lista neagra - bone
Raspunsuri - Pagina 7
linasobolina spune:
pot pune o noua doamna de care e bine sa va feriti:
Iorga Rada, din Alexandria, 50 ani, slabuta, draguta si educata, la suprafata
In realitate, NESERIOASA, MINCINOASA, incurca lume
linasobolina spune:
revenind, lista mea este urmatoarea:
Iorga Rada
Burtea Mariana
Iancu Mihaela
Numitor comun sunt eligibile, insa la locul de munca nu se descurca, desi au recomandari si experienta
Neseriozitatea este un alt defect care din pacate nu se vede in testele psihologice
poate o fi vinovata si criza care crizeaza oamenii, insa...
sara86 spune:
Buna Ziua,
am citit un mesaj mai vechi al dumneavoastra cu privire la D-na Crai Viorica, bona din Cluj.Eu intentionez sa o angajez....si nu stiu mai nimic de ea.Va rog sa imi dati mai multe detalii.
Va multumesc anticipat
alinacretoiu spune:
O adaug si eu pe bona Oprea Speranta - bona Speranta Oprea din Boldesti. A lucrat la noi 2 luni. Cine doreste "recomandari" ma poate contacta pe mail.
IonescuOana spune:
Stimati moderatori ,nu inteleg cum acest subiect sta dosit undeva si apare numai cand este cineva care il stie, il cauta si il readuce. Fara suparare dar asa cum o gramada de altele stau pe "fierbinte" fara sa mai aiba de mult postari, ar trebui ca si acesta sa fie la loc de frunte, pentru ca o mamica noua nu stie ca el exista si ca poate posta. Ca sa nu mai vorbim la cat timp il mai actualizeaza cineva.
gmariana304 spune:
Feriti va de doamna Dinu Doina - din Moreni este nascuta pe 15 ianuarie 1950.Este foarte vorbareata si pare saritoare si prietenoasa. Nu are insa simtul raspunderii , te minte in fata , n am cuvinte sa va povestesc este o hoata si o mincinoasa