Invatam Adobe Photoshop?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ptr. Adobe Reader 6 ce as putea face??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Minunata idee! Ca vreau si eu sa invat si cu help-ul n-am rabdare, de una singura nu m-am prins... asa ca de maine asta fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut dragilor
am citit tot ce ati citit pena aici si ... m-as baga si eu in povesti cu voi ! ma primiti ?

intrebarea mea este cum ai facut dianette puzzle ? spune si la incepatori , pls ! thx

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna seara ... Iete ca a mai venit lumea si pe-aici ... Acuma e 1 noaptea si am dat si eu un refresh la pagina asta dupa ce zile intregi n-am mai intrat, pt. ca oricum nu mai scria nimeni (gandeam eu). Asa ca o sa intru maine - sper - si o sa vorbim mai pe indelete.
Puzzle-ul acela e de fapt un "Action" care nu merge bine pana la capat si a trebuit ca sfarsitul sa-l fac manual. Daca va intereseaza o sa il caut si o sa imi aduc aminte care era faza cu el .
Mara, pai in afara de help sunt sute de tutoriale pe net din care poti invata ... eu asa am inceput.
pa pa / pe curand

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

salut de 1 iunie !

Dianette, vreau sa ma inveti cum sa fac un puzzle :)
de fapt as vrea sa pun "mana" sa mai invat cate ceva prin Photoshop asa ca orice e binevenit .....nu sunt chiar novice dar nici experta nu-s :)
pupici si o zi frumo !

BeBelusca

Mergi la inceput

danita, iarta-ma pentru intarziere dar traiesc niste zile foarte aglomerate. Uite www.liknes.no/photoshop/specialfx3.htm" target="_blank">aici ce te intereseaza pe tine. Este vorba de un "action" care face treaba aia. Ai si un tutorial acolo. Sa-mi spui daca te -ai descurcat sau unde te-ai blocat. Succes!

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

multumesc mult ! o sa incerc si iti spun cu siguranta !

pupici si weekend frumo cu relax :)

BeBelusca

Mergi la inceput

am reusit am eusit , incerc si filmstrip:)
pupici

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Buna! Vreau si eu sa ma apuc de invatat Photoshop... si nu stiu care varianta sa o instalez. Am gasit 6, 7 si 8. E diferenta mare intre ele? Sau e ca la Office, ceva ce oricum n-ajunge un incepator sa afle?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mess0804

Buna! Vreau si eu sa ma apuc de invatat Photoshop... si nu stiu care varianta sa o instalez. Am gasit 6, 7 si 8. E diferenta mare intre ele? Sau e ca la Office, ceva ce oricum n-ajunge un incepator sa afle?

Buna!
Momentan s-a ajuns la varianta 9 - CS2 adica. Ce sa-ti spun .., bineinteles ca sunt diferente intre ele, depinde pentru ce vrei sa inveti Photoshop. Daca ai posibilitatea de alegere, ia ultima varianta pe care o gasesti.
Si, asa cum am mai spus de atatea ori aici, pe net gasiti sute de tutoriale, mai usoare si mai grele ... oricum indestul pentru oricine. Ideal ar fi sa va apucati singuri/e, luati unul usor si daca va poticniti, postati aici intrebari. Sigur vor fi oameni care sa va ajute. Spor, deci !

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput