lista neagra - bone
Raspunsuri - Pagina 5
bertola spune:
stimata doamna Ramonika,eu am spus ca accept criticile,dar nu am spus
ca iti dau si voie sa ma faci FRAIERA. motivul pt. care postam aici noi FRAIERELE este ca numarul nostru sa nu se inmulteasca tragic si inutil.sunt de acord ca eu sunt mult,mult,mult prea generoasa dar,iata,ma caiesc.
inca o data MARIA IORDACHE ,balotesti.FERITI-VA.
Ramonika spune:
ai dreptate bertola. nu mi-am dat seama ca deranjeaza, imi pare rau, am modificat. poate era mai potrivit sa spun naiv, oricum am fost revoltata de ce povestiti voi aici. sper sa gasiti o persoana intr-adevar potrivita pt. coplasii vostri.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertola multumesc pt. ce ai spus,Ramonika. |
ma bucur ca s-a clarificat.
mai am prietene aici pe forum cu care imi permit sa ma exprim si mai altfel, de asta nu mi-am dat seama ca as putea leza pe cineva. o sa fiu mai atenta in exprimare.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika nici nu ma mir ca se poarta bonele asa. se trag de sireturi cu voi.nu inteleg cum le puteti face toate mofturile, ca si cum ar fi ele insele copii? bani imprumutati, prime, mancare, ajutoare de tot felul, iar ele in schimb nici nu-si spala vasul din care mananca... cine e tare pe pozitii de la inceput, ala e respectat, iar cine e respectat are de castigat. |
Exact! De ce nu le lasati la rangul de "Bone"???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
belleane spune:
uite Bertola poti aici sa ajuti sa nu-si mai gasesca de lucru fosta ta bona: http://reclama spam/Bona-copil/Stimati-parinti-doamna-ani-fire-linistita-calma-Bucuresti-2429.html
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
bertola spune:
stai tu linistita,ca nu scapa ea asa de usor. am punctat de mult pe site-ul pe care mi-l indici(de unde crezi ca are punctajul negativ de acolo?) si am de gind sa o dau la toate agentiile posibile si imposibile si pe toate forumurile de profil. sunt eu fata buna,dar in general cind cineva ma calca in picioare fara motiv,nu scapa nerezolvat.mersi oricum.
belleane spune:
Vreau sa rog detinatorul postarii sa faca daca e posibil adaugarile de rigoare in lista neagra. Ca e foarte greu sa citesti tot din urma.
Vreau sa adaug 2 bone la lista neagra:
1. Prima se numeste Ghidarcea Ecaterina (Ela) din Zona Morarilor, Titan-am descris mai sus pe larg.
2 A 2-a se numeste Gogea Maria( Mariana) este recomandata de agentii, are cursuri de babysitting, studii superioare, este si pe cautabona cu numele de Mariana M. De fata cu tine iti spune exact ce vrei sa auzi, te trage de limba, e mieroasa, inceraca sa-ti intre pe sub piele, iti povesteste din experienta ei si cand ramane singura cu copilul: Nu resprecta nimic din ce spune, tipa la copil, nu se misca din fata televizorului, nu hraneste copilul asa cum trebuie, latra la propriu sa sperie copilul, jigneste copilul, minte apoi ca nu-i asa desi stie ca e supraveghiata video nici nu se sinchiseste. Mananca ea in fata copilului la tv si copilul se roaga de ea sa-i dea ceva de mancare asta in conditiile in care are de toate la dispozitie.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
bertola spune:
belleane,iti dau o idee:intra pe bonesimenajere.ro(site-ul mama pt. cautbona.ro si trimite numele acestor bone cu tot ceea ce a facut la tine LA TOATE AGENTIILE DE BONE din bucuresti. cu un singur clic. faci o cerere on line pt care exista un formular acolo( pt. cazul in care vrei sa angajezi o bona),diferenta e ca reclami o bona. unele dintre ele chiar sunt interesate sa stie ce-au facut bonele pe care le au in propriile baze de date prin casele oamenilor.
in alta ordine de idei,am o curiozitate;cind i-ai spus despre filmari,cum s-a justificat?ai sanctionat-o intr-un fel?faptul ca tipa la copil si minca ca o nesimtita in fata lui,tinindu-l nemincat,nu era suficient sa o dai afara,erau bune si citeva suturi si labe peste ochi.
eu m-am cam plictisit de o chestie;angajam tot felul de femei ,ne expunem copilul,casa,bunurile,pe noi insine la riscuri inestimabile,muncim sa le platim salarii,uneori platim comisioane mari pt ele la agentii(ca sa vedem apoi ca ne-am pricopsit cu o psihopata),le lasam sa ne manince mincarea,le tratam cu respect etc etc etc ,iar ele isi bat joc de copilul nostru si de noi si in cel mai rau caz,ca maxima sanctiune le dam afara ,moment in care ele trec la urmtarea victima. eu propun sa la declaram RAZBOI.
bertola spune:
cum le declaram RAZBOI?o idee ar fi cea de mai sus.cind avem de-a face cu o astfel de creatura subumana care isi face de cap in lipsa noastra pe banii si pe nervii nostri in propria noastra casa,NU MAI E SUFICIENT SA O NOMINALIZAM PE ACEST BIET FORUM,oricit de citit ar fi el.astfel de specimene merita reclama la scara larga,sa le stie toata lumea.la adapostul propriilor nostri pereti,cind nu le vede nimeni se preteaza la orice in fata unui copil neputincios,care de multe ori e la virsta la care nici nu poate vorbi,sa spuna ca i se intimpla(cazul copilului meu).
deci,propun ca toata lumea care are o bona acasa,SA-SI PUNA CAMERE DE LUAT VEDERI.costa?sigur ca ne costa.dar vacantele,distractiile,lucrurile de care nu avem neaparat nevoie nu ne costa?in plus stiu ca exista si variante pe care si le permite mai toata lumea,cum ar fi un webcam. bona pe care ai angajat-o pare de treaba,dar STI TU CU ADEVARAT CE FACE EA IN LIPSA TA?exista cazuri date la stiri cu copii agresati de bone si chiar agresati sexual de cunostinte ale familiei la virsta la care puteau vorbi si care totusi nu au spus parintilor ce li se intimpla. un caz a fost in vara asta dezvaluit la stiri si dezbatut aici pe forum. DAR O CAMERA DE LUAT VEDERI INTOTDEAUNA SPUNE ADEVARUL DESPRE CEEA CE SE INTIMPLA CU COPILUL TAU IN LIPSA TA.o data avute dovezile inregistrate,doamna bona care se lafaie pe canapelele tale si iti maninca mincarea in timp ce tipa la copilul tau,trebuie sa ajunga in prime time,LA STIRI.si nu in cele din urma,cu un singur clic,dar cu o descriere amanuntita a faptelor sale,pe mailurile tuturor agentiilor de bone din tara asta,dupa procedura pe care o descriam mai sus lui beleane.desi consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si duca singur demersul pina la capat,in caz ca va poticniti la faza cu TELEVIZIUNEA,dar aveti dovezile inregistrate,ma ofer sa iau eu legatura cu presa si sa fac maximum de demersuri ce tin de mine pt ca aceste dovezi filmate sa ajunga la stiri.si o sa merite fiecare clipa din viata mea pe care o investesc astfel.