Irlanda

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

irlandeza, multumesc pentru informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

ce mai faceti voi fetelor !??? cum ati petrecut de revelion !??? ce va fac copiii!?
Eu incerc sa ma apropii mai mult de engleza , sa fac sport ca m-am ingrasat si sa mai citesc putin ! asta in cele 4h cat este Anais la cresa! si astept sa vina tata sa ne ia in Irlanda!

pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata ,

Am auzit ca o groaza de companii mari pleaca din Irlanda, am auzit de HP hmmmmmm cam urat nu!? o sa fie din ce in ce mai greu sa-mi gasesc ceva de lucru , dar mai vedem !
ce mai faceti voi dragelor!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Despre ce vorbesti , ca eu nu stiu ? Nu am auzit nimic.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

HP pleaca din Irlanda, gata , si se pare ca mai sunt si altele internationale care se relocheaza din cauza costurilor ff ridicate! nu stiu daca in presa locala se spune acest lucru , dar se mai vorbeste in cea internationala ;
pe mine m-ar interesa o companie frantuzeasca ca sa-mi valorific cunostiintele in franceza, dar nu prea am auzit ; nici nu m-am interesat muuult!
mai este putin si ajung! hehehehe
pupici

Mergi la inceput

SUNT INSARCINATA !!!!!!!!

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

bravoooo Irlandeza!!!!
sa fii sanatoasa si voioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

felicitari Irlandeza,sarcina usoara.
Rony, sa iti depui CV companii de zbor.o iei frumusel la picior in dublin airport si lasi CV la Airfrance,etc.sau la translation companies.poti sa imi dai Pm si mai vb.trage tare cu engleza.cand pleci din Ro?noi pe 7febr,poate plecam in aceeasi zi...
noi avem ceva probleme de sanatate,sper sa fim bine.si ar msi fi ceva,dar nu ma simt in stare sa scriu.plus ca sunt si mami pe aici.

va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rony

bravoooo Irlandeza!!!!
sa fii sanatoasa si voioasa!

Thank's Ca tot suntem intr-o tara unde se vorbeste engleza.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Felicitari Irlandeza! Sarcina usoara si un bb sanatos!

Rony, nu-ti fa probleme, gasesti de munca usor daca vorbesti franceza. Si aici unde lucrez eu e o echipa intreaga de vorbitori de franceza. Totul e sa gasesti compania care sa-ti scoata permis de munca ... parca asa am inteles ca ai nevoie nu?

Eu am inceput munca de pe 2 si nu mai am timp de net. Abia apuc sa mai citesc cate ceva. E greeeu cu 2 copii si cu servici full time
Am plecat la nani ca dimineata la 6.45 suna ceasul

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput