M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Patri, spune-ne si noua despre ce schibari e vorba. Te rugam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Paris in primul rand te felicit pentru hotarare. In al doilea rand iti urez un drum lin si cat mai scurt si sa iti cunosti copilul curand. Cat despre ce intrebi sunt sigura ca te vor lamuri fetele care sunt mai in tema. Nu stiu de unde esti tu, dar ai sa vezi ca difera cat de cat cerintele intre DPC-uri. La mine de exemplu mi-au indicat ei, cand mi-au dat lista de acte necesare, o anume policlinica. La alte fete nu a fost la fel. Eu nu am avut nevoie de trimitere. Nu cred ca e cel mai greu pas. Deja noi avem aici o vorba, atestatul e floare la ureche. Succes!
Galinarodica mult succes vineri! Sa dea Dumenzeu sa ti-l dea pe Serbanica acasa si sa fiti fericiti si sanatosi!
Cine e a doua mamica de vineri????

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Paris,
felicitari pt decizia luata.
In legatura cu analizele:mie nu mi-a trebuit trimitere de la nimeni. DPC mi-a spus ca tb sa gasesc o policlinica unde sa existe atat medic internist, psihiatru si unde sa pot face HIV.
Ca urmare am gasit un centru medical unde le-am facut pe toate si... gata. HIV-ul si testul psihiatric au durat 45 minute cu totul insa rezultatul de la HIV l-am primit dupa 4 zile pt ca tb sa se stringa un numar de 8 probe si erau doar 6. Am asteptat deci sa mai vina inca 2 persoane.
Certificatul medical tb sa fie foomat A5 si sa contina stampilele urmatorilor medici: internist, psihiatru si directorul policlinicii sau spitalului.
La noi a trebuit sa anexam rezultatul de la HIV la dosar.
DPC nu a avut nimic de obiectat legat de analize si locul unde au fost facute.
Fii atenta: fiecare certificat medicat A5 tb sa aiba un timbru fiscal de 10000 lei
Fac o precizare: noi adoptam dupa legea noua.
Incearca sa iti faci copii dupa toate actele pe care le dai la DPC (toate insa in mod special certificatele medicale, cazierele si decl ca nu ati fost decazuti din drepturi). E mai sigur.
Succes.
Aaa cum ti-au spus si altii, obtinerea atestatului este partea cea mai usoara.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

LA MULTI ANI Claudia_a, sa iti traiasca printesa Ioana la implinirea celor 2 anisori, sa creasca mare si frumoasa si sa aduca numai bucurii lui mami si tati

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

LA MULTI ANI CALUDITO, sa-ti traiasca bebica si sa te bucuri de ea.

Mergi la inceput

La multi ani Ioana!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare, frumoasa si cuminte si spune-i lui mami ca mi-e dor de ea!

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani Ioana!!

Flory 9+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

LA MULTI ANI, IOANA!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI IOANA, si multa sanatate !!!

fetele, am nevoie sa'mi tineti pumnii azi !!! avem prima intalnire cu asistenta ! stiu ca nu e mare lucru, stiu ca greul abia dupa atestare incepe, dar ... totusi am emotii foarte mari !
deci, un gand bun chiar mi'ar prinde bine !

Mergi la inceput

Ai un gand bun de la mine! Succes, stai linistita, totul va fi ok la faza asta.

Cristina si Ale

Mergi la inceput