Irlanda
Raspunsuri - Pagina 19
Rony spune:
Meme sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea!
fetelor chair ca sunt rasisti si totul ni se trage de la englezi si de la viziunea lor stupida!
O sa vad si eu ce fac cand ajung in Dublin ! Oricum pe primul loc este un curs de engleza , ca sa ma simt lejer in conversatii, si apoi dac nu-mi gasesc de lucru macar cat sa-mi umplu timpul cat de cat, mai fac un bebe!
oricum sunt legata inca de serviciul din Romania pentru ca sunt obligati sa-mi pastreze pozitia inca un an, imi iau un an de crestere copil pana la 3 ani! fara plata! hehehe
este tat cu noi cateva zile si suntem fericite! Anais a facut 39 cu 6 , de fericire
mereu cand vine tata face cate o pozna de aceasta
va pup dulce pe toate!
irlandeza spune:
Rony, ma bucur sa vad ca aveti vesti bune, ca sunteti cu tati. Sanatate lui Anais si sa va bucurati unii de altii.
Noi 2 singurei
Rony spune:
buna fetelor, cam liniste pe aici dar toata lumea este ocupata!
Claudia, mai povesteste-mi si mie de pe la cresa irlandeza ca iar ma deprima faptul ca trebuie sa o duc la cresa sa se adapteze acolo, mai ales ca ea va cere in romana si nimeni nu o va intelege! ideal ar fi sa gasesc undeva unde lucreaza cineva care cunoaste limba noastra! ideal ! ideal! ca sa nu mai zic ca ea v-a trebui sa invete si franceza lui taica-sau!
eu nu am vorbit cu ea decat in romana si vorbeste destul de bine acum!
cum mai merge cursul , l-ai terminat!?
irlandeza, multumim ca tii subiectul in picioare! sper sa reusim sa ne vedem la inceputul anului;
Meme, chair mi s-a facut pofta de un bebe
cand am citit cum ai nascut! sa fiti sanatosi si voiosi! cred ca o sa mai facem si noi unul prin vara; acum ma gandesc; mai vedem dar ma tenteaza ideea, desi abia am dat cele 30 de kilo
sa avem o zi superba!
Meme1 spune:
Salutare tuturor,
ce mai faceti? ce mai ziceti?
cam slaba miscarea pe aici.
Eu nu prea mai am timp, de-abia ma ajung cu timpul seara pt spalat biberoane si pitici la baita...de gatit nici nu mai spun, tare bine ne-ar prinde niste bunici prin vizita pe aici...
Ema, pe cea mica o cheama AnaMaria. Ce mai face Oana? mama, da' stiu ca ati stat in Ro, nu gluma anul asta..
Mari, ce mai faci?
Rony, super ca e tati acasa...trebuie sa fie super sa fiti iar impreuna...
Claudiile ce mai faceti?
Pupici mii pt toti,
Meme
irlandeza spune:
Da, cam toate suntem ocupate, dar eu imi fac 5 min. timp de intrat.Din cand in cand.
In rest , vad ca sunteti OK, cu vesti bune , ma bucur pt. voi.
Noi 2 singurei
Rony spune:
toata lumea ocupata!
cum mai este vremesa prin Irlanda ! la Bucuresti e friggggg; vineri chiar a nins putin!
Haideti fetelor, voi imi mai dati speranta din cand in cand!!
Trece timpul si mi-e din ce in ce mai greu la gandul ca plec de aici si vin a colo unde nu cunosc pe nimeni! in afara voastra

irlandeza spune:
Rony, a fost si aici frig cateva zile, vreo 3 grade, bruma dimineata, azi peste zi a fost f. placut, destul de cald.
Si nu trebuie sa te sperie venirea aici, te vei obisnui, mai ales ca vei fi cu sotul si copilul vostru. Asta e cel mai important , sa fiti impreuna.
Noi 2 singurei
Rony spune:
asa ma gandesc si eu ca e bine sa fim impreuna mai ales ca fetita creste, eu nu prea am vorbit franceza cu ea asa ca se intelege cam greu cu tatal ei- el este francez - si stiu ca amandoi sufera din cauza acesata dar nu am crezut ca viata poate fi atat de complicata incat sa trebyuiasca sa stam 2 ani despartiti in mare parte si din cauza unei nenorocite de vize!!!! sunt sigura ca daca nu erau restrictii noi am fi fost de mult impreuna in Irlanda! Asa el venea in Romania , statea o luna irasi pleca 2 -3 luni mai muncea iar venea 2-3 saptamani si nu putea sa aibe un serviciu stabil ca nimeni nu te lasa sa pleci cu lunile in Romania! si de la Ambasada ne cereau o mie si una de hartii! heheheh
sper sa fie bine acum si sper sa ma reobisnuiesc la viat in cuplu ca m-am cam obisnuit singura ! eu zic eu fac ! e mai complicat!!!
fruntea sus!