Scandinavii stiu DC ... (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by narancea

you got my baby ....

ahhh, pai daca e sa te få, atunci e me, capisci???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naseara!

prezent sy yo!!! ce se intampla aycy??? revolutye in ortografya lymbyy romane??? sy engleze???

si voi danezii, ce vorbiti acolo bre? vedeti ca incalcati regulamentu'.

am hotarat ca nu mai merg la culcare fara sa intru macar sa va citesc. ca prea am ramas in urma cu toatele...
pupici grasi!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

am vrut si eu sa-i dau apa la moara hahahahaha si repede te arunci tu sa-mi dai la cap hahahahahaha samintza aia moldoveneasca din tine...

mara vino colea in ajutor ca ma capacesc astea !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03

naseara!

prezent sy yo!!! ce se intampla aycy??? revolutye in ortografya lymbyy romane??? sy engleze???

si voi danezii, ce vorbiti acolo bre? vedeti ca incalcati regulamentu'.

Hah..inca nu ne-am hotarit daca sa scriem Y in loc de I sau E!!! Voi ce ziceti???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

da........... n-avem ce mai bea, se scrie cu i din a ?

Mergi la inceput

mama eu stau aici si frec tziparu pe net si pierd avionul hahahahaha am plecat , ciao bao si sa avetzi o noapte instelata

Mergi la inceput

zbor lin, tinere...si vise placute

Mergi la inceput

fugi fuga lasa tziparu!!!!

io zic sa scriem E in loc de A si U in loc de V...

bafta!!!!!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutza,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56554" target="_blank">asta e subiectul despre povesti cu bunici,mai mult io am povestit p'acolo,asta din motiv obiectiv,am o bunica de nouajpatru de ani absolut fenomenala si trebuia sa scriu despre ea!
narancika,nu te mai apar mamy,pentru ca esti obraznicatura,bashca nu pica nimic la afacerea asta.Dupa un cocktail mai negociem,daca apar sau nu
marutza,ye greu cu lymba romana,da sa vezi lymba daneza nene!!
doruletu,pai sa va fie rusine ca nu ati pus copilu la gradinita acu doi ani!Parinti aiuriti ,nana!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

rayu, ador subiectul ala. sa nu-l lasi sa moara, da? sa mai povestesti!

unu
doi
trei

Mergi la inceput