Irlanda

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi de intrebare,Mari,noi suntem bine.eu am inceput munca deja.Oani s-a adaptat bine cu lipsa mea.mai maraia la inceput dimineata de bye-bye.imi e tare greu departe de mica.cand sunt acasa stau numai cu ea.acum ca avem 3 zile libere si eu si sotul profitam de ele la max si mica e tare happy.in rest vorbeste nonstop in engl si in ro.face propozitii.e o dulce mica mea-stiu ca suna cunoscut mamici
un weekend placut in continuare.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

happy mother's day, dragele.
poate mai intrati pana de Father's dayparca e in iunie-iule.mai e timp
haideti la apel

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Happy Patrick's Day.

Eu am tot intrat, dar vad ca fetele sunt ocupate.
Si acum cu cele 3 zile libere incerc sa ma odihnesc cat pot de mult, si sa mai iesim la aer. Dar vad ca azi e f. frig, soare cu ninsoare, ciudat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni in Irlanda ?
Cum ati petrecut Pastele ? Noi am fost in Ro. A fost extraordinar.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Tot nimeni ?

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salut Irlandeza ,

Imi place ca nu renunti la forumul asta chiar daca nimeni nu mai are chef de povesti...Mie mi-ar fi placut sa intalnim o data toate, sa ne cunoastem...

Mergi la inceput

Mari,felicitari pt bb.iti doresc sa fiti sanatosi amandoi sa va vedeti dupa 40 de sapt.cadn ai control si unde?
Vio,hai sa ne intalnim pana nu se destrama subiectul.io pot sambata si duminica in principiu.haideti pana nu ma mut din Dublin si atunci imi va fi mai greu.
noi am depus oferta pe o casa si asteptam raspunsul luni,marti.
hai la apel!!!!
ne vedem sau nu?
city centre?alte sugestii?

duminica placuta.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

emaaimee, eu in general nu prea pot in week-end pentru ca atunci este si sotul meu acasa si mai iesim din Dublin, mai facem o aprovizionare etc, insa duminica viitoare as putea pentru ca el trebuie sa plece cateva zile in Ro si pleaca chiar duminica dimineata. So, cum suna duminica viitoare? Si pe la ce ora puteti? Tot pe undeva prin centru ma gandesc si eu sa ne intalnim pentru ca banuiesc ca este mai usor de ajuns pentru toate (pentru Vio stiu sigur ca este ).
Unde va mutati?

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Salut.
In principiu si eu tot sambata si duminica pot, chiar daca tot atunci sotul meu e liber si recuperam timpul pierdut in timpul saptamanii.
Noi mergem duminica la biserica, asa ca poate dupa-amiaza ar fi bine. Stephen's Green e OK. Sper doar sa ma simt bine , sa nu am starile de greturi si si atunci nu prea pot sa ies din casa.
Oricum eu mai urmaresc subiectul si voi vedea ce ati hotarat.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

am trimis PM cu sub intalnire celor care au scris la subiectul nostru.
in principiu eu pot sambata si duminica.noi aprovizionarea ne-o facem in drum de la munca in cursul sapt.
Claudia,ma bucur ca poti.mi-ar facea placere sa te cunosc.si pe copii la fel.ne mutam Johnstown.daca ne accepta oferta proprietarii si ne vand noua casa.e o casa tare frumoasa, ne-am indragostit de ea.
locuri bune de intalnit:daca aveti sugetii, scrieti-le aici.
incep eu.daca vin si copii am putea sa ne intalnim intr-un parc unde e loc de joaca pt copii:Phoenix Park, St Stephens Green, Mountjoy Square(nu stiu daca are loc de joaca copii) asta daca e frumos si nu ploua.daca sta sa ploua putem sa ne vedem intr-un centru comercial,undeva prin Ilac.ca sunt f multe hatza batza de copii:catel,tren,barca,etc.daca venim cu copiii.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput