Irlanda
Raspunsuri - Pagina 16
claudia_2803 spune:
Bine ai venit Meme
. Subiectul asta a mai "murit" de cateva ori
. Incep sa cred ca romanii din Irlanda nu sunt asa prietenosi ca cei din alte tari 
pentru Andrei si BB mic.
Gabriela,
Melissa &
Laura
she_wolf spune:
Buna si multumesc! 
Meme, bun venit pe la noi! Wow, vad ca o sa fie o diferenta tare mica intre copii tai! Felicitari pentru curaj, nastere usoara si bb sanatos!
Stiti ce este?
Gabriela
, hai ca suntem prietenosi, dar cam ocupati. ![]()
Ufff, astazi sunt singura cu piticii, asa ca n-am prea mult timp.
Am fost cu bb la vaccinul de 2 luni, a plans putin, dar este ok, deocamdata n-are nici o reactie deosebita. Are 5.700 kg si 63 cm.
Data viitoare il duc si pe Cristi ca trebuie sa-i mai faca HIB-ul, ca l-a facut doar o data si trebuie de patru ori.
In Ro nu se face asta...
In rest, nimic nou...
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
irlandeza spune:
Meme , bine ai venit , ....si nastere usoara. Ce-o sa fie ? baietel sau fetita ?
Noi 2 singurei
violetzyka spune:
Salut fetelor,
Am absentat putin, dar motivat
Acum ca sunt libera dimineata am timp sa ma organizez mai bine si sa-mi pun ordine in viata...ca de aproape 3 ani...a fost complet haos. L-am pus pe bb nr.2 " on hold " pana cand o sa simt ca e vremea si intre timp vreau sa ma apuc de afaceri...Ne-am deschis un mic magazin naturist online- suplimente nutritive,vitamine, diverse programe de detox, carti etc... inca nu e gata, muncim de zor la el...o sa va tin la curent.
Claudia, e foarte dragut Radu...parca seamana cu Emil. Iar Cristi, e baiat mare deja...poate reusim sa ne intalnim la o plimbare in parc dupa gradinite...
In alta ordine de idei, ce poezii ii mai invatati pe copiii? Cautam zilele trecute pe net ceva poezii frumusele, usor de memorat...am observat ca Alex e foarte receptiv la poezii, cantecele...eu incep propozitia si el o termina, ii place foarte mult...Si ce va mai jucati cu ei ? Ce jocuri preferate aveti ? Ce jucarii ? Ce filme ? Unde le place sa mearga ? Cred ca ar trebui sa ne intalnim o data toate sa stam la povesti pe larg
Le salut si pe celelalte fete, nu mai am timp sa stau, ma duc sa pregatesc cina....Va
si mai povestim. Pa pa
emaaimee spune:
buna,imi pare bine sa va vad k rasariti,deh,cu ploile astea...am sa strig catalogul mai des
Amalia,multa sanatate fetitei.
meme,nastere usoara si un bebe sanatos.super 2 copilasi de varsta apropiata,sa va traiasca.ma alatur corului si eu:stiti ce e bb?eu nu am stiut cu fata,nu mi-au zis.la ce spital nasti,in ce oras stati costanteanco
?credeam k nu o sa vii pe aici![]()
mersic de urari,sper si eu sa mi se faca fata bine k nu mai pot.
mah,Gabriela ce te tii de sotii la scoala
hai mah k romanii din Irlanda de pe Dc ca nu sunt rai,doar mai putini si ocupati.
Vio,uite ce mai face dra mea e mare fan Cleopatra mai nou:http://www.youtube.com/watch?v=nocDbwGEi_Y
am mai dat si linkul cu jocuri si mai avem idei,dar nu am timp acum sa mai stau la vb.
super ideea cu intalneala,vin si eu dar dupa revelion.poate aduc si zapada
noapte buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Meme1 spune:
Salut fetelor,
Bebe doi e fetita, cel putin asa ne-au spus aici si ni s-a confirmat si in tara cand am fost in vacanta...Desi de obicei se spune ca atunci cand e diferenta asa mica intre bebei, sunt de acelasi sex...Acuma, om vedea. Sanatos sa fie, ca e cel mai important. Nu cred insa sa se fi inselat si aici si in Ro.
Va pup si fug la ale mele,
Meme
Rony spune:
Vio, bafta multa in noua afacere!imi dai speranta ca intr-o zi o sa reapuc si eu de munca ; deocamdata Anais imi mananca toata ziua;intr-un mod placut!
Ema si fetita mea este fan Cleopatra Stratan si canta de zor Ghiota in sus Ghita in jos. Acum deja fredoneaza celelalte cantecele.Nu mai stiu nici eu ce sa ma mai joc cu ea! dar noi iesim ff mult in parc unde sunt copii si alearga toata ziua; daca ploua invitam pe la noi prietenii bebei si sa vezi joaca!As vrea si eu ceva poezioare mai rasarite decat cutu cutu na Grivei si tica tica tica m-a batut mamica!
Sa avem o zi buna!
In Bucuresti este soare , dar putin frig ! mult praf si galagie! si mai ales muuuuuuuuuuulta mizerie ! la propriu!
va pup
emaaimee spune:
Amalia,dk dai search pe google poezii pt copii gasesti sigur,dk nu gasesti,trimite-mi pm si iti dau eu prin mail linkul k nu pot iti dau info despre un site concurent decat prin alte cai,nu pe DC,regulamentul
altfel as face spam
mai e o sectiune la Zona artelor pe Dc cu poezioare pt copii parca.
Vio,succes mult cu magazinul.
Meme,cum te simti,ceva semne k bebelina da sa iasa![]()
un weekend placut.
POVESTEA MINUNII
claudia_2803 spune:
Vio, succes cu magazinul! Cand e gata asteptam site-ul, poate facem cumparaturi
.
Laura a avut azi a doua ora de balet. A fost muuult mai bine decat data trecuta. Cu miscari mai timide, dar a facut ce i s-a spus. I-am zis de acasa ca daca nu face e ultima data cand mergem iar daca face o sa-i iau opincute si costumas. Prima intrebare la iesirea din sala: mami, cand imi iei costumul? ![]()
Melissa de cateva nopti se trezeste in jurul orei doua si ma urlaaaa ... dimineata la 6.30 cand suna ceasul sunt terminata. Ii ies caninii de sus, sper sa fie doar asta motivul si sa nu dureze la infinit. E mai rau decat atunci cand ma tezeam sa o alaptez
. Simt ca nu mai rezist, m-a ajuns o oboseala cronica, am nevoie de o vacanta la care doar visez
.
Gabriela,
Melissa &
Laura
emaaimee spune:
asta e motivul sigur,Gabriela.si Oani ma face varza de cand au inceput dintii sa erupa.de la 3 luni jum am circ cu ea
cand i-au dat prima serie de masele a fost si mai rau,cu caninii si mai si.akm ii sunt ultimele masele inflamate si e si mai rau,nu credeam k se poate dar am trait-o.tare as fi vrut sa sufar eu pt ea.la noi nu trece cu nimic durerea crunta de dintisori:Teetha pliculete,Bongela,Teejel,Calpol,Nurofen,Nevralgin,Novocalmin,etc.
sper k dupa ce ii ies si ultimele sa se calmeze.sau o apuca alti bazdaci.oricum a mea nu doarme noaptea fara sa se trezeasca.avem n treziri,putem si 15 dk vrem
bravo balerinei mici,merita costum,nu?
Amalia uite pt copilashi muzica de ascultat:
http://www.andantino.ro/MP3/
si cate ceva in engleza(poezii,jocuri,cantecele):
http://www.englezapentrucopii.go.ro/index.html
va pup.
POVESTEA MINUNII