,grupul de discutii este la adresa:
http://groups.yahoo.com/group/provita/Si pentru filiala Bucuresti:
http://health.groups.yahoo.com/group/provita_b/Eu am participat si la cateva intalniri la inceput,dar nu m-am mai putut implica,din lipsa de timp.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
joanna spune:
Cu multa dragoste,continuarea: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65816
Joanna
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
''In our days it is impossible to be a half-hearted Christian: either you are fully there, or not at all''
hieromonk Seraphim Rose