M-am hotarat...adoptie (26)
Raspunsuri - Pagina 6
Alexa Ioana spune:
fetelor, mai ales fetele in curs de atestare, scuze ca insist si va bat la cap cu ideile mele, dar... ati vazut modificarile care se vor aduce legii adoptiei ? ce parere aveti ???
va multumesc !
noemi marian spune:
Un mare buchet de si va ofer,chiar daca e intirziat,tuturor celor care sint Andrei si Andreea.
Fetelor care,in sfirsit,sint mamici le urez multa multa fericire alaturi de pruncutzii lor.N-am intrat demult,dar vad ca Mosul a trecut mai repede pe-aici si-a facut daruri speciale.Si multe bucurii.
Noi stam la faza de hirtoage,santier in casa si azi mai sica aniversam odata cu tara si-al meu sot.
Si-am descoperit ca avem si pile la DPC.Mari.Si intentionam sa ne folosim de ele.
Ioana, despre ce modificari vorbesti?Ca io-s in urma rau de-o vreme cu toate.Lamureste-ma,te rog si pe mine.
Va tzuc pe toatele si va urez cit mai multe bucurii
Noemi
urziceanu spune:
Mihaita iti ureaza "la multi ani"Corina si bebelina Emma!!!!!!!!!!!.Pupici si mamicii Irina.
corina urziceanu
mimsi spune:
Bebelina Emma? E acasa? Daca da, felicitari, daca nu - ii dorim sa ajunga in cel mai scurt timp.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
asi spune:
Alexa Ioana eu sunt foarte incantata de schimbari.Cu toate ca eu nu ma incadrez in categoriile enumerate de tine sper din tot sufletul sa se mai usureze procedura pena la toamna viitoare cand mai vrem un copil.
Irina aici poti vedea poze:
Familia mea
Razvan
irina_g spune:
Asi,
Am vazut pozele. Mersi mult
Aratati bine atat voi (parintii ) cit si Razvan.
Sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii.
Corina (urziceanu), mersi pentru urari.
Irina si Mihai
patri spune:
Am mai scris si nu stiu unde a disparut, sunt franta dupa 2 zile de spital, ieri la contagioase a fost crunt, erau 11 bbici care plangeau si se cereau in brate, unii aveau febra mare si in spital nu era nici un medicament, am fugit eu sa cumpar fiole de algocalmin si supozitoare...am ajuns noaptea la rude cu tiuit in urechi si tot timpul aveam senzatia ca aud copii plangand. Am uitat sa spun ca nu aveau nici incalzire in salon...groaznic, am fost rupta de oboseala, n-am avut timp nici sa mananc, dar nici n-am simtit nevoia! Azi mi-au pus-o pe Patricia in brate s-o duc inapoi la spitalul de copii, ca bineinteles ca nu are actele gata s-o pot lua, si am dus-o cu taxiul in fasul meu, pt ca mi-au dat-o in bluzita!Dar aici la spital e super lux fata de dincolo, sunt multe fundatii care se ocupa de copiii abandonati care sunt f multi dar ingrijiti, si tot ei sunt cei care incearca sa le gaseasca parinti-asta a fost norocul meu! Patri e o scumpa si o smechera, vrea intreaga mea atentie, umbla si mananca bine, se vede ca s-au ocupat de ea, si abia astept s-o vad iar maine dimineata. Fetelor, mi-ati lipsit, dar timpul mi-a fost foarte plin, aseara am citit dar nu am avut si energia sa scriu. Va spun acum la multi ani Andreilor, Andreelor si lui Mihaita!
MamiFlori, bineinteles ca Luci nu are dosarul finalizat, dar asta nu pt ca ar fi probleme, ci pt ca nu se ocupa nimeni de asta!Am spus asistentului de la centru sa vada de acte , ca eu vreau sa-i gasesc mamica, dar nu mai stiu, de o saptamana n-am mai fost la el. Parerea mea, din experienta, e ca nu se face nimic pana nu se intereseaza cineva de copil, abia dupa incep sa lucreze pe dosar, poate gresesc dar eu asa cred!
Va pup, sunt fericita si obosita, am o fetita super, a meritat s-o astept si s-o caut! Abia astept s-o aduc acasa si sa ma mandresc cu ea!
o imediat mamica de fetita!
patri
galinarodica spune:
Patri ma bucur mult pentru tine; stiu ce inseamna...Eu sunt si eu fericita cu Serbanica care e supercumintel.
Nu geresesti deloc cand spui ca nu fac nimic pana nu se gaseste cineva sa vrea copilul. Serbanica avea mai mult de 5 luni si eu a trebuit sa mai astept o saptamana ca sa faca ei ancheta la domiciliul bunicului si inca una fiindca gasisera un nr de tel unde ar fi putut fi gasita mama...Ce sa-ti spun ca acum un copil care a avut probleme mari de sanatate si acum mai are dar rezolvabile mai sta inca o saptamana acolo fiindca directorul nu a putut semna inca un dosar odata cu al lui Serbanica si acum e plecat...
Motivatia sinecvanon a lor e ca sunt foarte multe dosare si ei prea putini.
aissa spune:
Acum un an, la ora asta eram inca la serviciu, iar la pranz eram deja mama. Cand a trecut vremea?
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
irina_g spune:
Patri, mersi pentru urari
ma rog la Dumnezeu sa aduci printesa acasa repede.
Irina si Mihai