M-am hotarat...adoptie (26)
Raspunsuri - Pagina 7
asi spune:
Patri abia astept sa o cunosc pe Patricia.Ma bucur ca te-ai mai linistit .
Aissa multi ani de acum inainte sa fie!E minunat sa fii mamica.Poate totusi ti se face pofta sa repeti figura si sa ii aduci un fratior sau o surioara printesei tale.
aissa spune:
Multumesc Asi. Nu e vorba de pofta, cu totul altceva ne retine....
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
mamiFlori spune:
Patri, nu am fost la sediu 2 zile si nu am apucat sa mai scriu. Eu am fost si m-am interesat la sect. 6 si deoarece avem buletinele (domiciliile) la Iasi trebuie sa ne facem flotantul la Bucuresti. Pt ca gazda unde stam acum nu vrea sa ne faca flotantul, ne mutam! Da, chiar asa! Am si gasit un nou apartament si o sa ne mutam intre Craciun si Anul Nou. Vin de la Iasi tata si fratele meu sa ne ajute! Noii proprietari sunt de acord cu flotantul si de asemenea sa ne dea acordul pt cind va fi sa aducem comoara nr. 2 acasa. Spuneti daca se poate pune cineva in fata planurilor mele! V-am zis eu ca ma bag in probleme ca la rugby si le fac praf! Da' mai interesant este ca toata familia, incepind cu iubitul meu si apoi mama, tata, fratele care sunt la 450 de km sar la chemarea mea! Ii iubesc din toata inima!
Patri, vreau sa il vad pe Luci cit mai repede! Nu stiu cum sa procedez pt ca sunt dependenta de tine si tu esti acum prinsa cu fetita. Mi-ar place sa vin chiar in acest sf. de saptamina dar nu am mai apucat sa vorbesc cu tine. Mi-ar place sa pot vorbi cu tine la telefon o data, ca sa te intreb cum e cu hotelurile pe la Cluj, cum am putea face chestia asta. Iti trimitnr. meu de telefon pe mail si daca poti sa ma suni sau sa imi dai macar un bip ca sa te sun eu inapoi, as fi f fericita.
Vreau sa plec cit mai repede la Iasi sa depun dosarul, oricum inainte de Craciun.
Iti multumesc pt tot, Florina
Fetelor, va salut din mers si mai vorbim cred ca la sf. saptaminii viitoare!
patri spune:
M-am intors la Cluj, dar gandul mi-a ramas la puiuta.E greu asa, sa fie departe si sa nu poti s-o vezi zilnic, si sa sti ca e intr-un spital. I-mi tot spun ca asa a trait ea pana acum, deci n-are ce se intampla rau in cele cateva zile cat n-o vad, dar azi noapte iar n-am putut dormi. Ma doare ca cei de la Dpc cred ca e mai bine sa stea la spital, dacat la o familie, doctorita care a avut grije de ea mi-a spus ca mi-o da acasa la rudele din Oradea, ca are nevoie de mancarica cu carnita si dragoste , dar stiti voi ca e complicat cu dpc-ul daca ei nu vor, si am zis sa respect procedura, sa nu am probleme! Sa vedem ce va fi saptamana viitoare!
Va pup si va doresc sanatate si fericire!
o imediat mamica de fetita!
patri
vivi.vio spune:
BUNA, FETELOR.
Mi-ati lipsit 5 luni cat nu am avut Internet si pot sa va spun ca m-am bucurat nespus cand am citit cate fete noi au razbit prin lungul drum al adoptiei si au reusit in final sa-si aduca bebelusii acasa.Sincere felicitari tuturor, sa va bucurati de ei , RABDARE si TENACITATE pana veti vedea certificatul de nastere pe numele vostru.
Irina_g : sa te bucuri de Mihaita, sa ai grija de el, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti;
Mimsi : cum te descurci cu Alexia Maria? Ti-a folosit sfatul cu sterilizatorul?Cand te mai linistesti da-mi un semn, te rog.Nu te-am sunat ca stiu cum e , nu stii incotro sa alergi mai repede si ce sa faci mai intai intre mese, pana intri in ritm si incepi sa te ordonezi.
Aissa, sunt datoare cu niste date pentru completarea listei:
Atestat 02.06.2005;plasament in regim de urgenta, 15.07.2005 hotarare de tutela,17.10.2005 hotarare deschidere procedura de adoptie interna, saptamana viitoare deschid actiunea (in baza art.35 alin (1) din Legea 273/2004)pentru incuviintarea adoptiei cu speranta sa obtin termen anul acesta.
ALECSANDRA(neaparat cu cs, ca pe nasu")MARIA :16.12.2005
-foarte jucausa,7 dinti jumatate,sa nu cumva sa-i iei jucariile ca face scandal mare, danseaza,musca, bate, pupa pe mami fara sa o muste, pe tati il bate dar cand o da uta nu il mai bate,merge sustinuta, nu e prea mancacioasa dar am reusit sa recuperam foarte mult:9.500Kg, foooaaarte razgaiata.
Nu va suparati pe mine, dar nu doresc nici sa dau mai multe date nici sa va arat poze pana nu se termina totul.
Am citit(doua zile am stat ca sa citesc ce ati mai scris in 5 luni cat am lipsit) in paginile precedente ca va intereseaza sau ca ati auzit ca se poate cere schimbarea prenumelui la incuviintare.Asa e.
Formulari mai exacte (cum trebuie scris in cerere)va dau peste o saptamana, dupa ce vad cum imi formuleaza avocatul.In Legea 273/2004, la art.53 alin.(3)si alin.(5)gasiti temeiul legal.In ceea ce priveste"motive temeinice" trebuie sa vad cum voi motiva schimbarea de prenume.
Va pup pe toate, am treaba.....
irina_g spune:
Vio,
Bine ai revenit printre noi.
Ma bucur sa aud ca fetita ta e asa de scumpa. Sunt de acord cu tine ca pina nu se termina totul, sa nu pui poze pe DC. Eu procedez la fel.
Acum ai acces la internet si chiar la mess si de acasa?
Poate comunicam mai des.
Astept un semn de la tine (daca poti pe mail sau mess0.
Pupici
Irina si Mihai
vivi.vio spune:
Irina, ma bucur nespus pentru tine.
Ce fel de bebelus e Mihai?Am inteles ca e un mancacios.E grasun?E cuminte?Plange noaptea?Povesteste daca poti, bineinteles...
Mimsi, ce faaaci...? Cum te descurci?Acum intelegi de ce am tacut o perioada lunga si nu te-am sunat?Nici eu nu imi mai vedeam capul de treaba la inceput...
Vio si Maria
vivi.vio spune:
Irina, ma bucur nespus pentru tine.
Ce fel de bebelus e Mihai?Am inteles ca e un mancacios.E grasun?E cuminte?Plange noaptea?Povesteste daca poti, bineinteles...
Mimsi, ce faaaci...? Cum te descurci?Acum intelegi de ce am tacut o perioada lunga si nu te-am sunat?Nici eu nu imi mai vedeam capul de treaba la inceput...
Vio si Maria
PS : irina, da, acum am acces la internet acasa, asa ca putem comunica mai des unde stii.
mimsi spune:
Vio, ma bucur ca in sfarsit ai dat un semn. Iti trimit pe mail ID de la YM. Sa inteleg ca acum ai net acasa? Cum sa fie...E frumos si greu - dar mai mult frumos, atat de frumos ca restul uiti. In perioada urmatoare voi fi cam zapacita, voi merge sapt aviatoare la servici (iti dai seama ce fericire pe capul meu), iar pe 27 decembrie avem botezul. Bufleiul e bine mersi, i-au trecut colicile, acum are 6,050 kg (fata de2,700 la nastere) si 60 cm (fata de 47). N-am avut nici un fel de problema in afara de colici, dar au fost momente cand ne-au cam scos din circuit. Bine, am si avut ambitia sa ne descurcam singuri (de fapt oricum ne pricepeam mai bine) si am reusit. Nu stiu, la cat mi-am dorit acest copil mi se parea o ipocrizie sa-l las sa mi-l creasca altii (mama, soacra...). Acum lucrurile par sa se fi mai linistit (adica ma trezesc o singura data pe noapte), in curand vom incepe si diversificarea, deja maine-poimaine ne maritam. Ma bucur ca si voi sunteti bine, cel mai tare m-a distrat faza cu "nu e prea mancacioasa" dar a ajuns la 9,5 kg (...si colegul meu Patentasu care in clasa 1 avea 17kg...). Hai ca va mai povestesc (si acum realizez ca de fapt n-am povestit deloc fetelor de pe topic cum e, sa-mi fie rusine).
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
mimsi spune:
Vio, sterilizatorul a fost cel mai folositor obiect achizitionat (am luat din cel cu aburi pt 6 bibe de la chicco). La cate sunt de facut numai de fiert biberoane nu-ti mai arde.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)