Irlanda
Raspunsuri - Pagina 15
irlandeza spune:
Claudia mersi de urari. Si bine ai revenit.Incerc sa nu ma stresez , pe cat pot.
Noi 2 singurei
Rony spune:
Chair daca nu este nimeni pe la ora aceasta aici totusi imi va face bine sa ma descarc un pic pentru ca ma simt foarte singura si vad ca sotul nu ma suna;
Ma mai apuca asa : cum sa-mi las eu casa , masa , pisica , prieteni, , masina , parinti si sa plec in lumea larga cu o fetita de 2 ani dupa mine! ca sa nu mai zic de serviciu- chair daca nu l-am reinceput si chair daca vroiam in final sa-l schimb!? unde o sa mai fiu eu Manager Recrutare in firma de 3500 de oameni!?
ma apuca disperarea!
chair daca inseamna sa fim in sfarsit o familie!!
cum o sa ma descurc in lumea larga! aici de bine de rau ma apuca disperarea , mai era o prietena , doua , mai erau bebei in parc , mai era ce mai era...m-am descuracta si am crescut-o singura de la o luna; singura, singura fara niciun ajutor; cu Anais de gat le-am facut pe toate, dar si stiam ce sa fac , unde sa ma duc!!
De Irlanda mi-e frica inainte sa o cunosc! pacat! ma credeam un spirit deschis, dar vad ca anxietatea isi spune cuvantul !
nu ma mai plang !
va pup pe toate si ma bucur ca v-am gasit!
she_wolf spune:
Claudia, e bine sa fii mamica de 2 copilasi, dar cam obositor. Cel putin asa este momentan (nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu venea si mama cu mine!!!), dar sper sa se mai regleze lucrurile pe masura ce bb mai creste. De fapt, stii tu foarte bine cum este.
Cristi nu pare gelos, este chiar ok, dar nici nu prea are de ce sa fie pentru ca are parte de toata atentia necesara. Profit din plin de prezenta mamei si o mai las pe ea cu bb ca sa ma ocup de Cristi cat mai mult, mai ales ca acum merge si la gradinita (in sfarsit, vineri n-a mai plans deloc!). Am si noroc ca bb este destul de cumintel, doarme destul de bine, papa, nani si mai sta si treaz fara sa faca scandal.
Mult succes Laurei la balet. 
Ema, cum se mai simte aia mica? I-a trecut febra?
Irlandeza, incearca, incearca, stresul nu-i bun la nimic. ![]()
Rony, e bine ca te-ai descarcat, cred ca este normal sa te simti asa. Trebuie totusi sa iei o decizie si sa mergi in directia respectiva. Hai, fruntea sus. 
Sunt putin ingrijorata pentru ca a racit Cristi si astazi a avut febra, a fost molesit si scartait toata ziua si doarme de la 20.55, a vrut sa se culce mai devreme
, o adevarata performanta pentru el. L-am mai verificat si acum nu mai are, sper sa nu aiba nici maine dimineata, ca altfel nu-l las la gradinita.
A! I-am luat bicicleta si este tare incantat, deocamdata am iesit doar o data afara cu ea, in rest face ture prin casa.
Dovada: ![]()
Cristi biciclistul
tot el
Iata-l si pe bb:
nani
treaz (in seara asta)
Fug la nani.
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
claudia_2803 spune:
Ema, m-am indragostit de ochii lui Oani
.
Claudia, ti-am admirat baietii.
lui Cristi biciclistul, e baiat mare! Cat despre BB Radu ce sa zic? E un frumos! Mi-a trezit amintiri placute, parca mi-e dor sa simt niste picioruse in burtica
.
Mari, unde esti? Las' ca vine Mos Craciun cu BB si la tine
.
Ce e cu linistea asta aici???
Claudia,
Melissa &
Laura
emaaimee spune:
Amalia,nu vreau sa ii iau apararea sotului tau,nu stiu ce serviciu are si nu e nevoie sa stiu,nu sunt curioasa.uite dk te consoleaza:si eu asteptam sa ma sune sotul,uneori pur si simplu venea de la munca,abia apuca sa faca un dus si sa manance si cadea frant de oboseala.tu hotarasti dk vrei sa fiti o familie si sa fiti impreuna.nici eu nu cunosteam pe nimeni si sa stii k nu a fost asa greu.mi-am inchpuit k nu o sa ma descurc intr-o lume straina mie.nu mi-a fost greu deloc,mi-am facut probleme degeaba din punctul asta de vedere.iar acum imi place mult.sunt si in Irl f multi copiii,vei cunoaste romani sau alte natii si iti vei face si prieteni.primul pas l-ai facut ai venit la noi,uite o imbratisare virtuala
.
