Irlanda

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

noi cred ca ne intalnim dupa 12 sa vina si Mari de la biserica.
eu as prefera sa ne vedem mai aproape zona Henry St.
Vio cum crezi.eu nu pot sta mai mult de 1h ca ne tot uitam de mobila,etc pt casa.mi-ar fi placut sa va cunosc.poate next time.
imi place sa mi vad sb asta pe prima pag.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, imi pare rau ca n-am ajuns, dar am avut o noapte groaznica si duminica am incercat sa dorm, sa ma odihnesc.Sper ca in cateva sapt. sa-mi treaca si mie starile de rau si atunci sa ne putem intalni.
Cum a fost intalnirea?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salut Mari,

Ne-am intalnit in Ilac Shopping Center, am povestit tot felul, copiii s-au jucat pe masinutele de acolo. A fost fain, sper sa ne mai intalnim. Imi pare rau ca nu te simti bine, mi-ar fi placut sa te cunosc si pe tine. Poate data viitoare.

Fetelor, stiti de expozitia de flori din Phoenix Park ? Incepe in 1 iunie si tine pana pe 4. Cred ca o sa fie super, noi vrem sa mergem. Aruncati o privire : http://www.bloominthepark.com/

Mergi la inceput

am fost frumos. mi-a parut bine sa le cunosc pe Vio si pe Claudia. imi pare rau ca nu am mai putut sta pana la sfarsit. ati mai stat mult?
Mari, nu-i nimic o sa ne mai vedem. eu te sunam sa te intreb daca te simti bine. nu imi place sa dau text. mai bine mail sau tel. esti bine sper.
am aflat de ex de flori de la colegele de munca. am fi vrut sa mergem.numai ca vremea asta ne cam incurca.
poate maine o sa fie mai bine ca tot e Bank Holiday Monday.
eu cam greu dau pe DC. suntem f busy la munca.implementez un sistem nou la munca si am f multe de facut. si o sa am si niste sedinte cu managerul sa vad daca implementam sistemul nou pt toata flota clientului nostru cel mai imp. in plus am si cateva idei pe care de abia astept sa le expun.
cu casa avem vesti f bune:ne-a fost acceptata oferta de catre proprietari. deci mai avem de asteptat ca avocatii nostrii sa se perfecteze actele. ieri ne-a fost livrata si una din canapele.
noi maine nu muncim.
am si eu timp sa stau cu mica.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ema, felicitari pt. vestile bune. Sper totusi sa va cunosc pana la urma pe toate.
Din pacate sapt. trecuta am fost in spital, cu perfuzii , mi-a fost asa rau si am vomat pana n-am mai stiut de mine. Si sotul meu s-a speriat rau de tot, ca la fiecare 10 min. eram la baie, nu mai statea nimic in mine. Acum sunt acasa, am crezut ca-mi v-a fi mai bine, dar tot rau imi e. Nu mai vomez asa tare, dar am starile de greata, si nu pot manca nimic, o felie de paine prajita, si mi-e foame de nu mai pot.
Vestea buna e ca bebe e bine, creste normal, macar sa merite efortul si sa pot sa-l tin in brate sanatos.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

mersic. imi pare rau ca te simti asa rau.o sa treaca. sigur merita efortul. am avut si noi mamici ca tine la odisee si acum sunt bine. si ele si copii. pana in sapt 13 bb nu ia nutrienti de la tine asa k sigur esti ok.
te pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Se pare ca de cand nu a mai scris nimeni, s-a pierdut subiectul.
Ce mai faceti fetelor ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT TUTUROR.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

38+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 9 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salut fetelor,

Va urez un an nou fericit, prosper si sa auzim numai de bine !

Mari, cum esti cu sarcina ? Ai facut deja cunostinta cu Patricia Alexia ? Iti doresc sa treci cu bine peste primele saptamani...Te ajuta cineva ?

Fetelor, voi ce mai faceti in rest ? V-ati facut " New Year's Resolution " ? Ar fi super sa ne mai intalnim la o poveste...

Vio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammalyac spune:

cine imi poate spune cate ceva de irlanda...dak se merita sa emigrez acolo

Mergi la inceput