Irlanda

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Abia acum vad ca ai intrebat cat costa Costa mult! Mult rau! Noi dam 855/luna . Pe mine toata lumea ma intreaba de ce nu stau acasa cu ea ca e scumpa cresa si nu fac nimic daca muncesc doar sa dau banii acolo. Ba uite ca fac: eu nu mai stau in casa (am stat destul cu Laura 4 ani de zile de m-am tampit si am cazut in depresii ) si ea e intre copii, invata si limba, se joaca, se obisnuieste cu lume in jurul ei si nu e dependenta de mine. Imi aduc aminet ca pe Laura nu puteam sa o las nici cu taicasu' ca urla dupa mine. Nu mai zic cand am inceput sa o duc la gradinita ce urlete ... ziceai ca o taie cineva . Las' ca e mai bine asa.

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vai , da' ce frig s-a facut afara, si a mai inceput si ploaia. Nu am putut iesi la o plimbarica. De la biserica am venit direct acasa la caldurica.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Fetelor, pe unde sunteti? Am iesit ieri din casa sa ne intalnim cu cineva si era jale: ploaie, frig si aglomeratie. Un trafic nebun ... toata lumea la cumparaturi pentru Craciun. Intr-o ora am fost inapoi acasa la caldurica. Azi vad ca e la fel, ce mai, a venit iarna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

BUNA ,

sper sa ma lase Anais sa scriu mesajul, nu ma lasa nicio secunda; a fost bolnavioara si am decis sa o las putin acasa, dar m-a innebunit si chiar ma indrept treptat spre depresie; nu pot sa fac nimic cu ea si m-am saturat sa stau acasa! vreau sa fac ceva, orice, sa am un program sa ma imbrac si sa ma uit in oglinda!!!!!
Multumesc Claudia pentru informatii, i- le-am transmis deja sotului meu in Irlanda sa se intereseze; orice ar fi va, merge la cresa ca eu nu mai pot sa stau.... sunt o persoana ff activa si faptul ca am crescut-o 2 ani singura m-a cam terminat! astazi i-am zis lui maica mea sa vina la Bucuresti ca innebunesc, sa vina si ea 2-3 zile ca nu o fi foc !
am fost foarte dura si a decis ca vine miercuri! dar vai, cu cine ramane vaca , porcu si orataniile , ca tata nu se descurca singur!! mai frate si eu care i-am spus ca vreau sa vina cu mine in Irlanda cand o sa mai fac un bebbe; macar o luna, doua!!! i-au si vaca si porcu! nu stiu la ce le mai trebuie atata ca eu nu iau mai nimic de la ei! si au amandoi serviciu, mama e educatoare , tata, profesor!!
hai ca mi-am varsat nervii!
Claudia , cred ca o stam aproape una de alta pentru ca sotul meu vrea sa inchirieze ceva aproape de serviciul lui, de gradinita si langa statia de tren... vom vedea !

va pup dulce pe toate si sa ne dea Dumnezeu putere!

Mergi la inceput

si tot pentru Claudia,
ai terminat cursul?

Mergi la inceput

Rony, nu l-am terminat. Termin exact inainte de Craciun si trebuie sa fac trei saptamani work experience incepand din ianuarie. Sper ca pana atunci sa gasesc un loc de munca. Daca nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

hola tuturor!
dau si eu un anunt, asa, un fel de mica publicitate...
tocmai am aflat in sera asta ca tipul cu care stau in casa de cativa ani buni va pleca de la finele anului din irlanda...
asa ca repejor trebuie sa-mi gasesc un "vecin", vb aia...
asadar:
casa se afla in skerries, north county dublin, la vreo 14 km de Swords. se face 35 de minute cu trenul pana in dublin, 15 min cu m masina pana la swords si cam tot atat pana pe M1.
este town house, construita prin 2000...
are 3 dormitoare, 2 mari din care unul en suite si unul mic, pentru copil (pot sa masor eventual daca e cineva interesat...) in toate dormitoarele sunt dulapuri pentru haine...
baie mare cu cada la etaj, plus cea din dormitorul en suite, baie mica jos doar wc si chiuveta mica...
living mare, cu parchet pe jos, bucatarie dotata complet ( microunde, frigider, aragaz cu grill si cuptor) dulapuri pt vaste, masina de spalat, etc...
exita sky si digi TV (digi tv cu cam tot ce se poate, hbo, cinemax si pro cinema) sky-ul e doar ce e free...sunt tv in fiecare camera, mai mari sau mai mici, dar nu sub diagonala 37 cm. jos, in living mai e un desktop ( PIII al meu) dar care poate fi folosit fara probleme.
telefon si wireless broadband deasemenea.
gradina e maricica si cat de cat aranjata, nu exista shed. locul de parcare nu e o problema, sunt spatii o gramada in fata casei...
este situata la circa 15 min de mers pe jos fata de gara, 5 fata de bus stop si 10 de supervalu, posta, etc...
la 5 min cu masina este LIDL-ul de la Ballbriggan.
zona este linistita si curata, stau de 4 ani aici si nu am avut probleme cu nimeni.
chiria e de 1000 euro pe luna pt toata casa dar o impartim, facturile vin la 2 luni si sunt relativ mici.
cam asta ar fi, daca stiti pe cineva interesat va rog sa va adresati direct: 086 6087524 Dan
a, vecinu' pleaca cum ziceam la finele anului, dar practic va pleca de pe 23 Dec....
eu am un van de la firma asa ca pot da eventual o mana de ajutor la transport, etc...
prefer un roman, dar daca nu se gaseste, nu fac nazuri nici la alte natii...

deci fiti bune rogu-va si spread the word!
multam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dante , de ce nu pui mesajul pe forumul romanilor din Irlanda ? Poate ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva.

http://www.romaniancommunity.net/portal/smf1/index.php

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

l-am pus si acolo...
dar am zis sa zic si aici, ca nu strica, vb aia...
merci de tip!

Mergi la inceput

Am plecat la tara pentru ca cea mica este mereu racita asa ca facem o pauza de gradinita!
aici inca este frumos un soare superb , 15 grade si suntem la munte si aer de tara, curat ca lacrima! ce bine este!
M-am linistit putin cu cresa in Irlanda, a fost sotul meu si i-a placut- el este ff pretentios- si este si aproape de serviciul lui! ce bine ca scap de lacrimile de dimineata!
abia astept sarbatorile!

Mergi la inceput