lista neagra - bone

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

inca una.DENISA GEORGETA IVANA,33 ani.o cunostinta s-a fript cu rau cu aceasta persoana dupa ce a platit un supercomision firmei Blu,dupa numai o luna de zile.numele de familie ar putea fi altul,intrucit a divortat de curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Vreau sa trag un semnal de alarma catre toate mamicile (in special din sectorul 4) care sunt in cautarea unei bone. Am crezut ca sunt cea mai norocoasa cand am angajato! Poza in bona perfecta, atasata de copil, grijulie si iubitoare!
Aceasta ...persoana (mariana jipa) a fost bona copilului meu pentru 7 luni! Dintre care 6 au fost relativ ok pentru ca am stat eu acasa. Spun 'relativ ok' pentru ca eu am avut tot felul de conflicte cu ea (de la sms primit dimineata in care ma instiinta ca ea nu a venit din provincie din varii motive deci va lipsi si treaba mea cum ma descurc 'doar sunt mama copilului', la schimbatul scutecelor pentru ca ea vorbea la telefon, pana la obligatia(!) mea de a lasa orice treaba la o parte si de a-i face ei cafea) in schimb cu copilul se purta bine (cred! acum nu mai sunt sigura de nimic!).
De cand am inceput servicul insa situatia s-a schimbat mult...profita de faptul ca desenele pe DVD era una din activitatile favorite ale copilului si de cum se trezea il aducea in fata televizorului ii punea desenele favorite si ea pleca....iar copilul statea ce statea, se uita la desene binenteles dar se plictisea si se ducea dupa ea! Il aducea inapoi, il certa si ii articula si cateva palmute (peste fata si maini) si il strangea de nas (p-asta n-am mai auzit-o pana acum!). Pentru cine nu ma crede am inregistrarea video!!
Am inteles ca a gasit un copilas pe care sa-l 'ingrijasca'....Poate mamica citeste cele scrise si se mai gandeste inainte sa o lase cu copilul!
Eu i-am gasit numele pe lista neagra dar am crezut ca e o simpla coincidenta! Nu am putut sa o contactez pe cea care a scris mesajul...

orchis si Danut (23.07.2007)
copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Observ ca le merge chiar foarte bine astora agresive. Sunt viclene si stiu ce vor. Odata ce-ti intra pe sub piele insa ....e vai si amar de tine. Sunt capabile de orice. Imi amintesc de prima bona care manca din ciocolatelele cu care se juca fica-me cea mare. Ea doar se juca, nu manca din ele fara sa-mi spuna niciodata. Dar tot timpul dispareau. Facea asta ca sa-mi banuiesc eu fetita ca minte si sa-mi pierd incederea in ea.

Astept sa am ceva timp si sa pot trimite aceste scrisori catre agentii. Nici agentiile nu sunt usa de biserica. Imi povestea ultima bona ca ea fiind veche la agentie o sunau dupa cateva luni cand iesea din perioada de garantie si-i ofereau alt job. Deci agentiile sunt varza, sunt terminati dupa bani ar trimite cu buna stiinta si o dementa cu acte inregula sa aiba grija de un copil. Cu politia inca nu m-am hotarat sau cu presa pentru ca nu prea vrem sa ne expunem si tare mult as vrea sa uit. Deja fetita mea este alt copil: nu mai vrea sa doarma ziua decat in conditiile in care cade din picioare de oboseala sau in carut plimbata. Inainte o puneam in patut si dormea singura. Apoi afara se tavaleste si tipa fara un motiv. Nu mai reusesc sa-i distrag atentia abia steapta sa faca circ.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Este de cosmar ceea ce vi s-a intamplat voua si copilasilor vostri.
Din cate stiu, s-a promulgat legea bonelor. Stie cineva mai multe detalii despre aceasta lege ?

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

http://www.antena3.ro/stiri/romania/legea-bonelor-parintii-vor-putea-sta-acasa-pana-la-varsta-scolara-a-copilului_80035.html

Iata ce am gasit, dand o cautare dupa legea bonelor.

Mda, inca nu este promulgata.

allinta

Mergi la inceput

of, bertola, ce te faci daca bona nu este din cea care se angajaza prin agentiile de profil ci asa, prin recomandari. O vad parintii in parc, ce grijulie este cu cel mic si cred ca e cea mai buna alegere posibila...Nimanui nu-i vina sa creada acum, cand le povestesc, ca a fost capabila sa dea in copilul meu. Parea bona perfecta...rabdatoare si foarte atenta!!
Eu una am luat-o in urma unui anunt pe care l-am dat pe acest site. Mi-a raspuns o fata care mi-a recomandat-o pe ea..baietelul ei era de 3 ani cu ea si totul a fost ok, spunea...Am avut incredere pentru ca aici am 'intalnit' numai persoane de calitate!
Tare as vrea sa pot face ceva ca ea sa numai poata 'profesa'!!

copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redaplle spune:

Citat:
citat din mesajul lui GreenLemon

Saulescu Coca-Constanta. Sta in Rahova pe Strada Crizantemelor. Dupa 5 ani ca bona, a plecat fara sa spuna un cuvant, ba mai mult, nu a dat nici un semn ca ar fi nemultumita de ceva. As fi vrut sa imi spuna macar cu o zi inainte ca s-a saturat, ca nu mai vrea, ca e prea mult de munca, sau ca avem copil plangacios (avea grija de cel mic de 5 luni),sau ca pur si simplu vrea altceva, orice mi-ar fi spus, as fi inteles, dar sa plece fara sa spuna o vorba, este de neiertat. A fost o bona foarte buna, curata, ingrijita, ordonata, muncitoare, ne-a facut sa o iubim si sa fim dependenti de ea si noi si copiii. Pentru mine este cea mai mare dezamagire pe care am trait-o. Nici macar nu pot sa caut alta bona pentru ca nu am cu cine sa las copilul. Sa nu o angajati pentru ca va fura inima si va lasa cand va e lumea mai draga.
dar te-ai gandit vreodata ce a determinat-o sa plece fara sa mai dea nici un semn de viata??? nu cred k cineva poate pleca brusc de bine ce ii este

Mergi la inceput

orchis,chiar daca nu ai luat-o prin agentie,aceste nulitati de femei se afla de multe ori si in baza de date a agentiilor.ele incearca si prin agentii si prin cunostinte.dupa ce ramin fara lucru,cum e cea de care vorbesti tu,ele apeleaza si la agentii,uneori.de ce sa nu avertizezi si pe altii de ce a facut femeia asta cu copilul tau.
in alta ordine de idei,daca vei dori sa dai inregistrarile la presa,nu te expui absolut de loc.o expui numai pe ea,ceea ce ne dorim cu totii,pt. ca copilul tau va fi protejat in filmare,nu i se va vedea fata.tu,de asemenea,ai libertatea sa apari sau nu,sa vorbesti sau nu ,sa iti fie aratata fata sau nu.important ca lumea sa ii vada fata MARIANEI JIPA,ceea ce este extrem de important.dupa asta poti sa fi sigura ca NU O S-O MAI ANGAJEZE NIMENI.faptul ca vrei sa uiti,nu mi se pare cea mai buna idee.da-o la tv si dupa asta o sa iti vina mult mai usor sa uiti.macar sti ca ai facut ce trebuia pt ca ea sa nu mai aba liniste.

Citat:
citat din mesajul lui orchis

of, bertola, ce te faci daca bona nu este din cea care se angajaza prin agentiile de profil ci asa, prin recomandari. O vad parintii in parc, ce grijulie este cu cel mic si cred ca e cea mai buna alegere posibila...Nimanui nu-i vina sa creada acum, cand le povestesc, ca a fost capabila sa dea in copilul meu. Parea bona perfecta...rabdatoare si foarte atenta!!
Eu una am luat-o in urma unui anunt pe care l-am dat pe acest site. Mi-a raspuns o fata care mi-a recomandat-o pe ea..baietelul ei era de 3 ani cu ea si totul a fost ok, spunea...Am avut incredere pentru ca aici am 'intalnit' numai persoane de calitate!
Tare as vrea sa pot face ceva ca ea sa numai poata 'profesa'!!

copilas

Mergi la inceput

Pai tocmai asta e idea...d-asta am si scris aici: nu vreau sa mai pateasca cineva ca mine! Sa nu se mai poata angaja!!
Ma gandesc serios si la posibiitatea de a aparea in presa si/sau la tv!!

Mergi la inceput

nu e suficient sa o dai aici.uita-te si tu cit de rar se posteaza aici.daca nu ai timp si nervi pt tv,las-o in seama mea.te ajut eu.psihopata asta a mai facut niste victime in trecut.dovada se afla aici,pe forum.o alta persoana o nominalizeaza pe acest site pt. un comportament extrem de agresiv.nu crezi ca e timpul sa o oprim o data pt. totdeauna.hai sa o dam la tv.inca o data,ma implic si eu daca te ajuta cu ceva.numai sa-mi spui.

Mergi la inceput