M-am hotarat...adoptie (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Vio, iti raspund la toate intrebarile
Vezi ca ti-am scris un mail.
Pupici lui Alecsandra Maria

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paris_h spune:

Va rog frumos, spuneti-mi ce trebuie sa contina o CARACTERIZARE?
Cat de lunga trebuie sa fie? Scrisa de mana sau nu?
Si inca ceva. trebuie facut HIV-ul sau e de ajuns parafele medicilor.
Sper ca saptamana asta sa ma ajute D-zeu sa termin actele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Ela draga,maine cand ma duc la serviciu o sa-ti trimit pe messenger caracterizarile noastre,sper sa-ti fie de folos.Noi am obtinut certificatul cu timbru fiscal de la medicul de familie,nu am facut testul HIV.Alte fete de aici au facut acest test.Eu cred ca daca medicul de familie iti scrie pe certificat ca sunteti clinic sanatosi si sunteti apti pt a adopta ,e suficient.Caracterizarile pot fi scrise si de mana ,doar sa contina elemente de identificare a celui care te caracterizeaza.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Ela, Eu ti-am trimis un mail cu tot ce te intereseaza insa mi-a dat eroare.
Ori casuta ta e prea mica ori adresa e gresita.
Trimite0mi si mie pe mail adresa ta corecta sau una la care se poate trimite mail.
Succes

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

fetelor Sebanica e un copil minunat. Nu se trezeste noaptea, ziua se joaca fie in patutul lui, fie cu mami fie cu buni; la buni in pat ii place cel mai mult ca e mare, mare si se plimba ca in parc. La baita e super incantat atat de tare incat se prinde cu manutele de cadita si abia, abia reusim sa-l scoatem.
Ne cam necajeste un dintisor, pe langa cel pe care il avem asa ca roadem ca soricelul tot ce prindem. Spunem baba si ba...si radem toata ziua. Cand latra catelul cel mic radem de nu mai putem si cand mergem la plimbarica cu tot cu cutul mic ne uitam tot timpul dupa el. Ne place sa ne uitam la tv, mai ales la telenovele da mami nu ne lasa.
Va pupacim pe toate.
Ina si Sebi (serbanica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

Mimsi,
am net acasa, dar adresa de pe yahoo nu o mai am si acum nu am timp sa-mi fac una.Pendulez intre cereri de incuviintare a adoptiei, ceaiul de noapte,laptele de la ora 24.00(mai devreme nu bea), etc."Bufleiul"Alexia bag de seama ca e lunga si grasunica pentru 3 luni.Iti tin pumnii la botez.Iti scriu de pe adresa cealalta.
Irina,
scrie-ne de Mihaita, daca poti.De abia astept sa-mi povestesti.
Aissa,
multumesc ca ne-ai scris si pe noi in lista.
Vio, mama unei Mariuci cataratoare, care nu sta o clipa locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

Apropos de minunea numita STERILIZATOR:bun omul care l-a inventat.Cred ca innebuneam sa procedez ca pe vremea noastra, cu pastile in apa.
Initial mi-a parut rau ca am dat atatia bani pe el, dar dupa aceea l-am socotit o binecuvantare.Tot Chicco mi-am luat si s-a dovedit a fi extra, de cateva ori in iuresul in care sunt am uitat sa pun apa si s-a oprit singur, dar mai ales nu s-a stricat.
Va pup pe toate si succes

Mergi la inceput

Ftele cochetele vineri a mai plecat un bebeu acasa, de la giulesti. Mamica nu e dC-ista dar tot e o victorie. Azi mai vine un bebe acasa si mamica e de a noastra nu va spun cine ca ne spune ea singura nu pot sa-i stric placerea.
Asa ca .
Ce sa zic astia de la DPC 6 merita . Se misca ei greut da' se misca oameni buni, spre deosebire de alte sectoare.
In alta ordine de idei ma poate lamuri si pe mine cineva? Atunci cand ii avem in plasament putem primi "salariu" de la stat pentru acest lucru? Dar alocatia lor o primim? Si daca da de la ce sector? de la cel unde locuim sau de la cel de unde am luat bebeul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felicitari bebeilor pentru familiile lor!

Galina eu stiu ca in plasament nu poti lua "salar" .Nu stiu ce se intampla cu alocatia.Ce e rau in plasament ca naturala poate cere vizitarea copilului si tu trebuie sa o primesti.

Ce mai face Serban?Cum s-a adaptat?

Mergi la inceput

de adaptat s-a adptat perfect, parca aici ar fi deschis ochii. Ce nu pricep eu e de ce daca ti-l da in plasament de ce nu te si platesc, fiindca nu-ti este incredintat in vederea adoptiei unde este aproximativ al tau. Asa teoretic tu prestezi un serviciu statului, ca daca eram maternal tot in plasament il aveam si trebuiau sa plateasca nu? Trebuie neaparat sa ma uit pe lege sa mai studiez.

Mergi la inceput