M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Costi
Stiu ca ti-e greu sa astepti, dar incearca sa iei partea buna, ca nu vei mai trece prin emotiile: pot/nu pot sa o adopt, vine.nu vine cineva dupa ea, mama isi da sau nu acordul pentru adoptie. Intr-adevar, era bine sa ai fetita langa tine in acest timp, dar asa o vei avea de tot, fara nici un risc. Eu cred ca nu ti-au acceptat plasamentul pentru ca vroiau sa finalizeze si dosarul pentru procedura de adoptie, si au vrut sa te puna la adapost.
Daca ai facut cerere de vizitare, ai prioritate, nu ti-o poate lua altcineva. Incearca sa vezi si tu in ce faza este dosarul, ce proceduri au fost facute si ce urmeaza. Asta te va ajuta sa poti sa iti fixezi niste repere, niste termene, si iti va fi mai usor. Eu cred ca mai ai foarte putin! Iti doresc din suflet sa poti sa o iei cat mai repede acasa si sa poti avea grija de ea si sa o iubesti asa cum merita orice copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Eu sunt f.trista.Am sunat la DPc spunandu-le"este o noua saptamana"cu speranta ca ma vor lasa sa vad gagalicea,dar destul de taiosi mi-u spus ca este prea devreme ,ca doar ma fost vineri la vizita.Va dati seama?Prea devreme!!!!!!!!!!!nu-si imagineaza ce greu trece timpul fa minunea mea.
Dora sper sa nu te superi dar nu ma mai intrebat nimic la auzul raspunsului lor,dar nu dispera ca ii intreb dar sa-mi treaca supararea.

pupici

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Aisa bebe are mai nou numai nume nu si prenume, asa ca il cheama popescu, vasilescu sau cum naiba declara mumasa si atat, asa ca e mai simplu si apoi el e trecut pe numele parintilor ca si proprii copii, nu scrie nicaieri ca e adoptat au ba.
Cat despre proceduri stiti deja, se taraganeaza de-ti vine sa mori cu ei de gat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Galinarodica, ce face Serban ? Cand il iei acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Rucsi am promisiuni ca vineri mi-l da. Sper sa fie asa. Si o sa aiba si un prieten. Una din fetele de aici (nu pot spune cine fara acordul ei) si-a gasit bebeu "coleg" cu Serbanica asa ca daca noi am devenit prietene si ei se cunosc o sa fie si ei prieteni. Suntem foarte incantate mai ales ca locuim aproape si o sa putem sa ne vizitam, sa mergem impreuna in parc. E super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Galinarodica asa sa fie!Vineri sa iti aduci bebelul acasa.Felicitari!
Abia dupa ce il duci acasa incepe greul si fericirea.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Galinarodica, sa de Dumnezeu sa ne anunti vineri ca l-ai luat pe Serban acasa, vom da o "petrecere" pe forum pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Felicitari Galinarodica. Abia astept sa ne povestesti cum s-a acomodat Serbanica in noua lui casa.
Pina vineri nici nu mai e mult

Bafta multa si pumnii strinsi tuturor fetelor care saptamina asta (23 si 24) mai au un hop de trecut si mai fac un pas spre adoptie.

la toate mamicle actuale si viitoare si la bebici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Eu sunt la Oradea, printre altele am aflat ca de luna viitoare va fi mai usor,se aduc ceva imbunatatiri in procedurile adoptiei -am aflat de la un jurist- sper sa fie adevarat! As fi vrut sa am ceva vesti, dar deocamdata astept...
Ina si cealalta mamica de vineri, felicitari si bbici cat mai iute acasa!
Corina, eu inainte de-a suna la DPC, intotdeauna i-mi fac un scenariu la cel mai rau lucru la care ma pot astepta, si nu stiu cum se face ca oricat de pregatita as fi, tot suparata sunt dupa ce sun! Asta e, tre sa fim inarmate cu muuuulta rabdare, pt ca vorba aia, pt copiii nostri luptam!!!!!
Va pup pe toate, si ganditi-va ca cu fiecare zi suntem tot mai aproape de bbicii nostrii!!!

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paris_h spune:

Eu eram in "dilema" acu vreo cateva saptamani insa uite ca m-am hotarat.Desi am citit multe pe aici, ieri, profitand ca era liber sotul meu ne-am dus la DPC. Am avut mari emotii dar, simteam ca trebuie sa incep, si-am zis sa fie de luni.
Tipa de acolo a fost draguta dar nu m-a incurajat deloc, spunandu-mi ca dupa legea noua doar un caz e finalizat si ca obtinerea atestatului e partea cea mai usoara.Eu sunt optimista desi sunt convinsa ca nu va fi un drum usor, mai ales ca imi doresc un copil car mai mic.
Am o intrebare, e multa umblatura cu analizele medicale? Trebuie trimitere de la medicul de familie? Pot fi facute oriunde sau la Policlina de stat? Restul mi se par mai usor de strans, nu?
Oricum ieri mergeam zambind pe strada si eram f. fericita desi mare lucru nu s-a intamplat...Totusi...am facut primul pas!

Mergi la inceput