lista neagra - bone
Raspunsuri - Pagina 2
IonescuOana spune:
Asa e dar uite mie mi-a recomandat-o o colega , fiind vecina cu ea. Ceea ce nu avea erau recomandari de la fostul "loc de munca". Eram presata de serviciu si...asta a fost. Eram cu doi ani inainte de gradi.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Carmen_So spune:
Si eu m-am bucurat ca "doar" mi-a furat, ca sa nu mai spun ca era luata prin agentie, care, macar teoretic trebuia sa verifice. Dar daca familiile nu se plang (si lista asta e un inceput), lumea n-are de unde sa stie. Eu evident ca m-am plans la agentie, dar ce sa-mi faca, dupa 3 ani jumate, trecuse si mama perioadei de proba. Tocmai de asta m-am hotarat sa scriu aici, macar sa nu mai pateasca si altele.
geniest spune:
Despre doamna Elena COCA stie cineva, ceva ?
Locuieste in Drumul Taberei..
Thx,
www.andreialmeu.piczo.com
linasobolina spune:
Dima Catalina din Tulcea, locuieste in Bucuresti cu chirie, 30 ani,
Desi are experienta ca bona si se "bat" agentiile sa o plaseze, este neserioasa si supraliciteaza, lasand clientul (semnatar de contract) balta. Merge din contract in contract si din agentie in agentie, la cine are oferta mai buna, desi are angajamente
bertola spune:
STEFANIA BERINDEA DIN BUFTEA,STR.EMINESCU.O CATASTROFA DIN TOATE PCT. DE VEDERE POSIBILE.PERICULOS DE LASAT SINGURA CU COPILUL.
nu am timp acum.o sa revin cu detalii.
Deborah77 spune:
Bertola, cred ca m-am tepuit si eu cu doamna asta, acum 1 an si jumatate. Nu mai stiu sigur daca asta era numele de familie, parca da...am si postat la lista neagra de bone de atunci; nu merge "cautarea" pe forum ca sa verific....Este un dezastru si un pericol, am dat-o afara dupa 2 saptamani in care m-a traumatizat si pe mine si pe copil.
Deborah77 spune:
Sunt sigura ca am scris la lista neagra de bona din oct-nov 2007. Cum functia de cautare nu merge, am sapat pagina cu pagina, pana la data respectiva...si subiectul a disparut. Rog un moderator sa ma ajute, este un aspect important, pot fi in pericol copilasi nevinovati.
eunice78 spune:
Va rog sa cititi si aici despre asa numitele bone:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135875
Fac precizarea ca bona cu accidentul auto locuieste in zona Aparatorii Patriei si are trei copii, sotul ei e croitor, o cheama Nuti P.
Pe cea cu supradoza de medicamente o cheama Ani T., are un copil, lucreaza la un magazin in intersectia P/ta Sudului in intervalul 18- 23 si locuieste in zona Pta Sudului - Brancoveanu. Pe Pm pot da numele intreg.
Baietzii mei
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GreenLemon Saulescu Coca-Constanta. Sta in Rahova pe Strada Crizantemelor. Dupa 5 ani ca bona, a plecat fara sa spuna un cuvant, ba mai mult, nu a dat nici un semn ca ar fi nemultumita de ceva. As fi vrut sa imi spuna macar cu o zi inainte ca s-a saturat, ca nu mai vrea, ca e prea mult de munca, sau ca avem copil plangacios (avea grija de cel mic de 5 luni),sau ca pur si simplu vrea altceva, orice mi-ar fi spus, as fi inteles, dar sa plece fara sa spuna o vorba, este de neiertat. A fost o bona foarte buna, curata, ingrijita, ordonata, muncitoare, ne-a facut sa o iubim si sa fim dependenti de ea si noi si copiii. Pentru mine este cea mai mare dezamagire pe care am trait-o. Nici macar nu pot sa caut alta bona pentru ca nu am cu cine sa las copilul. Sa nu o angajati pentru ca va fura inima si va lasa cand va e lumea mai draga. |
Pai ce treaba are mesajul asta la lista neagra a bonelor??????
Eventual o potzi dain judecata pentru nerespectarea contractului de munca (daca exista asa ceva)dar in niciun caz respectiva nu e competenta !Deci nu vad de ce i-ai face reclama negativa!
Dana