Irlanda
Raspunsuri - Pagina 13
violetzyka spune:
Rony, uite aici un site cu mai multe informatii de care ai nevoie : http://www.oasis.gov.ie/moving_country/moving_to_ireland/moving_to_ireland_life_event.html
irlandeza spune:
Nu, nu suntem pe social. Avem work permit amandoi. O sa intru sa vad daca beneficiem de medical card sau nu.
Mersi de link-uri.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Se pare ca nu mai suntem eligibili pt. medical card sau GP. De 2 zile ne-au marit salariul cu cativa centi pe ora . Cu salariul de dinainte ne incadram.
Noi 2 singurei
emaaimee spune:
irlandeza,de GP visit card vrei sa zici,nu? k la GP puteti sa va inscrieti oricand dar platiti![]()
te pup,noapte buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
she_wolf spune:
Buna, am revenit si noi in Dublin si noroc cu emaaimee ca v-am (re)descoperit. ![]()
Vio, de o saptamana si ceva tot zic ca te sun si nu reusesc, sper sa-mi fac timp zilele astea. Nu stiu ce se intampla, tot timpul fac cate ceva si parca n-am timp de nimic. 
Va pup si revin...acum sunt moarta de som.
Claudia,
Cristi (16.12.2002) si
Radu (5.08.2006)
emaaimee spune:
Claudia,bine ati revenit in Irlanda.abia astept sa ne spui despre voi.tu esti bine?cum e bb,papa bine,are colici?Cristi s-a obisnuit cu ideea k are un fratior,e gelos?.multa odihna
dk vreti sa o vedeti pe Oani,am pus poze noi aici
enjoy
o zi buna.
POVESTEA MINUNII
violetzyka spune:
Salut Claudia !
Bine ai revenit printre noi
M-am tot gandit la voi, nu mai stiam cand o sa veniti...Ce mai faceti ? Cum va descurcati cu bb nr.2 ? Cred ca tare lumea e foarte curioasa sa afle ce si cum...
irlandeza spune:
Mai fetelor , am fost azi la medic ( la o clinica , WELL WOMAN CENTRE) si mi-a luat sange , mi-a pus cateva intrebari , m-a cantarit , mi-a luat tensiunea si mi-a luat 90 euro!!!!!!! Si am stat 15 min. inauntru.
Si in Z 21 dupa ciclu trebuie sa merg din nou pt. alte teste de sange. Sper ca n-o sa-mi ia din nou 90 de euro.
Stiti cumva cat costa o spermograma aici ? Parca vad ca-i o caruta de bani si asta.
Noi 2 singurei
emaaimee spune:
e f scump sa paltesti din buzunar,irlandeza.mai bine faci investigatii in Ro.oricum eu stiu k trebuie sa incercati sa faceti bb un an si apoi sa va puneti intrebari:pot sa concep?e ceva in neregula cu mine/noi?eu as zice sa mai ai rabdare un pic.kiar si peste un an dureaza uneori sa faci un bb.stiu cum e sa ti-l doresti f tare
mult succes indiferent ce decizie luati
POVESTEA MINUNII
irlandeza spune:
Ca sa fac investigatii in Ro. trebuie sa stau acolo , si noi nu putem ,cine-mi da mie vacanta 2,3 luni? Ca am inteles ca trebuie mers la eco in diferite zile si la stimulari, etc..... Noi avem servici aici , si de aceea trebuie sa merg aici .
Noi 2 singurei