Irlanda
Raspunsuri - Pagina 29
she_wolf spune:
Irlandeza, felicitari pentru bb, sarcina usoara! 
Ema, eu vin sigur cu copii ca n-am unde sa-i las. Mountjoy Square este cumva un parc mic, mic cu niste copacei asezati ca intr-un fel de vaze cu un mozaic pe ele?
Daca-i ala (m-am uitat acum pe harta si cred ca ala este) are loc de joaca, dar pentru copii mai mici. Oricum nici ala din St Stephens Green nu-i cine stie ce. ![]()
Ok, in afara de Phoenix Park, care este prea departe si nici nu prea stiu cum sa ajung acolo cu doi pitici dupa mine (nu pot merge cu bus-ul din cauza carutului) mi se pare ok orice varianta. Daca ploua, desi sper ca nu, intr-adevar Henry St. poate fi o varianta, pe langa "hatza batza"
noi mai mergem cand e urat afara si la Smyths, la jucarii. Totusi cred ca ar fi muuult mai bine sa nu ploua, ca eu m-am saturat de vremea asta schimbatoare.
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
emaaimee spune:
atunci propune tu ca tu esti cu 2 copii.
Mountjoy e ala aproape de Temple St Hospital.mai e si parculetul de pe Constitution Hill(d7),aproape de Broadstone Garage.f bun pt copii.
am sa iti dau PM cu nr meu si mai vb la tel.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
irlandeza spune:
Emaaimee , nu cunosc nici unul din locurile propuse mai sus de tine.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
she_wolf spune:
Ema (cum te cheama de fapt?
) nici eu nu-l stiu pe cel din D7, hai sa ramanem la primele variante ca e mai simplu asa.
Irlandeza, daca e frumos afara e ok in St Stephen's Green, in parc? Iar daca nu, e ok pe undeva pe Henry St. ca sa aiba si copii ceva de facut?
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
emaaimee spune:
Anca ma cheama.
no problem,eu doar vi le-am zis ca sunt aproape de Jervis.
acum va trimit PM cu nr meu de tel si voi puteti sa imi dati nr vostru si ne organizam cumva mai putin in vazul lumii.ma refer la locul de intalnire.
cine mai vrea sa vina sa spuna aici si ii dau PM.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
violetzyka spune:
Salut fetelor,
Noi putem sa ne intalnim sambata sau duminica dimineata...Dupa 10...Mie imi convine cel mai mult parcul St.Stephen's Green , pentru ca daca se strica vremea putem fugi in Shopping Center...si e si foarte aproape de noi
Dar putem alege si alte variante, sa ne convina tuturor. Cu masina putem veni oriunde.
irlandeza spune:
Si mie imi surade Stephen's Green, ca e aproape de biserica, si cum nu avem masina , deocamdata..........Am inteles ca v-a fi pe la ora 13.00 sau 14.00 ?Duminica.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Si mie imi surade Stephen's Green, ca e aproape de biserica, si cum nu avem masina , deocamdata..........Am inteles ca v-a fi pe la ora 13.00 sau 14.00 ?Duminica.
Pentru mine e ok...numai sa alegeti una din cele doua ore, sa stiu si eu ce fac.
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
violetzyka spune:
Mai fetelor, eu am scris aici ca as veni la o intalnire dar problema este ca nu m-am consultat si cu restul familiei...Alex zice ca e cam satul de Stephen's Green pentru ca mergem aproape in fiecare zi...Iar in weekend ar prefera sa mergem in alta parte, sa mai vedem si alte locuri...poate la mare daca o sa fie cald. Eu as fi venit mai de dimineata, pe la 11 si pe la 1 sa plecam unde vrea el. Dar vad ca voi aveti program fiecare pentru dimineata...Cred ca de data asta va intalniti numai voi, si la intalnirea urmatoare poate ajungem si noi. E bine asa ?