Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 15
dianette spune:
multumesc !! Acum plec! V=am pupaaat!
quote:
Originally posted by Sabina
baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lilanda spune:
dianette, cum a a fost la interviu???
Cit priveste hasurile mele ii complicata treaba rau si mi-e clart ca am nevoie musai de pattern :-)))
Asa cum ai explicat a doua varianta e OK...se face foarte usor in Illustrator (nu stiu daca si in Photoshop) pentru ca din ctrD -poti copia de nenumarate ori linia, pastrind constant ecartul. Vii apoi cu o alta suprafata, dai clipping mask si ai rezolvat. Darrr...dupa mask, suprafata se imparte in grupuri-grupulete de obiecte inchise, drept pentru care numai pot modifica fill-ul hasurii (va fi mereu acelasi cu al conturului, ori io am nevoie de unul negru si altul verde), apoi nu mai pot face clipping mask cu alte obiecte (si am musai nevoie!!!)..
Ma gindesc acum ca ideea cu brush-ul ar merge pentru suprafete regulate...am sa-ncrec sa vaz ce iese, la colturile mele :-)) !!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Cristina A spune:
am nevoie de un sfat profi : stiti careva cum se salveaza o culoare spot intr-o imagine din photoshop, in asa fel incat quark-ul sa o vada ca al 5-lea plate?
imi trebuie un raspuns de la cineva care a facut asta pen' ca teoria din manual nu da rezultatul dorit
PS nu-mi spuneti doa ca tre salvat in format DCS 2. Cand printez din quark ps-ul pt distilat nu imi vede canalul spot din imagine
dianette spune:
iubita, eu n-am inteles nimic , ma depaseste complet
quote:
Originally posted by Cristina A
am nevoie de un sfat profi : stiti careva cum se salveaza o culoare spot intr-o imagine din photoshop, in asa fel incat quark-ul sa o vada ca al 5-lea plate?
imi trebuie un raspuns de la cineva care a facut asta pen' ca teoria din manual nu da rezultatul dorit
PS nu-mi spuneti doa ca tre salvat in format DCS 2. Cand printez din quark ps-ul pt distilat nu imi vede canalul spot din imagine
Cristina A
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Catalina_Anca spune:
Cristina, ceva nu e in regula.
Ai facut in Photoshop canalul spot. Ai salvat dcs2. Ai adus in quark.
Print 2 file, composite. Distilat press quality? Si nu merge?
...
Iti converteste culoarea spot la cmyk? In quark vezi culoarea spot?
Si in in acrobat nu o vezi la "separation preview" ?
Nnu prea cred... Urmareste toti pasii. Trebuie sa mearga.
slightly off topic.--
Ti-asi propune sa renunti la monstrii astia doi quark si dcs. cosmarul meu de acum citiva ani.
Acum avem indesign cs si psd. Suporta nativ layers, transparency, spot chanel si orice iti mai trece prin cap.
cadina spune:
Poate ma ajuta si pe mine cineva... Nu stiu daca ce o sa va intreb se poate face in Photoshop... Vreau sa fac o sigla care contine pe fundal conturul unui desen, iar peste conturul desenului, o serie de litere suprapuse. Imaginea o am. In prima faza, poate ma ajutati si imi spuneti cum sa pastrez doar conturul unui obiect din intreaga imagine. Iar apoi cum sa procedez sa adaug un text peste acest contur. Sper ca nu este prea dificil... Va multumesc anticipat.
lilanda spune:
Pai e destul de simplu in Illustrator,daca ai imaginea. O poti scana, o deschizi in Illustrator si intr-un alt layer, desenezi peste imagine, doar conturul cu Pen Tool (ca obiect inchis). Pe asta il umpli apoi, cu text, cu alte imagini, cu o culoare cu un pattern...cu ce vrei tu!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
dianette spune:
mi-ati zis sa va tin la curent cu interviul. Azi mi-au scris ca cica acum mai am sa ma lupt cu 1 sg. persoana, nu cu 20 cati au avut selectati si ca deci mai urmeaza o faza a interviului.
sa vedem, sa vedem . Nu vreau sa ma ambalez prea tare, ca nu vreau nici sa plec dintr-un loc caldut ca acum cu ochii inchisi.
V-am pupat! Si spor la ...creat ! Na' ca facui si-o rima
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
am primit azi raspunsul definitiv, dupa ce ieri am dat si a doua parte a testului. Si e pozitiv
da inca n-am discutat de salariu .
Hei, mai dati-mi si mie un semn de viata ca mi-e dor de voi !!
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop