Invatam Adobe Photoshop?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna.Poate este o intrebare care nu isi are rostul dar totusi ma intereseaza? Se poate face un generic pentru dvd-urile de la nunta cu adobe?

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ellamiss, poti-desigur- sa faci generic ptr. dvd in Photoshop...daca te mai ajuti si de Adobe Premier, atunci incercarea va avea succes deplin!!! :-))
dianette, felicitari!!! La ce fel de firma vei lucra???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Diane, felicitari!

Nu te-am uitat cu promisiunea, dar acum sunt prinsa in multe pregatiri (pt un bebe) si am (temporar) numai dial-up internet, ceea ce facetare grea comunicarea.

Succes in continuare!

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Fetelor, va multumesc ca ati mai trecut pe-aici.
multumesc lilanda, azi a fost a doua zi de munca deja. Firma la care lucrez eu face albume foto sub forma de carte tiparita. Adica pur si simplu poti sa ai o carticica (cea mai mare are aprox. 31x31 cm) cu foi lucioase si coperti lucioase, sau imitatie piele, cu imprimare pe coperta, in care sa ai pozele tale comentate etc. Daca va intereseaza pot sa va dau linkul (se poate descarca gratuit o aplicatie in care sa va aranjati singuri pozele si la "noi" doar sa fie printate, legate etc.) Eu ieri si azi am retusat pozele unor bebelusi gemeni, care poze urmeaza a fi puse in albume.

quote:
Originally posted by lilanda

ellamiss, poti-desigur- sa faci generic ptr. dvd in Photoshop...daca te mai ajuti si de Adobe Premier, atunci incercarea va avea succes deplin!!! :-))
dianette, felicitari!!! La ce fel de firma vei lucra???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Lucia, stai linistita, multumesc oricum ! Felicitari pentru "proiect"! Nici eu nu prea am mai avut timp in ultima vreme pentru ca ne-am facut mobila de bucatarie, cautam, ne informam ca mai trebuie sa luam si pt. sufragerie, hol ... etc.
Dar sunt bucuroasa ca ne-am pus si noi net acasa
Va doresc o saptamana faina in continuare

quote:
Originally posted by lucia_cs

Diane, felicitari!

Nu te-am uitat cu promisiunea, dar acum sunt prinsa in multe pregatiri (pt un bebe) si am (temporar) numai dial-up internet, ceea ce facetare grea comunicarea.

Succes in continuare!

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Dianette, m-ar interesa si pe mine siteul firmei voastre (eventual pe PM daca facem reclama)...as vrea sa fac un album cu pozele de la nunta...si as mai vrea sa-ti multumesc, ca datorita tie si linkurilor puse de tine a dat "patima" Photoshopului si in mine si am invatat sa fac si niste monograme frumoaseee (ca sunt ale mele , deh...)

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

ciciep, ti-am scris mesaj privat, sper ca l-ai primit.

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

pt. cei care ar vrea doar sa se "joace" cu PS .... si asta nu la un nivel f. inalt....ar avea sanse sa intre in posesia unui program fara a-l cumpara? si un PS mai vechi este ok. pt. incepatori?
exista sait-uri unde editiile vechi se pot descarca gratis?

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Vad ca nu mai ziceti nimic. Daca vreti sa vedeti cam cu ce ma ocup eu la actualul serviciu, vedeti ca am mai adaugat poze la sfarsitul albumului. Imaginati-vi-le printate intr-o carte !

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetele....pe pagina 16???

Ma primiti si pe mine in gasca...vreau siu eu sa invat photoshop ca am multe booozzzze frumoase cu fetita mea si vreau sa le fac si mai frumoase.

mmiha

Mergi la inceput