Claudia,e superb bb Radu
cum zice si tiza ta,nu m-as da in laturi sa simt niste ghionturi in burtica.Cristi e si el un scump(btw:multa sanatate),a crescut.Oani e inca maraita,racita,masele,somn de noapte varza.eu sunt superobosita.
Claudia(claudia_2803),mersic de compliment.uite si eu beau akm cafeaua
.hai poftiti nu va sfiiti la o cafea,ceai,suc,etc.
nu va inghesuiti totusi,dar sa stiti k se striga catalogul![]()
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
claudia_2803 spune:
PREZENT!!!
Iaca ce fac eu la scoala
. Stai ca vin numai sa termin cursul 
P.S. Mi-am schimbat si numele sa nu confundati Claudiile ![]()
Gabriela,
Melissa &
Laura
emaaimee spune:
buna seara.
si noi tot bolanvioare,e oribil sa fie piticul bolnav.
noapte buna.
PS:nu uitati de prezenta:dante,irlandeza,vio?
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Rony spune:
va multumesc mult mult de incurajari !! chiar aveam nevoie!
am avut o saptamana mai grea si Anais, fetita mea, a fost putin racita si mi-am facut o mie de griji, iar uneori pic franta de oboseala si stress!
Va pup dulce !
PS am sa incerc sa postez niste fotografii cu noi!nu stiu de ce nu am reusit pana acum!
irlandeza spune:
Prezent si eu.
Sunt franta. Cu scoala , si mai lucrez si peste program......Am intrat cateva minute, sa va salut. In week-end am timp mai mult.
Claudia, sper pana la Craciun sa raman si eu graviduta. Asa cum am ramas anul trecut , intre Craciun si Anul Nou.
Va
pe toate.
Noi 2 singurei
Meme1 spune:
Prezent si noi...
Din pacate nu ne incadram in clubul dublin, suntem mai in sud....dar tot Irlanda..
Ma bucur sa va cunosc, sper sa gasim cu toate timp sa ne citim si povestim pe forum...
Din pacate, eu stau foarte prost cu timpul liber si voi sta si mai rau cat de curand, avem un bebe de 1 anisor si inca unul pe drum, trebuie sa soseasca in urmatoarele doua saptamani...asa ca timpul meu liber va fi fff limitat sau chiar inexistent o perioada buna.
Din ce am reusit sa spicuiesc din postarile voastre...
Rony, e adevarat ca vei lasa in Ro familia, prietenii si tot ce cunosti de-o viata...dar vei avea surpriza sa constati ca irlandezii sunt fff prietenosi, ca viata aici de multe ori e probabil mai usoara ca in Ro, ca vremea nu e la fel de 'buna' ca in Ro dar nici nu exista extremele din Ro, asa ca eu cred ca dupa perioada de acomodare vei privi mai 'pozitiv' experienta Irlanda. Cu atat mai mult cu cat veniti legal, cu loc de munca si totul aranjat...
Irlandeza (Mari), sper sa reusesti sa ramai insarcinata cat de curand...noi cu bebe unu am ramas din prima imediat dupa ce am intrerupt pilulele, pot sa iti spun ca luasem pilule vreo 4-5 luni inainte poate tocmai pt a incerca sa maresc sansele de a ramane insarcinata cat mai repede...la noi a functionat...iar bebe doi a venit imediat, incercam dar nu ne gandeam ca se va prinde asa repede.
Claudia, superbe fetitele tale...
Claudia, superbi baieteii...si bebe e scumpic.
Ema, imi pare rau ca Oana e bolnavioara...noi am stat 5 saptamani in vacanta in Ro si Andrei a fost bolnavior mai tot timpul, incepand de la rosu in gat, la enteroviroza, iritatie de la caldura, am tot tras-o...sunt alti microbi, alte bacterii, bebeii nascuti aici nu sunt obisnuiti cu ele... Si btw, si eu tot constanteanca sunt...
Gata inchei pt moment, observ insa ca nu e prea mare activitate pe forum, asa ca probabil in una doua saptamani o sa moara subiectul...
Va pup pe toate,
Meme