lista neagra - bone
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ipearina De ce-i face reclama negativa??? Pt ca a lasat-o balta pur si simplu. D-aia! |
Hai mey...dar 5 ani de i-a facut pe totzi sa se indragosteasca de eaa fost bona perfecta si acum...?
De asta am spus ca poate rezolva altfel, dar nu mi se pare corect sa fie trecuta pe "lista neagra"!
Pai se compara cu cazurile mentzionate mai sus?
Dana
GreenLemon spune:
[Nu are rost sa dau femeia in judecata pentru neseriozitate. Din acest motiv este pe lista neagra: neseriozitate. Va rog sa ignorati postul, daca il considerati inoportun.
GL
kariguld spune:
citat din mesajul lui GreenLemon Saulescu Coca-Constanta. Sta in Rahova pe Strada Crizantemelor. Dupa 5 ani ca bona, a plecat fara sa spuna un cuvant, ba mai mult, nu a dat nici un semn ca ar fi nemultumita de ceva. As fi vrut sa imi spuna macar cu o zi inainte ca s-a saturat, ca nu mai vrea, ca e prea mult de munca, sau ca avem copil plangacios (avea grija de cel mic de 5 luni),sau ca pur si simplu vrea altceva, orice mi-ar fi spus, as fi inteles, dar sa plece fara sa spuna o vorba, este de neiertat. A fost o bona foarte buna, curata, ingrijita, ordonata, muncitoare, ne-a facut sa o iubim si sa fim dependenti de ea si noi si copiii. Pentru mine este cea mai mare dezamagire pe care am trait-o. Nici macar nu pot sa caut alta bona pentru ca nu am cu cine sa las copilul. Sa nu o angajati pentru ca va fura inima si va lasa cand va e lumea mai draga. |
si totusi, intre timp nu ai primit nici o explicatie?
mie, imi pare ceva in neregula aici....
iar ca sa pui o persoana pe lista neagra , fara sa ai macar habar ce s-a intamplat cu ea....poate a murit, in cel mai nefericit caz, poate a patit ceva grav....ceva e la mijloc. si cat ai fi de ocupata, tot iti gaseai putin timp sa afli ce s-a intamplat....mai ales dupa 5 ani in slujba ta...
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andacos spune:
citat din mesajul lui GreenLemon [Nu are rost sa dau femeia in judecata pentru neseriozitate. Din acest motiv este pe lista neagra: neseriozitate. Va rog sa ignorati postul, daca il considerati inoportun. GL |
daca ai fi avut contract facut cu ea,bineintzeles ca puteai s-o dai in judecata!Si daca ar fi existat acel contract,garantez ca nu ar fi plecat dupa 5 ani ,fara sa spuna nimic!
Nu potzi sa pui stampila de "neserios"dupa ce 5 ani a fost aproape perfecta pentru voi(spun aproape pentru ca perfect nu exista)!
De asta nu mi se pare corect din partea ta sa-i dai numele si adresa pe un forum,si asta la lista neagra, dupa ce 5 ani a fost totul ok!
Asta incercam eu sa spun,fara a se intzelege ca o cunosc sau stiu eu ce legaturi am cu doamna respectiva!
Nu o potzi compara cu cele prezentate in lista de inceput!
dana
bertola spune:
STEFANIA BERINDEA din buftea,tel 0723715317,fix 0213502043.
revin cu aceste detalii pt. ca isi cauta iar de lucru in ANUNTUL TELEFONIC si nu o puteti identifica la o prima vedere decit dupa telefon.
mare atentie;FURA,E MITOMANA SI CUM SPUNEAM,REPREZINTA UN PERICOL NU DOAR PT BUNURILE DVS,CI SI PT COPILUL DVS.sunt prea multe problemele pe care le provoaca pt a le mai enumera.mare atentie are un album cu poze ale copilului unde ar mai fi lucrat,dar intimplator sau nu,parintii acestuia nu pot fi contactati in nici un fel.nu va lasati pacalite de aspectul modest si vorba domoala.
linasobolina spune:
Atentiem mare atentie!
D-na Negrea Georgeta, labila psihic, refuzata de agentii, isi va cauta pe net post de bona
IonescuOana spune:
Dragi mamici, la un asemenea salariu+bonificatii pentru un singur copil (eu am platiti anul acesta 11 milioane pt. 2) nu inteleg de ce o condamnati pe GreenLemon ca a pus-o pe lista neagra. Am trecut si eu cu o bona prin situatia de a ma anunta (totusi...) de pe o zi pe alta ca nu mai vine, nefiind presata inca de serviciu, si va spun ca nu e deloc usor - nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa ai si serviciu cand se intampla asa ceva. "Merita" cu prisosinta sa fie pe lista neagra, macar sa nu mai pateasca si alte mamici asa ceva dupa ce ar mai da si o gramada de bani. Foarte bine GreenLemon ca ai scris aici, sper ca ti-ai rezolvat problema si ca n-o sa ti se mai intample asa ceva de acum incolo