Irlanda
Raspunsuri - Pagina 20
Rony spune:
Sper ca sunteti bine toate si bebeii la fel !
Astept vesti de pe la voi!
La Bucuresti e soare , Anais merge iarasi la cresa pana la 12:30, iar eu ma gandesc mulllltttt la Irlanda!
va pupic
Rony spune:
ati auzit de gradinita cresa Giraffe; sotul meu mi-a spus sa ma uit pe net , e frumos ce scrie acolo dar cum este in realitate?
eu sper sa o incante pe fetita mea cu multe jocuri si jucarii noi! oricum o sa urle dupa mama!
emaaimee spune:
meme1,imi inchipui k e tare greu cu 2 copilasi mici.insa cand vor creste te vei bucura k sunt de acelasi grup de varsta si se vor juca frumo impreuna.stiu ce zic:sora mea e cu 7ani jum mai mica si ce boring mi se parea sa ma joc cu ea
f frumos numele piticutzei.pupici micutilor.
Rony,intr-adevar va fi cam dificil sa comunice Anais cu tatal ei.copiii mici au o memorie fantastica, nu e prea tarziu sa ii vb tu si in franceza.eu ii vb fetei si in ro si in engl,majorit timpului.ca la titraj,intelege fata mea ambele limbi.si kiar vb in amandoua.adica spune cuvinte.e f vorbareata
. in Irl nu e asa de frig k in Ro,nu are de ce sa iti fie teama nici din punctul asta de vedere.max 0 gr,f.rar cu minus,poate -1.-2 noaptea.vantul si ploia mocaneasca,dar m-am obisnuit cu ele.
un weekend placut
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
irlandeza spune:
Rony, Emaaimee are dreptate, nu e asa frig, saptamana asta a fost chiar frumos, soare, acum a inceput sa ploua maruntel , dar nu tine mult. Oricum e f. placut afara pt. luna noiembrie.
Noi 2 singurei
claudia_2803 spune:
Reusesc si eu sa mai scriu cate ceva ...
Meme, sa-ti traiasca micuta, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Rony, Melissa e la o cresa Giraffe. Sunt foarte scumpe! Am dat-o acolo pentru ca nu am gasit loc in alta parte. Am fost foarte multumita la inceput. Cresa era noua, copii putini, se ocupau foarte bine de ei. Dar cum orice minune tine 3 zile ... Pentru irlandezi nu exista curent, ii tin cu geamurile deschise fie ca e cald fie ca e frig. De multe ori am fost tentata sa renunt la job si sa stau acasa cu ea. A avut fel de fel de microbi luati de la copii. Nu mai spun ca in ultimul timp nu stiu ce se intampla dar de cate ori o iau are pampersul murdar si e rupta de foame. Sa vad cum merg lucrurile saptamana asta si daca e tot asa o sa fac si complain la manager. Sa va mai zic ca int-una din zilele astea cand m-am dus dupa ea erau pe jos capse pentru hartii?
Ce cautau acolo nu stiu, e totusi o grupa de copii mici, de 1,5 ani!!! Acum ma bate gandul sa iau iar cresele la rand sa caut ceva mai ieftin ca nu mai facem fata cu atatea cheltuieli: rata la casa, cresa, after-school
Mai am putin si termin si cursul ...
Gabriela,
Melissa &
Laura
Rony spune:
iti multumesc pentru raspus Claudia;
Poti sa-mi spui si mie cat costa si la care dintre ele merge fetita ta!? Noi vrem sa ne orientam spre cea din Park West pentru ca este mai aproape de locul unde lucreaza sotul meu;
o sa-i spun si lui despre Giraffe si poate o sa mai cautam! A dat telefon dar nu au vrut sa-i spuna preturile , au zis sa vina sa discute cu ei si atunci el se intreba daca preturile nu difera in functie de persoana, salariu....
O Doamne, Anais nu este deloc obisnuita sa stea in curent, iar aici in Romania mai mult sta in caldura mare decat in frig! tu stii ca noi ii imbrobodim exagerat aici! vai vai sa vezi raceli!
numai bine
Rony spune:
ce mai faceti fetelor !? cam liniste pe aici! eu sunt fericita ca dupa atata timp Anais astazi de dimineata a zis: vrei copii gradinita!!! hehehe adica vreau la gradinita la copii! deci mergem fara probleme la gradinita ! Multumescu-TI DOamne!
Nu stiu ce o sa facem in Irlanda !

claudia_2803 spune:
Iata-ma!
Anul trecut (cred ca era in septembrie) cand am dat-o pe Melissa la cresa nu am gasit loc decat in Park West. Nu era foarte departe de noi asa ca puteam sa o ducem si sa o luam oricare dintre noi. Managera o tipa foarte de treaba, cresa noua, frumoasa, abia deschisa. Mai nasol a fost cand a mutat-o de baby's room la wobbler's room. Camerele erau despartite doar de o portita doar. Se atasase de fata care avea grija de ea in baby's room si acum statea mititica de ea numai la portita si se uita cu jale dupa ea. Cum aproape de locul meu de munca se deschisese o alta cresa tot Giraffe, am zis ca daca si asa a mutat-o si nu era inca obisnuita, si pentru ca mai tot timpul era racita mai bine o mut la cealalta. Zis si facut. Acum e la Giraffe in Liffey Valley. Saptamana trecuta a plecat fata care avea grija de grupa lor (pe care Melissa o iubea mult si la randul ei si ea o adora pe gaza), acum asteptam sa vedem cine o sa vina in locul ei
. Oricum ne gandim sa cautam in zona poate gasim ceva mai ieftin.
Cresa din Park West era mai ieftina decat celelalte Giraffe pentru ca era zona noua, cladiri pentru birouri care nu erau inca date in folosinta, deci nu aveau copii si ca sa atraga cat mai multi erau preturile mai mici. Acum nu stiu cum mai e. Preturile difera in functie de locatie (chiria care o platesc ei), de cate zile vrei sa duci copilul, daca e full time sau part time; daca e part time, de perioada zilei (dimineata, amiaza).
Daca te mai pot ajuta, cu placere.
Gabriela,
Melissa &
Laura