M-am hotarat ....adoptie (25)
Raspunsuri - Pagina 11
florypop spune:
Si de la mine un gand bun si o . Stai linistita si bafta multa.
Pupici,
Flory 9+ si Andrei
rucsi spune:
Alexa Ioana, iti tinem pumnii ! Si noi avem maine a doua intalnire cu asistenta. Apropo fetelor, voi ati dat test psihologic ?
Briantis spune:
La multi ani Ioana!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Alexa Ioana -multa bafta iti doresc.
Mama lui Andreiutzu
urziceanu spune:
La multi ani IOANA
Alexa Ioana iti tinem pumnii!!!!!!!
Rucsi ,fireste ca si noi ma sustinut test psihologic,dar nu te speria ca rezolvi la fata locului.Nici un test nu seamana unul cu altul.BAFTAAAAAAAAA!!!!!!!
corina urziceanu
irina_g spune:
Buna fetelor,
Azi am avut infatisare la tribunal si ni s-a aprobat plasamentul.
Cu Dumnezeu inainte.
Pupici tuturor
Bafta pt maine.
Irina si Mihai
inapopescu spune:
Irina felicitari, este un pas inainte si ai sa vezi ca pina la capat o sa fie bine, ca altfel nu se poate.
Succes mult fetelor care trebuie sa-si ia bb-cii miine acasa ..sper fara probleme.
Pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
irina_g spune:
Mersi mult Ina.
Am vazut pozele cu Andrei. E un dulce.Sa va traiasca si sa va bucure viata mult timp de acum incolo.
Pupici tuturor
Irina si Mihai
urziceanu spune:
Irinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Felicitari din toata inima,sa fiti fericiti.Totul o sa fie K.
pupici
corina urziceanu
patri spune:
Irina, felicitari, vezi ca te-a ajutat Dumnezeu sa faci un pas pe care-l asteptai demult! Mai ai un pic si rezolvi, cel mai bine e ca baiatul il ai acasa, ti se rupe sufletul de ce vezi in spitale...
Fetelor, schimbarile le astept si eu cu sufletul la gura, stiu de la un jurist de la o fundatie ca au avut o sedinta in care li s-a spus ca vin ceva modificari care vor usura procesul adoptiei, ca se termina anul si s-au strans f multi copii care nu au situatii clare, si trebuie rezolvati! Eu am spus ca nu cred, el a spus ca voi vedea, si uite mai am ceva de asteptat...
Nici nu stiu cum sa va spun, am vazut si eu o fetita, am alergat intr-un suflet s-o vad, si culmea culmilor cu o seara inainte s-a imbolnavit de rujeola sau rubeola si era la contagioase, mucoasa, plina de bube, cu febra, tusea si haraia...era cu piciorusele goale, si as fi luat-o acasa, mi s-a rupt sufletul cand am vazut bietul pui al nimanui...are 1 an si-o luna dar nu stiu ce e cu dosarul., in sensul ca inca nu e adoptabila si pana acum a stat in spital( ma intrebam, oare n-a fost afara pana la varsta asta?)Doamne ce greu e pt un copil bolnav in spital, dar asa, sa nu ai o mamica langa tine, sau pe cineva...Asa repede a intins manutele s-o iau in brate...si eu ma uitam la ea si ma intrebam daca ea-mi va schimba viata???///Doamne, de ce nu poti sa ai grije de un copil de care pana acum n-a avut nimeni grija, ma uitam la ea si ma gandeam ca daca as putea...dar nu are situtia rezolvata, si voi stiti cum e!!!!!! Am sa ma bat iar cu morile de vant, si pana vineri cand am spus ca sun la Dpc, nu stiu nimic, nici ce sanse am...stiu ca dupa ce a fost parasita in spital, mama a mai venit o data, dar cu alte treburi, si daca i s-a spus ca ar trebui s-o vada a stat cateva secunde asa, ca era musai...dar a spus ca cu alte treburi a venit...e o fetita micuta si firava, nu sta in picioare si abia a gangurit putin, in rest se uita fix la mine, bine, era si bolnavioara, si eu am putut sta f putin....
Mi-e sufletul foarte greu, dar daca e sa fie Patricia mea, ma va indruma Dumnezeu pe calea buna, si ma va ajuta...eu asa simt, dar Doamne, cati copii au nevoie de iubire...
o imediat mamica de fetita!
patri
patri spune:
La multi ani, Ioana, fetita mare si iubita! Claudia, sa-ti creasca mare fata, si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!Cred ca la ora astaPupa fata si din partea mea!
Am vazut ca sunt si fete noi, bravo lor, sunt pe drumul cel bun!
Cum a fost, Alexa Ioana?
Pupici si am nevoie de voi!
o imediat mamica de fetita!
patri