Irlanda

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pai eu am tot intrat , da' nu prea am avut cu cine povesti si nu am scris prea mult nic eu.
Asteptam sarbatorile, de Craciun santem liberi 3 zile, ne intoarcem la servici abia joi. Si nu prea e aglomerat acum, e destul de lejer.
Ne gandeam sa mergem in Amsterdam la sora sotului , ca n-am vazut-o din vara lui 2005. Dar biletele sunt cam scumpisoare.
In rest , mai nimic.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

fetili si baietii finca vaz io ca nu va grabiti la intrat,deh cu trebili, incep sa urez:
sarbatori fericite si un an nou plin de realizari

io astept una buc da sotz sa vina in seara asta si gata nu imi mai trebuie nimic.

va pup

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Craciun fericit!!!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Craciun fericit!

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT SI SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna
Am fost la tara si nu am avut internet!
SA ne ajute Dumnezeu si sa avem un An mai bun in 2007!
si sa reusim sa ne vedem cu bine...
va pupic dulce

Mergi la inceput

UN AN NOU FERICIT CU MAI MULTE REALIZARI SI IMPLINIRI.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Incepem pregatirile pentru plecare, adica deconectari de tel , cablu si alte minuni care imi ia o groaza de timp;
Am o rugaminte la voi , puteti sa-mi spuneti ce acte trebuie sa-mi legalizez in cazul in care voi sustine interviuri pentru un loc munca; ma gandesc la diplome, carte de munca... nu stiu cum decurge angajarea in Irlanda si nu vreau sa fac un drum inapoi pentru ca -mi lipseste cine stie ce document.
Si daca ati sustinut interviuri spuneti-mi si mie cam cum a fost !
Oricum mi-e groaza ! de tot!
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, am si eu o intrebare.Cam cat costa o chirie la voi, adica un apartament cu 2 camere.Ca pe mine ma bate gandul sa plecam in Irlanda, mai ales ca avem drept de munca pe europa.
Sotul stramba din nas, dar la o adica nu se stie.
As vrea sa stiu cat e o chirie si cum e viata, economic?
Multumesc pentru orice raspuns

Mergi la inceput

Olim, e destul de scump. Un apartament cu un dormitor si bucatarie/sufragerie e intre 900-1200euro/luna ( gasesti si la 1500). La doua dormitoare 1500 sau mai mult. De obicei in oras (Dublin) e mai scump. Mai pe margini poti lua o casa la 1200-1500euro/luna , cu gradinuta in spate, dar daca muncesti in centru , iti ia 2 ore cu autobuzul .Si daca ai masina e la fel. E f. aglomerat pe sosea, mai ales dupa-masa.
Mancarea e OK, daca nu ai pretentii prea mari ( caviar,....). Daca ai noroc si-ti gasesti un job f. bine platit, e mai bine. Din luna aceasta salariul minim pe economie e 8.30 euro/ora.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput