Irlanda

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

irlandeza, iti dau un Pm cu nr meu si poti sa ma suni si iti explic pe unde te poti duce.te pup.
un weekend placut tuturor.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Fetelor din Ro. ati ajuns in Irlanda ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Noi nu am ajuns inca! tata este pris pana peste cap cu jobul lucreaza si sambata si uneori si duminica! asa ca ii este destul de greu sa se organizeze! oricum vestile bune sunt ca am inteles ca au inceput sa mai scada chiriile, nu mult dar cat de cat!
noi suntem la bunicii in Arges si asteptam sa vina sa ne ia! oricum ce conteaza este ca suntem sanatoase si ma gandesc sa mai facem un bebe daca va fi greu sa-mi gasesc un serviciu in Irlanda!
mai vedem cand ajung acolo si cand o sa pot testa nivelul meu de engleza si piata muncii!
va pup dulce!

Mergi la inceput

Rony, chiriile in Irlanda, cresc nu scad. Chiar vorbeam cu proprietarul nostru si a zis ca in fiecare zi il suna cate 20 pers( fara cei care citesc anuntul prin ziare), sunt multi care cauta chirie. Acum ca romanii si bulgarii pot veni nestingheriti , si mai sunt f.f. multi polonezi care vin in continuare, e cerere mare pt. chirii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

nu scad chiriile,cresc fir-ar sa fie.abia astept sa ne luam o casa a noastra.
irlandeza,sper sa fii bine.si tu si bb.
haideti mah fetele la apel.

va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Emaaimee, deocamdata sunt tot in ceata. La clinica din Rathgar nu au vrut sa-mi faca eco pt. ca trebuie sa fiu pacienta lor de dinainte de a ramane gravi. M-au internat in spital 2 zile, degeaba, pt. ca eu ma simt bine, dar ei au vrut sa ma tina sub observatie. Acum merg din nou din 2 in 2 zile la testul de sange si eco. Dr. i se pare ca e extrauterina, asta de vreo 2 sapt. dar eu nu cred ca e. Mai merg luni la eco si daca tot asa o scalda, cer o scrisoare de la GP si am sa merg ori pe Grafton la eco, si mai e inca o clinica pe aproape de mine, chiar daca eco e 150-180 euro.
In rest, voi sunteti bine ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Din pacte sacul era gol de aceea nu prea crestea. Macar nu e extrauterina. Acum iau niste pastile pt. eliminarea sarcinii, pt. ca am refuzat operatia. Sper sa mearga.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

La multi ani cu ocazia zilei de 1 Martie.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

imi pare tare rau,irlandeza.multa sanatate si o sa vina bb mic o sa vezi.
va pup pe toate,hai la apel.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput